Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 312
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Чипоноска, няма нищо по-различно. Ет. и ап. аз ги изписвам на англ. ез - fl.3, app.3. За всичко останало си има отделни полета и изписвам адреса на латиница.

# 406
  • София
Аз изобщо не виждам китайски продавач... още първия линк си е към ебрата продавана от амазон.
И да е китаец какво толкова? Дори да не я достави, амазон нали възстановява парите?

# 407
  • Абсурдистан
Е къде са тези отделни полета. Аз имам само Адрес лайн 1 - там изписвам квартал като j.k......
на адресс лайн 2 - изписвам - ul......, vh......, et....., ap.......
После следва - Sofia, пощенски код и държава.

Това достатъчно ли е?

Тази зебра до БГ ми излиза за 8,88 паунда - дали да не я метна и нея до БГ?

Angel_Dust, късно снощи имаше два китаеца които продаваха, а на амазон изобщо не присъстваше в списъка. Другите цени бяха от 49 паунда на горе плюс доставка.
Амазонци тази сутрин са ни направили изненадата, за което им благодаря.
Метнах една към БГ.

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 09:15 от Чипоноска

# 408
  • София
Да, така изглежда адресът.

# 409
  • Sofia
Направих поръчка и после я анулирах. Сега се опитвам да изтрия № на кредитната си карта, но не го откривам. Значи ли, че не се е запазил?
Благодаря  Hug

# 410
  • Варна
Последен въпрос, свързан с четките:
тази (с УВ почистващо у-во) или тази (USB-то няма да го ползвам, тази зареждаа чаша не ми е много ясна как се ползва)? Тази първата е модел 2009 година  newsm78 и не се продава в БГ... Другата е нова и се продава за 500лв.

# 411
...то и аз не видях никакви китайци вчера  Whistling  

Аз получих това http://www.amazon.co.uk/LEGO-DUPLO-6136-First-Zoo/dp/B004V7P88M/ … ords=my+first+zoo. Хубавичко е, макар и някои от играчките да се повтарят с Фото Сафари

noshtna_ptica, провери тук...ако няма нищо, значи ги няма данните на картата   Peace

# 412
  • Абсурдистан
Направих поръчка и после я анулирах. Сега се опитвам да изтрия № на кредитната си карта, но не го откривам. Значи ли, че не се е запазил?
Благодаря  Hug

Your Account/Payment Methods/ Manage your Payment Methods

# 413
  • Sofia
Чипоноска,  Hug

# 414
http://www.amazon.de/gp/product/B005Q6BCVO/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1 получих онзи ден, ми не ме кефи. Кафето няма хубав каймак, млякото не се разбива хубаво , самата тръбичка за млякото пък е много къса. Мисля да я върна  Tired
Ако има някой , който живее в Англия , може ли да сподели с кого си праща пратките за Германия  newsm78 . За 1ви път мисля да върна нещо, и кой знае колко ще излезе  Tired

# 415
Последен въпрос, свързан с четките:
тази (с УВ почистващо у-во) или тази (USB-то няма да го ползвам, тази зареждаа чаша не ми е много ясна как се ползва)? Тази първата е модел 2009 година  newsm78 и не се продава в БГ... Другата е нова и се продава за 500лв.
Аз бих си взела тази с UV почистването на главите.  Peace но пък другата има повече функции, които не знам дали ще се ползват ефективно, така че ти трябва да си прецениш кое ти е по-необходимо.

# 416
А някой има ли тази четка за зъби? Струва ли да се вземе, днес уж е диъл чф дъ дей. Сега видях коментарите малко по-назад, но не можах да преценя дали струва да я взема или не. Sad Има доста коментари, че се скапва след година ползване и че консумативте за нея са скъпи.
Струва си, разбира се. Аз ползвам в продължение на 5 години HX6930 и все още по месец ми издържа батерията. Много са ми удобни накрайниците с мини глави.

А Филипс имат ли детски ел. четки, че тновия модел на орал-б, който тук продават, страшно ме изнервя?

