Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 183
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 215
НИдялко и Киро в Баш Бай Брадър Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 216
Денди и Киро са в къщата и може би виждат повече неща от нас. Неслучайно Дендю спомена, че двете му "любимки" почти не излизат от изповедалнята...

# 1 217
  • София

Не харесвам Златките и антураж, но ако моят мъж беше там, никога не би позволил да се държат така с тях (не че другите не са прави и че двете не си го заслужават) и да гледа равнодушно излегнат във фотьойла... ами не е мъжко.... язък му за мускулите...  ooooh!

Нима ще има куража мъж ти да се изрепчи на Киро Скалата?

Joy Това ще му го прочета за лека нощ....  Joy
Сега сериозно: Наистина ли мислиш, че мускулите на Финдо са толкова "безработни", колкото акъла на Златките ? Ами за какво са му тогава, ако го е страх от Киро... ? Или са само  за пред огледалото, като екстеншъните на РЗ...  Joy

# 1 218
Патрашкова както винаги показва, че е перфектен професионалист ... Какъвто и кокал да и дадеш го захапва ... Не е нужно да имаш мнение и ценности, ерудицията и интелектът са са достатъчни, могат да следват всяка теза.  Моралъте  за идиотите ...

Милена е супер пич! Много ми хареса, не знам дали от деликатносттта й се разбра достатъчно ясно тезата ...
Не чух някой да отговори на въпроса й: какво всъщност работят златките?!?
Ама няколко пъти го зададе, в различна форма ...

+1 Peace

# 1 219
Дори наистина прекрасния изказ на Денди не може да скрие факта, че в него се крие едно дребно, нещастно и просто човече. За мен той е простак под прикритие.
Киро пък е толкова комичен, че даже нямам желание да го обсъждам.

# 1 220
arhbarzashka, не вярвам някой мъж да рипне да защитава илюзорната чест на това:

http://vbox7.com/play:4fc3ba3b&start=4

# 1 221
Денди и Киро са редки комплексари. Мъже, които никой не ти бръсне за нищо. Единия със спорна сексуалност, другия отдавна омачкал пижамата пишман бизнесмен.

Изключително точно казано Mr. Green

# 1 222
  • Варна
В прав текст - Денди е гей, нали? Много му личи!

Така ли? Аз мислех, че маниерниченето му не е свързано със сексуалната му ориентация.
 Не съм чувала да е гей. Thinking

# 1 223
  • София
arhbarzashka, не вярвам някой мъж да рипне да защитава илюзорната чест на това:

http://vbox7.com/play:4fc3ba3b&start=4

Joy   Е,  добре знаеш, какво имах предвид....  Wink
Мразя  мъжете зрители, а този е точно такъв... Мариан уж за някои не  беше мъж, ама се намесваше като мъж.... а този....  ooooh!

# 1 224
  • Варна

Сега сериозно: Наистина ли мислиш, че мускулите на Финдо са толкова "безработни", колкото акъла на Златките ? Ами за какво са му тогава, ако го е страх от Киро... ? Или са само  за пред огледалото, като екстеншъните на РЗ...  Joy

За определено поведение не се искат само мускули. Трябва агресия, която Финдо няма.
Ако някой нападне жена физически би я защитил, но само заради словесни нападки не би се сбил.
 Пък и мисля, че дамите не го заслужават.

# 1 225
  • София
Дори наистина прекрасния изказ на Денди не може да скрие факта, че в него се крие едно дребно, нещастно и просто човече. За мен той е простак под прикритие.
Киро пък е толкова комичен, че даже нямам желание да го обсъждам.

Бих се съгласила, ако ми кажеш кой е най- интелигентния непростак в къщата... ?

# 1 226
  • Варна
Наистина ли мислиш, че мускулите на Финдо са толкова "безработни", колкото акъла на Златките ? Ами за какво са му тогава, ако го е страх от Киро... ? Или са само  за пред огледалото, като екстеншъните на РЗ...  Joy

Направи ми впечатление, че Финдю редовно се облича с някакви опнати по тялото анцузи, което за мен означава, че той просто иска да парадира с визията си, един вид вижте ме какво спортно тяло имам и нищо повече, тоест той не тренира, за да защитава жените и да влиза в бой заради някоя жена, ако се наложи.

