Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 312
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • София
ronicat - една от зъболекарките на сина ми, с навремето 8 годишен, каза, че все още му ги миела често тя(той беше тогава на 2 и я питах, дали да го оставям да се лигави или да му ги мия аз). В крайна сметка го оставях за малко и после аз доизмивах, тогава имаше един пулпит, от тогава до сега(сега е на 8, за щастие друго няма, от една година съвсем самостоятелно си се мие), от 3 годишен го мия с ел. четка, имаше един пясъчен часовник, 3 минутен, по едно време си засичаше с него колко да ги мие. Сега си брои, до 20 насам, натам, отпред, отзад, отгоре и т.н. голямо старателно чистене пада.
Междо другото няколко зъболекаря са ми казвали, че и с ел четка е хубаво и сам да почеткваш, не само да спираш и тя да върти по зъбите.

# 391
и днес получих няколко доставки - po DHL, no върха беше един кашон с големина на хладилник: вътре беше това:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0029F1QFM/ref=oh_details_o07 … ie=UTF8&psc=1
 Joy Joy

# 392
А някой има ли тази четка за зъби? Струва ли да се вземе, днес уж е диъл чф дъ дей. Сега видях коментарите малко по-назад, но не можах да преценя дали струва да я взема или не. Sad Има доста коментари, че се скапва след година ползване и че консумативте за нея са скъпи.

и днес получих няколко доставки - po DHL, no върха беше един кашон с големина на хладилник: вътре беше това:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0029F1QFM/ref=oh_details_o07 … ie=UTF8&psc=1
 Joy Joy

Хахаха Това ми хареса!

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 18:01 от kloeto

# 393
  • София
А някой има ли тази четка за зъби? Струва ли да се вземе, днес уж е диъл чф дъ дей. Сега видях коментарите малко по-назад, но не можах да преценя дали струва да я взема или не. Sad Има доста коментари, че се скапва след година ползване и че консумативте за нея са скъпи.
Струва си, разбира се. Аз ползвам в продължение на 5 години HX6930 и все още по месец ми издържа батерията. Много са ми удобни накрайниците с мини глави.

А Филипс имат ли детски ел. четки, че тновия модел на орал-б, който тук продават, страшно ме изнервя?

Имат, дебна да я намалят мъничко и я грабвам:
http://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-HX6311-02-Rechargeable/ … =Philips+Sonicare
Почакай - мин год я взех за 26, така че поне 10-ина надолу със сигурност може да се искат, ако не ти е спешно, но е №1 за мен  Peace

# 394
  • Пловдив
Момичета, търся за приятелка контактен грил като този Тефал . Тя имаше предишен модел, пак с отвори по долната плоча. Някоя купувала ли е нещо подобно/с отвори по плочата/, че на този нов модел му е малко напрегната цената  Mr. Green

# 395
  • Варна
И на мен ми трябва подобен грил ...  Thinking

Уф, поръчах от немския склад маратонки за 19Е за сина ми и докато се чудех какво да сложа за 1Е та да махна доставката, попаднах на тази маша Bosch. Беше 11Е, аз къдрава няма да тръгна ама моята 12г девойка напоследък за къдрици мечтае. Та може и да влезе в употреба. И двете бяха  Like New, дано.
Уф, чакам всичко с превозвачи и се бавят и нямам търпение. Вече забравих от къде какво съм поръчала.

# 396
Оглеждам се за Kархер за прозорци и за стийм моп - изпуснах сделката преди няколко дена за black and decker стийм моп за 69 паунда.

# 397
Една хубава и доста намалена зебричка  Heart Eyeshttp://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Baby-Bounce-Spin-Zebra/dp/B … 364132&sr=1-8 -23.99П

# 398
А изобщо има ли смисъл от тия електрически четки? Thinking
За мен, да. Докато не пробваш електрическа няма да разбереш разликата.  Peace

# 399
Извинявам се, но може ли някой да обясни малко повече за т.н. "складове", или да ми кажете къде да прочета. На 1-ва страница не видях да има обяснение. Какво трябва да гледам там? Как разбирате, че нещо е намалено.... Embarassed

# 400
  • Абсурдистан

Хубава, ама 23 го дава китайски търговец, който  е нов. Я ти го прати, я не. Иначе и аз се зачудих - много ми хареса.

# 401
И на мен ми трябва подобен грил ...  Thinking

Уф, поръчах от немския склад маратонки за 19Е за сина ми и докато се чудех какво да сложа за 1Е та да махна доставката, попаднах на тази маша Bosch. Беше 11Е, аз къдрава няма да тръгна ама моята 12г девойка напоследък за къдрици мечтае. Та може и да влезе в употреба. И двете бяха  Like New, дано.
Уф, чакам всичко с превозвачи и се бавят и нямам търпение. Вече забравих от къде какво съм поръчала.

За тези съм чувала и че изправят хубаво  Peace

# 402
  • София

Хубава, ама 23 го дава китайски търговец, който  е нов. Я ти го прати, я не. Иначе и аз се зачудих - много ми хареса.
Китайският търговец добавя и 6,60 паунда доставка до ук. Най-добра в момента е цената на амазон.

Fisher-Price Go Baby Go! Bounce & Spin Zebra
by Fisher-Price
4.7 out of 5 stars  See all reviews (147 customer reviews)
RRP:   £44.99
Price:   £23.99 & FREE Delivery in the UK. Details
You Save:   £21.00 (47%)
In stock.
Delivers from and sold by Amazon in certified Frustration-Free Packaging. Gift-wrap available.

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 02:42 от Aganka

# 403
  • Абсурдистан
Имам нужда от бърз отговор на въпроса ми, защото трябва да поръчам светкавично до БГ. Има ли особеност в изписването на българския ни адрес. Пощенски кодове, квартали, нещо в буквите на латиница?

# 404
Тази сутрин пуснах зебрата продавана от Амазон за 23,99 паунда.  Поръчката ми е със Super Saver Delivery и на нея си пише Sold by Amazon EU S.a.r.L.

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 09:31 от Greene

Общи условия

Активация на акаунт