Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 288
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Момичета,за първи път пазарувам от английския амазон и направих поръчката в събота директно за БГ,продавач Амазон.Получих потвърждението с номер на поръчката.Парите още не са дръпнати,пратката не е тръгнала.
Понякога не тръгва веднага,знам,обаче парите си дръпват веднага.А сега-мълчание.
Това практика ли им е?Ако отказват поръчката,не уведомяват ли? newsm78

и аз съм в точно същото състояние от събота, подобно на теб се чудя

# 541
Моля за препоръка за ръкавици от немския амазон. Кожени, цвят коняк. Може и друг немски сайт, така или иначе ще ги пращам за подарък на адрес там.
Цена, около 20-30Е.

# 542
5off25pc  £5 от £25 за книги, бебешки продукти, дигитални продукти, gift cards, както и за доставка. На мен ми намали парфюм и крем за лице. Важи и в немския Амазон. Там успях да сваля цената на форумския киндъл.
До кога важи този код?

# 543
  • Варна
Това, че ми пращат мейл да дам оценка на поръчаното означава, че нещата вече са на адреса на превозвача, нали  Stuck Out Tongue Winking Eye.
 Единия коледен подарък на щерката е вътре и ще има да си тръпна до последно Tired.
Всъщност означава само, че вече е минала крайната дата за доставка.

Аз искам да попитам тези от вас, който изпращаха поръчките от немския Амазон до адреса на шоперите, получихте ли мейл че пратките ви пътуват с курса тръгнал вчера. Аз нямам, а като че ли предните два пъти ме уведомяваха че имам пратка, пътуваща с курс номер.... Да се притеснявам ли  Thinking

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 12:00 от k a t r i n

# 544
Искам да попитам, ако се пуснат 2 неща, но продавачите са различни и на двете, възможно ли е да стане някакво забавяне или объркване с доставките? Доколкото видях са с различни доставки. Единият доставчик е Амазон, а другия е друг.

# 545
Oколо Коледа дали ще има пак някакви намаления?

# 546
  • Бг
Аз искам да попитам тези от вас, който изпращаха поръчките от немския Амазон до адреса на шоперите, получихте ли мейл че пратките ви пътуват с курса тръгнал вчера. Аз нямам, а като че ли предните два пъти ме уведомяваха че имам пратка, пътуваща с курс номер.... Да се притеснявам ли  Thinking

Катрин, аз съм от тях. Чакам четири пакета от Германия с тях. Т. к. в поръчката виждам, че са доставени, но никъде не пише дали са взети и в събота им драснах няколко реда да ги питам, ще ли пътуват с курс 14 или не, т. к. това са ми коледни подаръци.
Отговориха ми това - "Здравейте, пратките Ви ще бъдат натоварени в курс 14. Ще получите  известие един ден след тръгване на курса".
Но до този момент на мейл, ни вест, ни кост. А и сутринта ми пуснаха съобщение, че имам да взимам пратки, но все още на мейл нямам подробности.

# 547
  • Luxemburg
Мерси много Angel_Dust. Явно не мога и да търся след като това с колите не съм го видяла. Как разбирате колко са големи? Аз само в ютюб мога да преценя и да видя какво прави или по тежината на пакета, но това не винаги е показателно.
О,не докато пиша и колите ги е взел някой.  Close Докато се оправя с детето (с варицела е и мажем постоянно) и ето че някой ме изпревари. Предложете и нещо за 6м. бебе за малко пари, че като отида да оставя подаръка на каката не може да не занеса и на него.

# 548
  • София
Ами имам представа просто колко са стандартно големи тези колички, понеже имаме подобни, а и по човечетата, гумите и други части преценявам.

А от немския амазон върши ли ти работа или само от англ?

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 14:21 от Angel_Dust

# 549
  • Бг
Предложете и нещо за 6м. бебе за малко пари, че като отида да оставя подаръка на каката не може да не занеса и на него.

ronicat, в темата много хвалеха тази проходилка. О, извинявам се, но сега видях, че не е налична  Embarassed.
Това също ми се струва интересно, но предполагам ще е на английски, а и е за малко по-голяма възраст.

# 550
  • София
Предложете и нещо за 6м. бебе за малко пари, че като отида да оставя подаръка на каката не може да не занеса и на него.

ronicat, в темата много хвалеха тази проходилка.
аз заради хвалбите тук я взех, та и аз мога да я похваля вече.

# 551
  • София
5off25pc  £5 от £25 за книги, бебешки продукти, дигитални продукти, gift cards, както и за доставка. На мен ми намали парфюм и крем за лице. Важи и в немския Амазон. Там успях да сваля цената на форумския киндъл.
До кога важи този код?
Не успях да се ориентирам.
http://www.hotukdeals.com/vouchers/5-off-25-spend-using-promotio … de-amazon-1743208

# 552
  • Абсурдистан
До кога важи този код?
Не успях да се ориентирам.
http://www.hotukdeals.com/vouchers/5-off-25-spend-using-promotio … de-amazon-1743208

На мен ми дава, че е изтекъл.

# 553
  • Luxemburg
Angel_Dust, даже ми е по-удобно че идват за 2 дни, но до сега съм се убедила че играчките там са по-скъпи отколкото в английския и даже и не гледам. Снощи се рових из склада и имаше 10стр. за играчки под 5 лири и вече са останали само 3стр. Яко попълване пада за безплатна доставка. Докато понеча нещо да отворя да го разгледам и ми изчезва, а какво остава да го сложа в кошницата и да продължа да търся. А как се избират до 25 лири...
Само аз ли съм тази която не се впечатли от проходилката не знам. За какта я поръчах и не ми я доставих, а бебето сега я поръчах, ама така си и стоеше. От време на време си играеше, но за бутане не я ползваше, но пък столове и табутерки разкарваше из цялата къща Simple Smile. Сега ми стои опакована в склада и се чудя какво да я правя.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт