Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 181
  • 1 680
  •   2
Отговори
# 1 200
В прав текст - Денди е гей, нали? Много му личи!

# 1 201
  • София
За момент не гледах, ама какво стана - не зачетоха номинацията на Финдо за ЗР ?!

Аха, това е някаква новост, май - ББ "сви" номинация hahaha
Май и във ВБ не приеха на Тервел една номинация. Peace

За Тервел не помня,но принудиха Стойко да си смени номинацията за щерката на М.Радева

# 1 202
Кога е финалът ? Слушам Кънчев нещо обяснява, че другата седмица ще се разбере кои отиват на финал.

# 1 203
  • Никога на земята...
Не съм останала с впечатление Киро да иска от Златките да се разхождат голи.
Мисля,че той се дразни на лицемерието им.

Той си каза, че е очаквал да види "плеймейт", но остана разочарован.Човека май си е влязъл с намерението да си рекламира бизнеса и около него да пърхат полуголи Златки.
Каза го в разговор,в който смисълът беше,че прекаляват с лицемерието. Peace

# 1 204
Патрашкова както винаги показва, че е перфектен професионалист ... Какъвто и кокал да и дадеш го захапва ... Не е нужно да имаш мнение и ценности, ерудицията и интелектът са са достатъчни, могат да следват всяка теза.  Моралъте  за идиотите ...

Милена е супер пич! Много ми хареса, не знам дали от деликатносттта й се разбра достатъчно ясно тезата ...
Не чух някой да отговори на въпроса й: какво всъщност работят златките?!?
Ама няколко пъти го зададе, в различна форма ...

# 1 205
Хайде сега да си кажем кое ни дразни повече, лансирането на Златките от НК и продуценти или самите те като хора вътре в къщата.

Мен ме дразни първото, което не означава, че държанието им вътре е винаги лошо и неправилно.
Така е, на мен в много отношения са ми симпатични Златките, но е много странно, че продуцентите чак толкова явно движат сценария. Може да си правят експеримент - какво ще стане, ако са безпределно явни и нагли в нагласянето на "риалитито", дали ще се откажат зрителите. И май не се отказваме.

# 1 206
Денди и Киро са редки комплексари. Мъже, които никой не ти бръсне за нищо. Единия със спорна сексуалност, другия отдавна омачкал пижамата пишман бизнесмен.

# 1 207

Той си каза, че е очаквал да види "плеймейт", но остана разочарован.Човека май си е влязъл с намерението да си рекламира бизнеса и около него да пърхат полуголи Златки.

Е той какво е очаквал, че понеже им се носи слава на леки жени задължително трябва да се и....кат с някой в къщата. newsm78

# 1 208
Денди и Киро са редки комплексари. Мъже, които никой не ти бръсне за нищо. Единия със спорна сексуалност, другия отдавна омачкал пижамата пишман бизнесмен.

Точно така е!!! Peace Peace Peace

# 1 209

Точно така е!!! Peace Peace Peace

Peace

# 1 210
  • София
От днес няма да бъда ПОСЛОВИЧНА........ (Финдо).........  Joy Joy Joy Joy

Глупавичък си е, но пък е толкова добродушен, че му прощавам.  Heart Eyes

Peace Peace
Опита ми сочи, че никога не можеш да разбереш дали един човек е добър, ако не го поставиш в критична ситуация...
Не харесвам Златките и антураж, но ако моят мъж беше там, никога не би позволил да се държат така с тях (не че другите не са прави и че двете не си го заслужават) и да гледа равнодушно излегнат във фотьойла... ами не е мъжко.... язък му за мускулите...  ooooh!

# 1 211

Киро още първата вечер каза, че поведението на Златките в къщата няма нищо общо с поведението им навън. Предполагам, че ги е гледал във ВБ и оттам се е подразнил.

# 1 212
Не чух някой да отговори на въпроса й: какво всъщност работят златките?!?
Ама няколко пъти го зададе, в различна форма ...
Според Патрашкова работят благотворителност. Mr. Green
Кънчев смота, че били модели.

Надявах се Ели да номинира Райна. След 30 минутния и монолог днес ми стана откровено противна.
Досега ми беше само смешна, с разминаването между претенция и реалност.
А тя защо мисли, че е по-популярна от останалите? Аз, например, я знам точно като щатна участничка в риалити формати. Стана популярна като Пилето на Коце от ВИП Брадър 1, после спечели танцувален формат. Знам, че е представителка на най-лекия музикален жанр, но не е май от най-популярните изпълнители. На Лео песен знам, нейна - не.

# 1 213
  • София
В прав текст - Денди е гей, нали? Много му личи!

Е, и !!????
По-добре интелигентен гей, отколкото тъпа к...а....... да ме извинят пуританите Wink

# 1 214
Киро и Денди крият комплексите си зад куп монолози и тиради от остроумия, които те мислят за изключителни и много интересни. Киро е ядосан, че никоя от жените не го пипа по плочките както Виолета Здравкова в първия ББ.  Денди пък изглежда не е разхлабвал жилата от много отдавна както казваше покойния любовник Дядо Стефчо. Ели пък няма собствено мнение и понеже вижда, че макар и да и се иска да я гледат като жена, а никой не вижда в нея това е най-лесно да се обедини против далеч по-приятните за окото дами.

Общи условия

Активация на акаунт