Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 167
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 335
Само дето Денди е много по умен от всички златки в къщата взети заедно и е прочел в пъти повече книги от тях, пак взети заедно Peace Laughing

я ми дайте пример, кога те са говорили нещо смислено в къщата? поне една едничка интересна тема?  newsm78 Няма, само глупости ръсят  Mr. Green

От вчера до днес си позволих единствено да видя номинациите, не съм гледалла лайфа, и не гледам на кафе, защото започва да ми се повдига от кукумицините там  Sick

Какво да кажа
Евала на Денди, и пълна скръб Райна /а по повод устните и направо е ужас, преди, даже с белега е в пъти по добре/ ooooh!

браво на Ели че побутна ЗД, стига са я спасявали - да видим колко е харесвана в новата си роля навън  Whistling

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 14:41 от verhtormashka

# 1 336
  • somewhere near the sea
Защо според теб Денди има по-специално отношение към Ели? Thinking

Защото Денди е оратор. Добър оратор! Но това изисква публика. Елка стои в подножието и е вечно съгласна с него. Той не иска да я оттласне от себе си-само тя му остана.
Денди е не по-малък нарцис от Русата Златка, която непрестанно се оглежда в огледалата и прави муцуни. Той прави същото. Женствен е, префинен, Ели е мъжкарана, непукист, тя не му е конкуренция Naughty

Денди също е съвсем наясно, че публиката му е пред телевизорите. Не мисля че има нужда от публика от 1 човек.
Определено обаче той е  най-женствения в Къщата. Joy
Точно така, но той осъзнава, че е глупаво да говори на камерите. Затова използва Ели.

# 1 337
Дразнещо е и за мен  поведението на НК по време на живите предавания ,но независимо от него ЗР   и ЗД са  главните герои на сезона.
  Явно в къщата Златките имат толкова СИЛНО присъствие ,че останалите на успяват да видят нищо друго освен ЗР и ЗД/дори   себе си/
ЗР ми хареса ,че при номинациите  ,не слага етикети на хора,не обижда и не бе ЗЛА.Това показа огромна промяна в нея  за единственото неморално  поведение ,което аз знам за нея-неприемливи коментари по адрес на Алисия /това ,че е спала с Валери Божинов не е неморално за 21 век/
.....................

По медиите има нова клюка:

Невероятно! Вижте с коя е Пламен Медаров!
Скрит текст:
http://www.kliuki.bg/302053/plamen-medarov-irina/

Марионетката на Вип Брадър хвърли в потрес всички!

Марионетката на Вип Брадър, бизнесменът Пламен Медаров, хвърли в потрес и приятелите, и феновете си, но най-вече певицата Йоана, която не крие влечението си към него.

Близостта между двамата се зароди в Къщата и всички смятаха, че ще прерасне в нещо повече извън нея. Това обаче не се случи, а Йоана понесе огромен удар от страна на чаровния Медаров.

Тези дни столицата се тресе от сензационната новина, че Пламен е хлътнал до уши в певица. Само че тя не е Йоана, а по-възрастната й колежка Ирина Флорин. Дамата в лилаво така завъртяла главата на Медаров, че той не виждал и не чувал нищо друго.

Белята на Къщата бил засичан ежедневно в компанията на Ирина като двамата ходели заедно на обяд, вечеря, по време на обедната си почивка, на шопинг и прочие, пише Хотарена.нет. Ирина не криела чувствата си към обаятелния симпатяга и зарязала младока, с когото имаше връзка преди влизането си в шоуто.

Нещо повече – все по-често Пламен остава да нощува в дома на певицата като запознати са категорични, че той ще си пренесе багажа при нея по-скоро, отколкото може да се очаква.

И макар че самата Ирина продължава да отрича слуховете за връзката й с Медаров, източници са убедени, че е само въпрос на време двамата да се появят официално заедно и да обявят чувствата си.

