Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 170
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Варна

Колкото и да не ми се ще трябва да призная ,че ББ и персонажите в него са образ на хората в обществото:колкото по-мазен,гаден и лицемерен, толкова по успял!

Точно това си мислех и аз докато го гледах
псевдоинтелигенти и простаци ни се мазнят от телевизията,същите простаци в парламента нагло се подхилват...незнам дали има бъдеще .......тъжна  гледка,ако някой се опита да изкаже мнение веднага почват да му се присмиват ,че не е достатъчно известен или не е достатъчно богат да се изказва ,трябва ли да си богат ,за да си интелигентен ?
И може ли парите да купят възпитание и морал?

И ни пробутват пишман революционери, за да кажат: Ей ги и тези, дето искат промяна. По-зле са. Mr. Green

# 1 261

Колкото и да не ми се ще трябва да призная ,че ББ и персонажите в него са образ на хората в обществото:колкото по-мазен,гаден и лицемерен, толкова по успял!

псевдоинтелигенти и простаци ни се мазнят от телевизията,същите простаци в парламента нагло се подхилват...незнам дали има бъдеще .......тъжна  гледка,ако някой се опита да изкаже мнение веднага почват да му се присмиват ,че не е достатъчно известен или не е достатъчно богат да се изказва ,трябва ли да си богат ,за да си интелигентен ?

И ни пробутват пишман революционери, за да кажат: Ей ги и тези, дето искат промяна. По-зле са. Mr. Green
дам и тук си права
революционера според мен беше платен,но е тъжно ,че в крайна сметка бунтът е обречен -както бунта на студентите срещу морала на политиците
аз не виждам бъдеще просто за хора с нормален морал в тази страна

# 1 262
  • София

Чувала ли си какво е казал Наполеон за жените?

Току-що доказа, нещо за себе си, не за него... пък Наполеон е казвал и др. неща... и ги е доказвал даже...  Mr. Green

# 1 263

псевдоинтелигенти и простаци ни се мазнят от телевизията,същите простаци в парламента нагло се подхилват...незнам дали има бъдеще .......тъжна  гледка,ако някой се опита да изкаже мнение веднага почват да му се присмиват ,че не е достатъчно известен или не е достатъчно богат да се изказва ,трябва ли да си богат ,за да си интелигентен ?

дам и тук си права
революционера според мен беше платен,но е тъжно ,че в крайна сметка бунтът е обречен -както бунта на студентите срещу морала на политиците
аз не виждам бъдеще просто за хора с нормален морал в тази страна
Голяма скука е биг бро тази година и вип и старс са много зле.Пацата да вкарат и Пенко и ще стане весело.

# 1 264
  • Варна

Голяма скука е биг бро тази година и вип и старс са много зле.Пацата да вкарат и Пенко и ще стане весело.

Аз към ВБ забележки нямам. Панайот би бил забавен ако го вкарат за 3-4 дена, не повече.
 Но ми е чудно с какво е интересен Пеньо.

# 1 265
НИдялко и Киро в Баш Бай Брадър Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И аз умрях от смях, особено когато Баш Бай Брадъра прекръсти Нидялко на Дуднялко  Joy Joy Joy

# 1 266
да скука е понеже всички зрители разбраха коя гласят за победителка сценаристите
а това четохте ли го? Верно всеки който се набута в тоя формат гори,Мира Мира,що ти трябваше да си разваляш имиджа на достолепна социоложка :
http://24bulgaria.blogspot.com/2013/12/blog-post_9952.html

# 1 267
Хора, не се обиждайте, ама ББ е толкова скучен, та чак и темата ми е скучно да чета... All good Peace лека нощ.

# 1 268
В прав текст - Денди е гей, нали? Много му личи!

Е, и !!????
По-добре интелигентен гей, отколкото тъпа к...а....... да ме извинят пуританите Wink

Де да беше интелигентен гей, а той е вкиснал хибрид, който се чуди на кой бряг последно да мине, макар и да знае, че на левия ще му е по - добре! Тотален мазен гъз! А, тъпите к...и, просто без коментар!

# 1 269
Казах ли, че беше тъпо?  Rolling Eyes
Ами, тъпо беше, дори го гледах на бекграунд, до като вършех нещо друго  Tired

Какво е станало?

# 1 270
Тц, Златките  не са съвременните куртизанки, управляващи света на мъжете.
Бъркате типажите.

Нашите героини са добре заплатени в брой за целева употреба.
В редица случаи са използвани многократно от един мъж, което води до усещането за връзка.
Искат да получат всичко сега и веднага, като „продават” красота, секс и послушание. Продава се обвивка, някакъв стандарт за красота, обичайно силно чалгаризиран.

Купувачита са определен типаж мъже с много мангизи, обикновено не пили морни вода. Когато е във "връзка" нейната задача е да го задържи по-дълго в тази „сделка”, неговият кяр е да  демонстрира собствеността си върху новата си вещ. 

В края на краищата той относително бързо се наиграва с поредната си красива играчка.  Ако пък златото започне да му върти номера, нещата приключват при д-р Пластичен хирург преждевременно.

При тези сделки няма любов. Има демонстрация на любов.

И сега като сметнем колко дълго можем да работим Златка, сме наясно със спешната необходимост да чистиме имидж в средата на 30-те.

И понеже го правиме във Биг Брадър сега всички се упражняват по темата, която само Йоана изкрещя, а другите си говорят под сурдинка.

Иначе нямам против, ако има акъл, амбиции и способности може да започне друг живот, нека управлява света на мъжете, пък и на жените!

А дано, ама ...

С удоволствие те изчетох..

Задавам си един въпрос - дали някой е обещал първите места на златките? Дали пък вече коледните подаръци не се изразяват в първо място в ББ или друго реалити?  Thinking

# 1 271
Само не знам продуцентите как ще разделят Хюндая между Черната и Русата Патка.
Всъщност ако му сложат един волан и от дясно и ги сложат и двете да карат, те и двете ще се на@@@т от кеф, че са спечелили. И без това имат повече морал, отколото акъл.

Joy Joy

# 1 272
  • sofia
Кои са номинирани? Спаси ли някой Ели?
След като се насладихме на Ч3 и онемелия от възхита ББ, и мъките на Лео, дружно сменихме канала...
Лайфа снощи, надмина по тенденциозност всичко, което съм гледала до сега....А Пънчев яко се излага...Те са се променили, вика, ФАКТ!
Не знам Денди дали е гей, но Пънчев си е абсолютен п.....ст!!! #2gunfire

# 1 273
  • Sofia
двете Златки,Маги/служебно/,Денди,Киро-номинирани

# 1 274
  • sofia
двете Златки,Маги/служебно/,Денди,Киро-номинирани
Мерси!
Хм, значи Ели е нямала право да спаси никой? Така си и мислех.... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт