Видях дух!

• 21 023
  • 375
  •   1
Отговори
# 225

Спомените от тежки пиянства се възстановяват само с ново напиване
от същия калибър.

Това не е общовалидно  Simple Smile

# 226
С пиенето съм теоретик. Но имам опит във възстановяването
на изтрити спомени. Толкова съм добра, че мога да си спомня
и неща, които не са се случвали. Това са най-ценните спомени:)

# 227
Ако обобщим нещата за авторката, те изглеждат така: някои смятат, че тя нищо не е видяла и чула, за тях просто лъже. Има и обратният вариант-вярват й напълно и се надяват, че духът е удовлетворен вече. Други смятат, че нищо не е видяла, а всичко е плод на процеси в мозъка, за които има някакво научно обяснение в неврологията и психологията, но аз съм боса в науката и не мога да обясня тази научна гледна точка. Трети смятат, че е имала преживяване(видение), което е плод на собственото й съзнание, проекция на Аз-а, която тя не е разбрала.
Аз пък я поздравявам за смелостта да напише тези неща във форума, рискувайки подигравки и съмнения в здравината на разсъдъка й. Направи си своето и ако нещо е имало нужда от покой, може би вече го е получило. Simple Smile

# 228
  • София
Мамасита, на теб ти звучат като ламарина, защото усещаш, че си некомпетентна, колкото и да се пънеш постоянноче "моите бумаги" си ги чела, ама си ги забравила! Просто няма как да си ги чела във Философия на езика, те не ти влизат в програмата. Просто няма как да я учиш и да нямаш стабилни знания по неврология/невронауки, паметови модели и всякакви други тежки заа твоя вкус дисциплини. Там с ала-бала не става, а ти само алабалистваш. Никога не си ги чела, че да ги забравиш! Дори откъслечно щеше да си спомняш, поне като принципи на действие. Винаги си личи кога човек е знаел нещо, но го е позабравил - най-малкото може да обясни каквото си спомня.

Кафенце, не съм изненадана от това, което описваш. Напълно реално си е, описвано е често в литературата. имам някакви спомени за зоната на Вернике - там хем се събират и интегрираат звукови, сетивни и зрителни усещания, хем там е разпознаването на думите и обектите като ги опипаш. Оттам стават още сложнотии с връзка с други области, но тях вече не ги помня.

Ор, нещо не ти се получава, разбираш ли! Ако имаш конкретни възражения относно написаното от мен като фактология - моля! Но тъпи реплики от вида "твоите бумаги " и "смени ги" е инфантилно поведение. "Вманячване"-то ме изкефи. Сигурно и то е печатна грешка.

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 20:01 от Andariel

# 229
На мен ми се случи нещо като сън.До сега не беше ми се случвало такова нещо...и искам да го споделя с вас.Ходих на една малка семейна екскурзия и решихме да посетим пещера Снежака.Както се разхождах из пещерата ми се яви дух,може да го видите на снимката по долу.Духа е на жена,която търси покой.Загубила е детето си там,пуснала го е да си играе и то се е подхлазнало и водата го е повлякла.Жената не може да намери покой и се чувства виновна и иска да знаят колкото се може повече хора за това.

спри наркотиците !

# 230
Мамасита, на теб ти звучат като ламарина, защото усещаш, че си некомпетентна, колкото и да се пънеш постоянноче "моите бумаги" си ги чела, ама си ги забравила! Просто няма как да си ги чела във "Философия на езика", те не ти влизат в програмата. Просто няма как да я учиш и да нямаш стабилни знания по неврология/невронауки, паметови модели и всякакви други тежки заа твоя вкус дисциплини. Там с ала-бала не става, а ти само алабалистваш. Никога не си ги чела, че да ги забравиш! Дори откъслечно щеше да си спомняш, поне като принципи на действие. Винаги си личи кога човек е знаел нещо, но го е позабравил - най-малкото може да обясни каквото си спомня.

Кафенце, не съм изненадана от това, което описваш. Напълно реално си е, описвано е често в литературата. имам някакви спомени за зоната на Вернике - там хем се събират и интегрираат звукови, сетивни и зрителни усещания, хем там е разпознаването на думите и обектите като ги опипаш. Оттам стават още сложнотии с връзка с други области, но тях вече не ги помня.

Ор, нещо не ти се получава, разбираш ли! Ако имаш конкретни възражения относно написаното от мен като фактология - моля! Но тъпи реплики от вида "твоите бумаги " и "смени ги" е инфантилно поведение. "Вманячване"-то ме изкефи. Сигурно и то е печатна грешка.

С неуравновесени личности нямам какво да коментирам.Като си поправиш поведението-може.Преди да се задълбаваш в правописа ми,поработи над своя.Има думи,които не съм ти ги поправила, и които по принцип ги няма в езика.Не поправих само щото и аз използвам такива.
Чудя се при толкова уж изчетени книги,как може да се допускат толкова правописни грешки,все едно тепърва човек се среща с езика.

# 231
  • София
Охо, вече и за неуравновесени личности ли започна да подхвърляш! още по-инфантилно се държиш (поднасям ти на тепсия още една грешка - малката буква на "още"  Wink). Продължавай, още колко по низко ще паднеш! Пък, дори да приемем, че съм неуравновесена личност,  е пак по-добре, отколкото да съм тъпа..., ако ме разбирааш! Още какво ще напишеш по мой адрес? hahaha hahaha

# 232
   Защо се скарахте заради някакъв си дух? Няма ли да е по-добре всички да се надрусаме с гъби, да сме заобиколени от добри духове, да се обичаме, и да бъдем щастливи  Hug Peace

# 233
  • София
Е, то, ако ще ни трябват гъби, за да се обичаме и да сме щастливи, значи съвсем ще сме я закъсали!  Grinning

# 234
      Grinning  Който от каквото има нужда, на мен лично гъбите може да ми потрябват, ако искам да видя дух..

# 235
Andariel ,няма какво друго да ти напиша.Ти сама се излагаш.Навремето колега казваше "Пиенето и четенето не прощават".Прав е  бил. Peace

И определено нямаш нужда от гъби,а от нещо да те смъкне от черешата и да видиш,че си на една височина с другите,пък може и да си даже по-малка.Ако и ти ме разбираш какво искам да кажа.

# 236
  • София

Айде, стига толкоЗ, че не ми се ще да си изпрося бан заради теб! Не си заслужаваш главоболието. Дишай, дишай...

# 237
това определено са си гъби ама като се надрусаме поне в пещери да не влизаме ,че да не ни се привидят зли духове  Joy

# 238
  • София
Нещо не си падам по халюциногените и като цяло наркоманските преживявания. Много хора не осъзнават, че употребата на подобни вещества могат да отключат всякаква дремеща психопатология, а оттам няма връщане назад. Дори по-лошото е, че към тях най-често посягат хора, които и без това си имат заложена податливост към пристрастяване, независимо дали ще е химия, хазарт, деструктивни състояния и пр.

# 239
Нещо не си падам по халюциногените и като цяло наркоманските преживявания. Много хора не осъзнават, че употребата на подобни вещества могат да отключат всякаква дремеща психопатология, а оттам няма връщане назад.
като виждането на духове ли  hahaha шегувам се и аз не си падам

Общи условия

Активация на акаунт