Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 177
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 275
За Ели специално смениха правилата.  Wink Вместо да спасява, еднолично номинира.  Joy Joy Joy

# 1 276
Въпрос:    Новите номинирани ще бъдат: 

Ели    - 74 (25.8%)

Златка Д.    - 46 (16%)
Златка Р.    - 47 (16.4%)
Киро    - 95 (33.1%)
Лео    - 1 (0.3%)
Денди    - 9 (3.1%)
Маги    - 4 (1.4%)
Райна    - 8 (2.8%)
Финдо    - 3 (1%)

Общ брой гласове: 145

В понеделник сигурно ще изгонят двама.....

Новите номинирани - Маги, Денди, Киро, Златка Д., Златка Р.

Новата анкета ще е за около 3 часа, до обяд......

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 09:01 от Мама Цоцоланка

# 1 277

Колкото и да не ми се ще трябва да призная ,че ББ и персонажите в него са образ на хората в обществото:колкото по-мазен,гаден и лицемерен, толкова по успял!

Точно това си мислех и аз докато го гледах
псевдоинтелигенти и простаци ни се мазнят от телевизията,същите простаци в парламента нагло се подхилват...незнам дали има бъдеще .......тъжна  гледка,ако някой се опита да изкаже мнение веднага почват да му се присмиват ,че не е достатъчно известен или не е достатъчно богат да се изказва ,трябва ли да си богат ,за да си интелигентен ?
И може ли парите да купят възпитание и морал?
фолкпевици по ученическите тетрадки...гадост
и всичките тия гримирани тъпанарки като Вихра и Патрашкова ни се блещят самодоволно ухилени от екрана
и ни пробутват лицемерния си фалшив морал.....пфуууууууууууу искам да им се изхрача в лицата наистина,чувствам се като Джийсън....

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 1 278
двете Златки,Маги/служебно/,Денди,Киро-номинирани
Мерси!
Хм, значи Ели е нямала право да спаси никой? Така си и мислех.... Crossing Arms

Еми да , ББ знаеше както и аз Wink ,че тя ще спаси Киро (пада си по него Гробарка Гробарова, не че той си пада по нея де)

# 1 279
"Мислех тази седмица да удостоя с вниманието си захаросаният Финдо - майстор на лапидарния разказ и корифейката на инфантилизмите  ала Лолита – Райна..."

Недипломираната психоложката Райна дали разбра какво каза за нея Денди?

Като я гледам и всеки път се триумя за горната И устна?
1. екзема ли има?
2. пчела ли я ухапа?
3. заешка устна ли има?

# 1 280
  • Варна
Трето предаване за Ваня Shocked

# 1 281
  • Варна
"Мислех тази седмица да удостоя с вниманието си захаросаният Финдо - майстор на лапидарния разказ и корифейката на инфантилизмите  ала Лолита – Райна..."

Много ми харесаха тези думи на Денди, макар да си признавам, че прибегнах до помощта на речник за значението на думата "лапидарен".  Laughing

# 1 282
Голяма трибуна даде Гала за излеянията на Ваня, а благодарение н опитите да изчисти името си Ванчето продължава да се излага. Май пеещата готвачка разбра много по-добре поговорката "'Всяко чудо за 3 дни"!  Thinking

# 1 283
Трето предаване за Ваня Shocked

Тея са луди. Снощи чух анонса на Гала "ще видите продължението на разговора ни с бизнес дамата...". Арее стига де....не им ли втръсна вече, аз не бих ги гледала.

# 1 284

Много ми харесаха тези думи на Денди, макар да си признавам, че прибегнах до помощта на речник за значението на думата "лапидарен".  Laughing

и аз не знаех значението на тази дума Laughing

добре де, защо са им позволили на Златките, Райна.. сигурно и Маги - да изгледат разни клипчета от къщата? На зрителите не са го показвали.
А защо не са пускали на другия лагер?

Целия ББ е второстепенен... на първо място са Златките! Дори ББ е след тях!  Twisted Evil
продажници... някой е решил да прави подарък на Златките и дори СМСите няма да имат значение и първото място може би...
Важното е да ни наливат лимонада в ушите един месец в това колко са променени те.

# 1 285
  • Пловдив
Въпрос:    Новите номинирани ще бъдат: 

Ели    - 74 (25.8%)

Златка Д.    - 46 (16%)
Златка Р.    - 47 (16.4%)
Киро    - 95 (33.1%)
Лео    - 1 (0.3%)
Денди    - 9 (3.1%)
Маги    - 4 (1.4%)
Райна    - 8 (2.8%)
Финдо    - 3 (1%)

Общ брой гласове: 145

В понеделник сигурно ще изгонят двама.....

Новите номинирани - Маги, Денди, Киро, Златка Д., Златка Р.

Новата анкета ще е за около 3 часа, до обяд......

Аааа анкетата изби рибата! С удоволствие гласувах! Много подходящо предложение!
И без друго в този БигБрадър всички ме разочароваха, всички освен малкото сладурче.

# 1 286
двете Златки,Маги/служебно/,Денди,Киро-номинирани
Мерси!
Хм, значи Ели е нямала право да спаси никой? Така си и мислех.... Crossing Arms

Еми да , ББ знаеше както и аз Wink ,че тя ще спаси Киро (пада си по него Гробарка Гробарова............
Определено, доказателство за факта, че всяка жена си пада по определен типаж мъже.Винаги. Колкото и мъже да смени, те са все подобен типаж.    Laughing  В случая, арогантни, груби, егоисти, нискоинтелигентни.
И тук се сещам да питам:как и откъде разбрахте за "интелигентността" на Кирчо?    newsm78
От това, което аз виждам и чувам в ББ, той е един посредствен, елементарен, невъзпитан, арогантен и сравнително тъп  фитнес идиот, вълнуващ се единствено от женски атрибути и химически субстанции.

# 1 287
Имам въпрос: защо е този неистов напън ЧЗ да е победител??? Тук новата и личност не се радва на много почитатели, във ФБ също,по форумите на е-медиите я обиждат поголовно и грубо. Имам няколко идеи свързани предимно с финансовата страна : А/ обявяват Я за победител, правят и няколко снимки до колата,дават и скромен хонорар и си взимат колата , ТЯ доволно мълчи(щото какво работи ЧЗ?)
Б/не дават хонорар /виж т.А/, но си прибират парите от рекламите и си отчитат сезона, пробутват ни я в още наколко продукции и Чао ново Злати, намираме си нова звезда.
Продуцентите са готови да жертват и РЗ и Райна за да им стане нагласацията. Не отчитат ли загубата на доверие във формата ББ? Не отчитат ли от Нова ТВ,че имиджа им страда? Да, гледат ги, но е придружено от "няма друго за гледане".Пуска ли някой смс като знае, че мача е решен???

# 1 288
 Joy Joy Joy

Хахаха, Мама Цоцоланка, благодаря много за анкетата !
  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 289
Разбира се,че най-готин е Хини. Grinning Веднага глас за него.
Снощи,какво беше това което беше облякла Райна? Панталонки,пола или нещо средно между двете? Все тая,тя и Финдо се изложиха с номинациите си. Номинирала Денди,че хъркал. Crazy
Завършила е психология...малко ме съмнява. Как изобщо си е взимала изпитите. Но нали все пак е Райна. То и двете Златки са с висше. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт