Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 955
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 455
Лияна твърди, че я е бил стиснал за крака и не е имало пъшкане.

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

За крака....за половият крак.  bowuu  Joy

# 1 456
Лияна твърди, че я е бил стиснал за крака и не е имало пъшкане.

Да де, стана точно като в американските филми, когато благоверният съпруг хваща жена си на калъп с чужд мъж -  "Скъпи, не е това, което си мислиш!".  Joy

# 1 457

Да те много пъти споменаха, че има проблеми и се изявява като Лолита.
Отделно, че стила и на обличане повече от отвратителен - коктейлни обици с гащеризон, мъниста с лачено... ужас!

Сега е момента да си оближеш ръчичките, да приглАдиш перчама и да възкликнеш възмутено : " Ооо, какъъъъъъв ужааааааас, Боже Господииииии"

# 1 458
готино е да има един Денди в темата  Mr. Green

# 1 459

Да те много пъти споменаха, че има проблеми и се изявява като Лолита.
Отделно, че стила и на обличане повече от отвратителен - коктейлни обици с гащеризон, мъниста с лачено... ужас!

Сега е момента да си оближеш ръчичките, да приглАдиш перчама и да възкликнеш възмутено : " Ооо, какъъъъъъв ужааааааас, Боже Господииииии"

Не мога да разбера диаболичния ти коментар.

# 1 460
Образовай се...нещо за "Модна полиция " на любимия Денди не си ли чувал, момче, или просто ти идва отвътре коментара Simple Smile

# 1 461
Образовай се...нещо за "Модна полиция " на любимия Денди не си ли чувал, момче, или просто ти идва отвътре коментара Simple Smile

Не се подвизавам като Денди, а в коментара по-горе перефразирах негови думи казани в снощното предаване.

Нещо не ти се получава конфронтацията.

# 1 462
 Joy

Не се подвизавам като Денди, а в коментара по-горе перефразирах негови думи казани в снощното предаване.

Joy Joy Joy
Не търся конфронтация....коментара ти е точно тип "а ла Денди"  hahaha Съжалявам, за което  Laughing Не е ок да звучиш като него  Laughing Всъщност, може и да ти харесва, знам ли  Thinking

# 1 463

По-скоро тя симпатизира на Райна, явно имат сходни комплекси и тук се опитва деликатно да я защитава - женска солидарност, нека бъдем снизходителни. Simple Smile

# 1 464

По-скоро тя симпатизира на Райна, явно имат сходни комплекси и тук се опитва деликатно да я защитава - женска солидарност, нека бъдем снизходителни. Simple Smile
Да не би сега да усещам "мъжка" солидарност? Mr. Green

# 1 465

Нека харесва, който си желае, но да не напада без дори и да има най-малка представа на каква доказателствена основа съм реализирал коментара си.

# 1 466
  • SF
ОЧЗ кои са? - Киро и компания или Организацията на Черната Златка?
И едните плюят, и другите. Маги особено не пропуска. Леко придърпват и Финдо, което ме дразни, щото ми е от симпатичните.
Аз май този сезон харесвам безинтересните участници - Финдо, Лео и един Денди за цвят (на него пък изобщо не знам какво му харесвам). От жените Русата Златка ме кефи като визия и докато не се издъни като поведение, да кажем, че ще ми е от симпатичните.

# 1 467

Нека харесва, който си желае, но да не напада без дори и да има най-малка представа на каква доказателствена основа съм реализирал коментара си.

Момче, аз дори не съм забелязала въпросните мъниста с лачено и не точно те са ми проблема в този формат  Laughing Както и да е...

# 1 468
Между другото, ако мъжа ми някой ден ми каже, че някоя дама е много зле, щото съчетава лачено с мъниста....сериозно ще се притесня   Laughing

# 1 469
Между другото, ако мъжа ми някой ден ми каже, че някоя дама е много зле, щото съчетава лачено с мъниста....сериозно ще се притесня   Laughing

Момче може да е съпруга ти, бас държа, че съм поне с 10-15 год. по-голям от теб.
По нивото на писане и изказ ти личат годините.

П.С. А ако си по-голяма от мен, толкова по-жалко за интелектуалния ти капацитет.

П.П.С. Мама Цоцоланка - разбери ме, нетърпимо е.

Общи условия

Активация на акаунт