А кой тренира за да защитава жените? Thinking Shocked

# 1 227
НЕма да мога да ви изчета,че бързам да се изкажа и преди това да се Sick
 Спирам да гледам това предаване, поне докато не бъде направено от продуцентите на ББ4
  Ох, не знам откъде да започна:
1. По думите на ПаткаРашкова хората не разбирали какво им казват Денди респективно Киро.Е, аз ги разбрах както и малкото умни хора дето все още гледат подобен бълвоч!
2. СТРАШНО СЕ ДРАЗНЯ НА ДЕВОЙКИТЕ В ТЕМАТА ,които ОПРАВДАВАТ ЗД,ЧЕ НЕЙНИЯ БИЛ  РАЗДЕЛЕН,А НЕ РАЗВЕДЕН. АМА В ТОВА ВИДИТЕ ЛИ НЯМА НИЩО ЛОШО! уВАЖАЕМИ ДЕВОЙКИ,ТОВА МОЖЕ ДА ГО ПРИЕМЕ И ОПРАВДАЕ САМО ЖЕНА ДЕТО СЕ Е ПЪХНАЛА ПОД ЧАРШАФИТЕ НА ЧУЖДО СЕМЕЙСТВО!КОЛКОТО И КОФТИ ДА Е СЪПРУГАТА НА ВАС ВИ ВИКАТ И ВИЕ СТЕ  К...ВИ, ОПРАВДАВАЙТЕ СЕ И РИВЕТЕ КОЛКОТО ИСКАТЕ!!!
3. Не приемам  Иразни коментАтори в студиото ,които да ми казват(виж по-долу)!Това предаване щеше да е по-интересно,ако се включват директно зрители, а не платени  гъзол....чиV и какво толково цинично можем да чуем в ефир, та ние циничното го гледаме директно с опити да го замажат с бялата баданарка
4. Райнето,фейса и изказа няма да коментирам!
5.ББ ще  #2gunfire #2gunfire #2gunfire с отмяната на номинациите,дори неаргументирани и т.н те си бяха на Финдо.Чудно ако същите бяха за Киро или Денди дали щяха да бъдат отменени???

И тук ме сцепи изказването на СЕЛЧО сакалиев:Мекушав! Че той беше един твърд,твърд мани,мани. Точно него ББ накара ДА СИ смени номинацията заради неаргументирани номинации. ooooh!
6.Това,че присъстващите в студиото не знаят какво работи Денди и че пише книги,които никой не чете не говори зле за него, а за тях. Поне могат да се информират в нета,че е защитил докторска степен ,в чужда държава ,но не на тема "Бай ганьо в 21-век!" !
 Колкото и да не ми се ще трябва да призная ,че ББ и персонажите в него са образ на хората в обществото:колкото по-мазен,гаден и лицемерен, толкова по успял!

# 1 228
за какво са му тогава, ако го е страх от Киро... ?
Финдо не го е страх от Киро, изобщо. Но Финдо и в Сървайвър стоеше много настрани, той си е саможив. И тези неща не му правят голямо впечатление. Виж, ако някоя Златка отиде и помоли Финдо за помощ, той сигурно ще помогне.

Колкото до показните дрешки - да, Финдо е нарцис голям и все се кипри. Дори в Сървайвър намираше как да се занимава все с прически и какво ли не. Той това си го знае и сам и си го казва винаги във визитките си. Досадно е, но не е най-големият недостатък, поне за мен.

# 1 229
  • София

Сега сериозно: Наистина ли мислиш, че мускулите на Финдо са толкова "безработни", колкото акъла на Златките ? Ами за какво са му тогава, ако го е страх от Киро... ? Или са само  за пред огледалото, като екстеншъните на РЗ...  Joy

За определено поведение не се искат само мускули. Трябва агресия, която Финдо няма. Ако някой нападне жена физически би я защитил, но само заради словесни нападки не би се сбил. Пък и мисля, че дамите не го заслужават.

Аз ясно, мисля си, споменах, че те не го заслужават...
А за да защитиш една жена, не са необходими нито мускули, нито агресия, още по-малко сбиване, а само мъжкарство и чувство за собствено достойнство...

Общи условия

Активация на акаунт