Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 921
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 470
Между другото, ако мъжа ми някой ден ми каже, че някоя дама е много зле, щото съчетава лачено с мъниста....сериозно ще се притесня   Laughing

Момче може да е съпруга ти, бас държа, че съм поне с 10-15 год. по-голям от теб.
По нивото на писане и изказ ти личат годините.

П.С. А ако си по-голяма от мен, толкова по-жалко за интелектуалния ти капацитет.

П.П.С. Мама Цоцоланка - разбери ме, нетърпимо е.

Така е, аз съм тъпа и неграмотна, абе радвай се, нещо като Пенка съм...едва завърших 4-ти клас Laughing Айде, аз изчезвам, наслаждавай се на собственото си словоблудство Wink

# 1 471
Между другото, ако мъжа ми някой ден ми каже, че някоя дама е много зле, щото съчетава лачено с мъниста....сериозно ще се притесня   Laughing

Момче може да е съпруга ти, бас държа, че съм поне с 10-15 год. по-голям от теб.

П.С. А ако си по-голяма от мен, толкова по-жалко за интелектуалния ти капацитет.

Така е, аз съм тъпа и неграмотна, абе радвай се, нещо като Пенка съм...едва завърших 4-ти клас Laughing

Райна е всичко друго, но не и дама. Поредната посредставена амбиция, която в краен резултат е жалко копие на прилично момиче, без да коментираме сексуалното и поведение.
Тип курвенски флиртове спрямо Финдо, ама то е така, с каквито курви се събереш, такава и ставаш.
Такива са те средите на поп-фолка...тъжна работа.

Мама Цоцоланка - спирам се. Това беше последно!

# 1 472
Споко де, разбрахме, че ти си от интелигентната страна на Денди  Laughing Не си от чалга средите, то е видно....нищо, че му разбираш в повече от мънистата  Laughing (които аз наистина не знам къде са)

# 1 473
  • Варна
Споко де, разбрахме, че ти си от интелигентната страна на Денди  Laughing Не си от чалга средите, то е видно....нищо, че му разбираш в повече от мънистата  Laughing (които аз наистина не знам къде са)

Мънистата са по многобройните гривни на ръцете.
Райна и Лияна определено имат един стил на обличане, застинал някъде в периода на модата преди 20-30 години. Бих преглътнала това облекло, ако бяха тинейджърки или поне 20тина годишни. Но за зрели жени на 30+ години облеклото им е нелепо.
Както и да е, не сме модна полиция, в предаването обсъждаме характери.  Peace

# 1 474
Още преди да стартира Олстарса, Райна беше писала във Фацето (една съфорумка го беше копнала от профила ̀и), че дълго се била колебала дали да рискува, но накрая приела риска, та само този факт показва колко е тъпа, горката, а уж бъдеща психоложка - ако имаше поне малко акълец в тая куха главица, щеше поне да си спести гарантирания резил, понеже дори само желанието да участваш в това шоу те дискредитира, да не говорим пък случващото се вътре.

# 1 475
В този формат, последното, което гледам са мънистата, бижутата, герданчетата и всякакви такива простотии...единственото, което ме впечатли беше превръзката, но дори и тя не повлия на мнението ми за нечий характер Simple Smile
Гледаме предаване за характери...и аз искам да коментираме точно това  Peace
И мен ме радват хората с положително мислене и характер Simple Smile

# 1 476
  • Пловдив
Между другото, ако мъжа ми някой ден ми каже, че някоя дама е много зле, щото съчетава лачено с мъниста....сериозно ще се притесня   Laughing

Така е, аз съм тъпа и неграмотна, абе радвай се, нещо като Пенка съм...едва завърших 4-ти клас Laughing

Райна е всичко друго, но не и дама. Поредната посредставена амбиция, която в краен резултат е жалко копие на прилично момиче, без да коментираме сексуалното и поведение.
Тип курвенски флиртове спрямо Финдо, ама то е така, с каквито курви се събереш, такава и ставаш.
Такива са те средите на поп-фолка...тъжна работа.

Мама Цоцоланка - спирам се. Това беше последно!

Какво сте се заяли с Райна, не била дама. ОК но поне е жена. Красива и непринудена. За разлика от всички там представители от мъжки пол, за нито един от които не може да се каже, че е мъж.

# 1 477
Нищо и няма на Райна Simple Smile Не била дама, но защо, нямам идея...може за въпросните младежи, Лияна да е дама, или Ваня Червенкова, че ходи без мъниста...знам ли вече...
Извратена работа, и те не знаят какво искат....