Имат, дебна да я намалят мъничко и я грабвам:
http://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-HX6311-02-Rechargeable/ … =Philips+Sonicare
Почакай - мин год я взех за 26, така че поне 10-ина надолу със сигурност може да се искат, ако не ти е спешно, но е №1 за мен  Peace

Значи я препоръчваш и си струва? Чудя се да поръчам една на баткото, че гледам е 60 лв в Амазон.ком Вие точно този модел ли ползвате Philips Sonicare HX6311/02 newsm78
Благодаря предварително  bouquet

# 417
не знам дали е уместно да питам, тъй като темата е за немския и английския амазон, но някой има ли опит с испанския? най-добрата цена, която намерих за това, което търся е във френския, но не приема български адрес за доставка, така че отпада; следва испанския, където цената също е доста по-добра от немския в момента, и си ми калкулира разходите до България - очевидно те доставят до тук, но никъде не срещнах отзиви и коментари за amazon.es и се чудя дали не пропускам някой детайл и да сбъркам, ако поръчам от там?

# 418
  • София
Значи я препоръчваш и си струва? Чудя се да поръчам една на баткото, че гледам е 60 лв в Амазон.ком Вие точно този модел ли ползвате Philips Sonicare HX6311/02 newsm78
Благодаря предварително  bouquet
Да, препоръчвам я с 2 ръце  Peace Издава звуков сигнал за смяна на четвъртините за миене (може и да се изключи звука), нормална и по-интензивна вибрация, спира сама след определеното за миене време, пристига с 3 панела, които може да се залепят пожелание (самозалепващ е панела, само  махаш защитната лента на гърба на избрания цвят) , зарядно и 2 четки. Аз съм абонирана за тези, с по-малките глави - 4+, но и с голямата пак не отказва детето. Точно тази съм поръчала on 25 July 2012. Items Ordered   Price
1 of: Philips Sonicare for Kids HX6311/02 Rechargeable Toothbrush[Personal Care]
Condition: New
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
£26.53
Сега виждам, че отдолу на четката пише модел HX6330, a по поръчка се води HX6311/02, но четката е тази. На детската пише произведено в Китай, а на моята - assembled in USA - може би защото тогава се появи на пазара (2009) и не беше поето произв. от братята китайци. Но и 2 те работят перфектно! Накрайниците на детската са съвместими с тези, за възрастни. Единствената разлика е в дизайна и повечето видове вибрации. Примерно: процес clean - стандартен; sensitive - за по-чувствителни зъби, massage - за венците; go care и max care - единият е по-дълъг и обобщава в себе си всички останали процеси. Не съм сравнявала показателите й с новия модел - diamond clean,  но определено си върши работата без забележки  Hug

Toni_baraboni, мисля че отговорих и на твоя въпрос - виждам, че новата обединява всички процеси ( 3 timer programs: 1 minute GoCare, 2 minute Normal, 3 minute MaxCare) с един бутон, чашата е, за да си плакнеш устата с нея  Simple Smile Дизайнът е подобрен, цената - също. Оборотите са същите 31 000/мин

antea, пробвай от френския доставка до англ. адрес на превозвач.

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 12:31 от Aganka

# 419
  • FR
http://www.amazon.de/gp/product/B005Q6BCVO/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1 получих онзи ден, ми не ме кефи. Кафето няма хубав каймак, млякото не се разбива хубаво , самата тръбичка за млякото пък е много къса. Мисля да я върна  Tired
Ако има някой , който живее в Англия , може ли да сподели с кого си праща пратките за Германия  newsm78 . За 1ви път мисля да върна нещо, и кой знае колко ще излезе  Tired

Кафето от тази машина и както и от тасимо на мен ми прилича на шварц кафе, но не и на експресо. За машина с дози за мен най-добри са крупс с дози неспресо, след това долче густо и на трето място сенсео. Друга не бих взела. Първите са с най-голямо налягане на изтичане на кафето, а третите съм купувала най-евтино дозите.

Общи условия

Активация на акаунт