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 15:21 от smile_smile

# 1 338
Певицата Райна, която единствена поддържа мира с двата лагера в Къщата на Big Brother All Stars, ще стигне до нови открития в епизода довечера. Изпълнителката не подозира, че някои от Съквартирантите изсипват обиди по неин адрес и тя ще остане истински изненадана от наученото. В Изповедалнята Райна ще получи възможността да слуша в продължение на 15 минути коментарите на участниците.

Довечера Big Brother ще се опита да разведри Съквартирантите, като ги изпрати на пазар с новата седмична мисия „Отгатни и преглътни“. На импровизирана поточна линия ще се появяват различни хранителни продукти, които участниците ще трябва да познаят.

Киро и Денди ще трябва да помагат на останалите Съквартиранти в предизвикателството, подсказвайки им имената на храните с определени думи. Колко продукта ще познаят звездите, дали ще се сдобият с пълна кошница за пазаруване, или ще останат с празни ръце - зрителите ще видят тази вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ.

ГОЛЯМАТА "КРАСАВИЦА":

Скрит текст:

# 1 339
Не трябва да се коментира, когато българското общество се облича със същите дрехи (като Райна,Лиана,Пенка...)
+ в Америка носят скъпи дрехи,но изглеждат по-същия начин (Сестрите Кардашиян....)

Скрит текст:
Kim - Valentino Fall 2013

Скрит текст:
Vanessa Bryant- Valentino Fall 2013

+Имат спонсори и те им дават очила (РЗ носи Prada),дрехи....т.н

# 1 340
Докато е бил женен, Финдо никога не е изневерявал или поне така става ясно от историите му. Нещо повече, докато разказваше неговите преживелици, всички дами го слушаха със зяпнали уста.

Дори Райна промълви, че става прекалено съвършен и сега всички дами ще вземат да се влюбят в него. Финдо не разбра шегата и започна да се оправдава, че всъщност е така, защото не той е подал заявление за развод.

Taзи, смачкана хамсия не разбира ли, че няма да я огрее?  newsm78

# 1 341
Само дето Денди е много по умен от всички златки в къщата взети заедно и е прочел в пъти повече книги от тях, пак взети заедно Peace Laughing

я ми дайте пример, кога те са говорили нещо смислено в къщата? поне една едничка интересна тема?  newsm78 Няма, само глупости ръсят  Mr. Green

От вчера до днес си позволих единствено да видя номинациите, не съм гледалла лайфа, и не гледам на кафе, защото започва да ми се повдига от кукумицините там  Sick

Какво да кажа
Евала на Денди, и пълна скръб Райна /а по повод устните и направо е ужас, преди, даже с белега е в пъти по добре/ ooooh!

браво на Ели че побутна ЗД, стига са я спасявали - да видим колко е харесвана в новата си роля навън  Whistling

Интересно ми е да науча, дали всичките общо имат поне една прочетена книга през живота си newsm78
Относно Райна - все същото елементарно и претенциозно "пиле" виждам, ако има някаква промяна у нея от ВБ1 досега, то тя е съсредоточена предимно в горната и устна и в това, че този път е сама, а не придружена от близък, та така ни спестява много от лиготиите си ooooh!

# 1 342
Не трябва да се коментира, когато българското общество се облича със същите дрехи (като Райна,Лиана,Пенка...)
+ в Америка носят скъпи дрехи,но изглеждат по-същия начин (Сестрите Кардашиян....)

Скрит текст:
Kim - Valentino Fall 2013

Скрит текст:
Vanessa Bryant- Valentino Fall 2013

+Имат спонсори и те им дават очила (РЗ носи Prada),дрехи....т.н

Като се премахне очевидно по-високото ниво на финансова наличност, Риана,Кардашиянки, Бионсита и куп други "звезди", всъщност отдолу остават същите нискоинтелектуални продажни шаврантии, каквито са и нашите обратното на умни-тутки.

А нима една Памела Андерсън или една Кармен Електра , не упражняват една по-привидна форма на проституция? Същите и те като 2 х Златка.

# 1 343
Финдо рисува на гърба на снимката си. newsm78 Ама, какво, какво рисува?  newsm78

# 1 344
  • Варна

Точно така, но той осъзнава, че е глупаво да говори на камерите. Затова използва Ели.