# 1 478

Това аз не го разбрах, но няма значение  Laughing
Липсва ми грамотност да разбера тоз изискан стил

# 1 479
Нищо и няма на Райна Simple Smile Не била дама, но защо, нямам идея...може за въпросните младежи, Лияна да е дама, или Ваня Червенкова, че ходи без мъниста...знам ли вече...

Не само, че знам какво искам, ами съм го намерил и  заедно имаме красива млада дама.

На второ място искам да изкоментираме факта, че жени нямат обективна оценка за женска красота.
Респективно за мен колкото и да е красив един мъж ( Финдо,Мариян и т.н.), за мен са крайни грозни изроди, тъй като съм от техния пол.

Та, като мъж, заявявам, че Райна е всичко друго, но не и красива дама:

# 1 480

Права си, така би трябвало да бъде. Обаче ако имаше характери, които да си заслужават обсъждането. При липсата на такива, си говорим за мъниста.  Sad
В тази къща няма нито един човек, който да притежава характер, който пък да си заслужава обсъждането. Единствено Денди има редки изключения с добри включвания. Може би Лео би ми бил симпатичен, ако редакторите на предаването смятаха за необходимо да го дават и него.
Но от там нататък това е сбирщина от хора, които в живота си са прочели само няколко менюта на ресторанти.
Едната на 30 години успя да запомни столицата на Италия и е страшно горда с това, друг не може да върже едно изречение с прости аргументи, трети с изпържен мозък от медикаменти...
Колко неща ми хрумват да кажа, докато ги гледам. Но не намирам възпитан начин, за да ги кажа. Все ще е грубо.

# 1 481
  • Пловдив

Не само, че знам какво искам, ами съм го намерил и  заедно имаме красива млада дама.

На второ място искам да изкоментираме факта, че жени нямат обективна оценка за женска красота.
Респективно за мен колкото и да е красив един мъж ( Финдо,Мариян и т.н.), за мен са крайни грозни изроди, тъй като съм от техния пол.

Sick Sick Sick
Simple Smile Това са пълни глупости, естествено че жените имат достатъчно добра оценка за женска красота.
Искам да уточня, че като казвам че са глупости, не искам да обидя теб, защото независимо на колко различно мнение сме, оценям че ти си интелигентен човек.
И понеже все повтаряш 'дама', сподели моля те коя според теб е дама, защото аз честно казано не се сещам изобщо за такива. Имам предвид от популярните личности, за твоето момиче се радвам, че си успял да я възпиташ така, и съм убедена че има и други такива в БГ (слава Богу!)

# 1 482

Права си, така би трябвало да бъде. Обаче ако имаше характери, които да си заслужават обсъждането. При липсата на такива, си говорим за мъниста.  Sad

Стилът е елемент от характера - абе купете си по един тълковен речник и си уточнявайте чат-пат понятията, то не може да коментираш някаква тема, като не знаеш смисъла на едно или друго понятие...

# 1 483

Не само, че знам какво искам, ами съм го намерил и  заедно имаме красива млада дама.

Sick Sick Sick
Simple Smile Това са пълни глупости, естествено че жените имат достатъчно добра оценка за женска красота.
Искам да уточня, че като казвам че са глупости, не искам да обидя теб, защото независимо на колко различно мнение сме, оценям че ти си интелигентен човек.
И понеже все повтаряш 'дама', сподели моля те коя според теб е дама, защото аз честно казано не се сещам изобщо за такива. Имам предвид от популярните личности, за твоето момиче се радвам, че си успял да я възпиташ така, и съм убедена че има и други такива в БГ (слава Богу!)

Обърни внимание, че в конкурсите за женска красота - от Мис Толбухин (бившия) до Мис Вселена Сингапур, журито е 95, а много често и 99 % процента от МЪЖЕ? Защо ли?

И обратното Мистър Красиво тяло Златоград до Мистър Олимпия се оценява от...а познай, да точно така - ЖЕНИ. Айде пак ще питам защо ли?

П.С. Не се обиждам на критиката, стига да е градивна. Всеки си има право на мнение, а дали е правилно е друго нещо.

# 1 484
  • В тъмната гора.
Денди все по-често взе да се събира с простолюдието по разни формати. Надали е от интерес към него, а по-скоро е по финансов интерес. Явно все по-често е започнал да закъсва и книгите му не вървят.
Ако преди този формат можеше да проявя някакъв интерес към творчеството му, то сега е изключено това да се случи. Ще си е загуба на време.

Общи условия

Активация на акаунт