Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 189
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 290
Не, че нещо, ама да ви се струва новото гадже на Черната, копие на Багата:

Според мен, тя още търси някой, който да прилича на Багата, никак не е добре, тази мангуста, ама никак!

# 1 291
Имам въпрос: защо е този неистов напън ЧЗ да е победител??? Тук новата и личност не се радва на много почитатели, във ФБ също,по форумите на е-медиите я обиждат поголовно и грубо. Имам няколко идеи свързани предимно с финансовата страна : А/ обявяват Я за победител, правят и няколко снимки до колата,дават и скромен хонорар и си взимат колата , ТЯ доволно мълчи(щото какво работи ЧЗ?)
Б/не дават хонорар /виж т.А/, но си прибират парите от рекламите и си отчитат сезона, пробутват ни я в още наколко продукции и Чао ново Злати, намираме си нова звезда.
Продуцентите са готови да жертват и РЗ и Райна за да им стане нагласацията. Не отчитат ли загубата на доверие във формата ББ? Не отчитат ли от Нова ТВ,че имиджа им страда? Да, гледат ги, но е придружено от "няма друго за гледане".Пуска ли някой смс като знае, че мача е решен???

отдавна не разчитат на СМСи.. до колкото знам се разчита на рейтинг за повече рекламодатели. Но все повече си мисля, че рейтинга също се пренебрегва, ако се появи достатъчно добър единствен спонсор, който има желание да се излъчи победител по негов избор.
Един вид да изрече на всеослушание на целокупния български народ - ето, аз обичам Златка таз` или Златка оназ`... или Ваня Червенкова или.. който и да е.

Подаръците не са каквото бяха - цици, устни, коса или други атрибути на съблазънта. Вече се подаряват първи места в реалити формати.. онагледяване на любовта, демонстрация на власт и пари, и не на последно място - манифестация на простотията!
Дори не виждам смисъл да се правят на домакини... това реалити не е заради нас, а заради тях. Не лъжат нас, а себе си. Ок, ще победят и всички в студиото тях ще хвалят и те ще благодарят на България и са достатъчно елементарни да бъдат щастливи от всичко това.

По-голямо падение дали има?

# 1 292
Гледам "На кафе". След точно 1 минута ще се убедя, че Пенка е класи над Патрашкова! И поведение, и аргументи, и осъзнаването, че са били в шоу-игра...  Crazy

# 1 293
Гледам "На кафе" и ми е много смешно, една 20 годишна  "Златка" плюе 30 годишни Златки. Laughing

# 1 294
  • Варна
Гледам "На кафе". След точно 1 минута ще се убедя, че Пенка е класи над Патрашкова! И поведение, и аргументи, и осъзнаването, че са били в шоу-игра...  Crazy

Патрашкова била сценарист на "Острова на изкушението".  Много неща ми се изясняват вече.

# 1 295

Патрашкова била сценарист на "Островът на изкушението".
и е ''създала'' РЗ.... Shocked Някой хора нямат морал Naughty

# 1 296

Съгласна, спешно да заменят Патрашкова с Пенка, по-добре ще се справи като коментатор Joy

# 1 297
Имам въпрос: защо е този неистов напън ЧЗ да е победител??? Тук новата и личност не се радва на много почитатели, във ФБ също,по форумите на е-медиите я обиждат поголовно и грубо. Имам няколко идеи свързани предимно с финансовата страна : А/ обявяват Я за победител, правят и няколко снимки до колата,дават и скромен хонорар и си взимат колата , ТЯ доволно мълчи(щото какво работи ЧЗ?)
Б/не дават хонорар /виж т.А/, но си прибират парите от рекламите и си отчитат сезона, пробутват ни я в още наколко продукции и Чао ново Злати, намираме си нова звезда.
Продуцентите са готови да жертват и РЗ и Райна за да им стане нагласацията. Не отчитат ли загубата на доверие във формата ББ? Не отчитат ли от Нова ТВ,че имиджа им страда? Да, гледат ги, но е придружено от "няма друго за гледане".Пуска ли някой смс като знае, че мача е решен???

Мисля, че постоянното толериране на златките и изтъкването на въображаемите им добродетели, промяна, катарзис и други такива бла-бла, се прави с цел да има интрига в предаването, да се оформят лагери не само в къщата, но и сред публиката Simple Smile

# 1 298

Съгласна, спешно да заменят Патрашкова с Пенка, по-добре ще се справи като коментатор Joy

Значиииии, ъъъъъъъъъъъъ аз мисля, ъъъъъъъъъъъъъ. hahaha

Голям коментатор, няма да им стигне времето докато се изкаже.

# 1 299
Пенка: "Някой подписал ли е договор с Черната Златка, че да се съобразяваме с нея".  Wink

Пенка ми беше една от най-противните, но това момиченце явно знае какво е подписало (въпреки толкова коментираното ѝ не/образование) и е знаела докъде може да стигне...  Mr. Green

# 1 300
  • Варна

Навремето ЧЗ стигаше само до Ъъъъъъ. Laughing

# 1 301

Нормално, това е поправимо, все пак Пенка не спи в студиото на Гала като г-жа Патрашкова Simple Smile

# 1 302

Навремето ЧЗ стигаше само до Ъъъъъъ. Laughing
И тук Пенка е едни гърди пред нея, след 10г. трябва да е поне на нивото на Денди. Simple Smile

# 1 303
"Мислех тази седмица да удостоя с вниманието си захаросаният Финдо - майстор на лапидарния разказ и корифейката на инфантилизмите  ала Лолита – Райна..."

Недипломираната психоложката Райна дали разбра какво каза за нея Денди?

Като я гледам и всеки път се триумя за горната И устна?
1. екзема ли има?
2. пчела ли я ухапа?
3. заешка устна ли има?

Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Toзи въпрос дерзае мен и жена ми , повече от няколко седмици, всъщност от първия ден, когато Драйфна влезе в къщата на ББ.

Лично моята теза е, че хиалуроновата киселина, никак, ама никак не се е отразила добре на и без това шаржния образ на тази чалгамангасарянка.

# 1 304
Райна има някакъв проблем с горната устна, вероятно от години, може и от дете. Още в предишния сезон - преди 100 години - не ставаше от леглото без червило. Едва ли й е приятно.
Хубаво е да се гъбаркаме с нещата, които участниците могат да променят или поне са можели, ако са имали желание да прочетат повече от една книжка. Но е леко тъпо да се захващате с козметични дефекти от рода на щръкнали уши. Това го правехме във втори клас, а после повечето от нас го надраснаха.

Общи условия

Активация на акаунт