Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 183
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 245
Денди и Киро са редки комплексари. Мъже, които никой не ти бръсне за нищо. Единия със спорна сексуалност, другия отдавна омачкал пижамата пишман бизнесмен.

Изключително точно казано Mr. Green
Комплексари или не, важното е, че внасят някакъв баланс в цялата исто(е)рия по пробутване на фалшиви образи от тв екран.

Денди и Киро са същите фалшиви образи като тези,за които говориш Peace

# 1 246
  • Варна

Явно го харесваш и затова го казвам с уважение (към теб)  Peace
Тъп е и не се държи като мъж... разбира се, аз мисля така... за други може да не е...  Peace

Според мен е респектиран от Денди. Финдо не може да се изразява добре, не е особено умен и си го знае. Няма самочувствието да се противопостави.

# 1 247
Въпроса на Финдо  Sick

# 1 248
  • София
Ако един мъж тренира редовно, само за да изглежда добре, това е банална суета. По-интелигентните мъже възприемат тренировките като  здравословно отношение към себе си и никога не биха парадирали с фигурата си, независимо дали е перфектна или не толкова.

Но ако един мъж тренира, защото знае, че реалността е джунгла и всеки ден те дебнат опасности и рискове, поради което трябва да си боеспособен, това вече е истинско мъжкарство!
Колкото съм съгласна с първото, толкова не съм с останалото...  Sick
Мъжкарството е в главата и няма нищо общо с мускулите......

# 1 249
  • Варна
Ако един мъж тренира редовно, само за да изглежда добре, това е банална суета. По-интелигентните мъже възприемат тренировките като  здравословно отношение към себе си и никога не биха парадирали с фигурата си, независимо дали е перфектна или не толкова.

Но ако един мъж тренира, защото знае, че реалността е джунгла и всеки ден те дебнат опасности и рискове, поради което трябва да е боеспособен, това вече е истинско мъжкарство!

Въх! Точно такива мъжкари не харесвам.

# 1 250
Започна късното издание.

# 1 251
Дори наистина прекрасния изказ на Денди не може да скрие факта, че в него се крие едно дребно, нещастно и просто човече. За мен той е простак под прикритие.
Киро пък е толкова комичен, че даже нямам желание да го обсъждам.

Бих се съгласила, ако ми кажеш кой е най- интелигентния непростак в къщата... ?

Според мен това е Маги.

# 1 252
Какво трябва да е мъжкарското поведение  на Финдо? Тип Киро или ДБЛ? newsm78
Да е арогантен простак ,който по цял ден вири крака  и мърмори ? newsm78
И ако някой каже нещо на криво да му вкара един в мутрата  fight
Той си е добър в това ,което се занимава и не виждам да претендира за нещо повече  Peace

# 1 253
Какво трябва да е мъжкарското поведение  на Финдо? Тип Киро или ДБЛ? newsm78
Да е арогантен простак ,който по цял ден вири крака  и мърмори ? newsm78
И ако някой каже нещо на криво да му вкара един в мутрата  fight
Той си е добър в това ,което се занимава и не виждам да претендира за нещо повече  Peace
прилича на Тервел Shocked

# 1 254
Леле, Финдо... Shocked

# 1 255
Сега разбрахте ли защо Денди в ББ се държи като незадоволена жена ? Защото ББ не му дава от любимия му бял прашец, който отваря ноздрите като камфор.  Laughing

# 1 256
Леле, Денди... Shocked

# 1 257
  • София

Явно го харесваш и затова го казвам с уважение (към теб)  Peace
Тъп е и не се държи като мъж... разбира се, аз мисля така... за други може да не е...  Peace

Според мен е респектиран от Денди. Финдо не може да се изразява добре, не е особено умен и си го знае. Няма самочувствието да се противопостави.

Познавам мъж, който ни побърка да го запознаем с колега на мъжа ми... И аз като първа сватовница правя инструктаж преди срещата им, защото ме е срам от жената, че и го пробутваме: "Тя е интелигентна жена... ако имаш каквото и да е съмнение по отношение на знанията си по една или друга тема, по-добре да не се задълбочаваш и да  демонстрираш познания...  да не се изложиш...", имайки предвид, че човека беше офицер (дано да не обидя някого) на средна възраст.... Отговор: "Ти мислиш ли, че не се познавам... знам си знанията... и през годините съм се научил добре да се прикривам, не се притеснявай..." Аз така  Shocked  А мъжа ми: "Пич, ако беше използвал същото това време да понаучиш нещо, нямаше нужда да се прикриваш"  Wink
Та и Финдо така... пък е и млад още... да заляга, че иначе.... Sick

# 1 258

Колкото и да не ми се ще трябва да призная ,че ББ и персонажите в него са образ на хората в обществото:колкото по-мазен,гаден и лицемерен, толкова по успял!

Точно това си мислех и аз докато го гледах
псевдоинтелигенти и простаци ни се мазнят от телевизията,същите простаци в парламента нагло се подхилват...незнам дали има бъдеще .......тъжна  гледка,ако някой се опита да изкаже мнение веднага почват да му се присмиват ,че не е достатъчно известен или не е достатъчно богат да се изказва ,трябва ли да си богат ,за да си интелигентен ?
И може ли парите да купят възпитание и морал?
фолкпевици по ученическите тетрадки...гадост
и всичките тия гримирани тъпанарки като Вихра и Патрашкова ни се блещят самодоволно ухилени от екрана
и ни пробутват лицемерния си фалшив морал.....пфуууууууууууу искам да им се изхрача в лицата наистина,чувствам се като Джийсън....

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 00:22 от hipopotamka

# 1 259
Ама в интерес на истината Денди си се държи точно по този начин (маниерничене) от много години, навремето още го канеха в Сблъсък и беше същият. Тогава си беше и женен.

Общи условия

Активация на акаунт