Изобщо не казвам, че трябва да говори на камерите. newsm78 Спокойно може да е уж към всеки друг.
Даже към Хининус. Laughing

# 1 345
И сега като сметнем колко дълго можем да работим Златка, сме наясно със спешната необходимост да чистиме имидж в средата на 30-те.

И понеже го правиме във Биг Брадър сега всички се упражняват по темата, която само Йоана изкрещя, а другите си говорят под сурдинка.

А дано, ама ...

С удоволствие те изчетох..

Задавам си един въпрос - дали някой е обещал първите места на златките? Дали пък вече коледните подаръци не се изразяват в първо място в ББ или друго реалити?  Thinking

Незнам кой какво им е обещал, но според мен и Пенка за това я вкараха - да им чисти имиджа Mr. Green - до нея - направо почнаха да изглеждат приемливи! Mr. Green Joy Joy Joy

# 1 346
Абе хора, какво стана с канонизирането на св. Нидялко? Даваха ли го или не им се стори толкова интересно.... На мен щеше да ми е интересно да го гледам това.. Явно скандалите и интригите са много по забавни ... Съвсем ни взеха за елементарни. Едно забавно нещо да има и няма да го излъчат...
Другите не ми се коментират сега, само съм потресена от тъпотата на ЧЗ. Как може това елементарно нещо да го издигат в култ  Shocked Пак почвам да си мисля, че аз не съм наред  Simple Smile Между другото аз ги разграничавам двете Златки. Незнам до колко е израснала РЗ, но показва някаква логична мисъл, докато в чернокосата и адашка липсва всякаква мисъл.... Според мен всичките и изблици и нервни сривове се дължат на невъзможността и да измисли по какъв нормален начин да изрази позицията си. А снощи номинациите и бяха  Shocked Shocked Shocked че тя не знае значението на думите, които използва...  и Патрашкова я защитава... Тя не е виновна, че е проста, ама да не ми я издигат на пиедестал.
И не - не  и завиждам. Станка оцели в десятката с "Голям кон си била"... Simple Smile Ами точно на кон ми прилича и във физиономия, и с тези две огромни шамандури отпред изглежда много груба.
Може да е добродушна, но простотата и ми идва в повече ...

# 1 347
  • somewhere near the sea

Изобщо не казвам, че трябва да говори на камерите. newsm78 Спокойно може да е уж към всеки друг.
Даже към Хининус. Laughing
Казваме едно и същоХининус, Ели, Пенка...все публика като на всяко тв шоу. Е, при него намаляват, така че Ели е добра възможност.

# 1 348
  • SF
...само съм потресена от тъпотата на ЧЗ. Как може това елементарно нещо да го издигат в култ  Shocked Пак почвам да си мисля, че аз не съм наред  Simple Smile Между другото аз ги разграничавам двете Златки. Незнам до колко е израснала РЗ, но показва някаква логична мисъл, докато в чернокосата и адашка липсва всякаква мисъл....

Те вместо да й изпишат вежди, й извадиха очи с това навиране в носовете ни.
Ники Кънчев иска да я ...  ли??? newsm78 Не дава думичка да се каже срещу нея. Прекъсва безцеремонно гостите си и ръси глупости. И такива клишета ръси.
Да пуснем една анкетка и за НК.  Praynig

# 1 349
Голямо чудене явно пада за комплексите на Киро.  Rolling Eyes
Човечецът цял живот е живял за единия външен вид и едното реноме на женкар, на когото му връзва. Външният му вид отива по дяволите, женкарството все по-трудно се получава, на всичкото отгоре и парици не е успял да натрупа, изобщо животът му започва да губи смисъл още на тази възраст. Затова е и озлоблението към Златките, не само че не се държат като “сексбомби“, ами си позволяват да не го отразяват като мъж и по този начин му отнемат възможността да се изяви като такъв. Остават му само хубавицата Ели и може би Денди. Гроздето не знам колко е кисело, ама русата Златка (най-вече) е мноооооого кисела. Драма и трагедия, както и да го погледне човек.

Общи условия

Активация на акаунт