Коледа 2013 - тема 3

  • 61 506
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • Мнения: 9
Момичета, дали може да се използват замразявани белтъци за разбиване на сняг, за забравените сладки искам да ползвам, пробвал ли е някой или да не рискувам?

# 316
  • Мнения: 3 535
Здравейте   bouquet ,много хубава тема. По Великден ,благодарение на доста от момичетата тук  , направих страхотни козунаци. Сега е ред на коледните сладки. Може ли някой да ми даде съвет - искам да направя сладки,които се слепват с мармалад и не са меденки, и шоколадови бисквити. Кои от всички рецепти, които сте посочили става за напълно начинаещи  Embarassed    chef
Искам да добавя,че разгледах линковете на страница 1 и изчетох цялата тема ( почти Simple Smile )

# 317
  • София
  • Мнения: 6 621
Момичета, дали може да се използват замразявани белтъци за разбиване на сняг, за забравените сладки искам да ползвам, пробвал ли е някой или да не рискувам?

Стават, аз така си правя целувки от замразени от Коледа белтъци. Извади ги от фризера и ги остави в хладилника да се размразят за един ден и действай.


janach, линцеровите сладки се слепят с мармалад и са страхотни.

# 318
  • Мнения: 2 382
А линцеровите сладки по-вкусни ли стават, като престоят няколко дена?

# 319
  • Мнения: 9
Благодаря, catty m!

# 320
  • София
  • Мнения: 1 858
Завърших благополучно с прословутия щполен. Прилагам и снимков материал:
1. Преди печене:


2. Току - що опечен


3. Захаросан и завит


4. И без да се смеете на изобретението ми за съхранение, но сложих и трите щолена в една голяма кутия от сладолед, за да мога да ги прибера в хладилника. Иначе в кутиите на самия хладилник ще се навлажнят. Незнам само дали няма да е много студено на най-долния рафт?  newsm78


Благодаря на момичетата тук за насоките. Надявам се и да е вкусен.  Heart Eyes

# 321
  • Мнения: 1 080
Кати м благодаря! Знам, че някъде съм чела, но най-правените рецепти съм си ги копирала и....

# 322
  • Австрия
  • Мнения: 28
А линцеровите сладки по-вкусни ли стават, като престоят няколко дена?

Шайн, като ги слепиш с мармалад на другия ден се топят в устата.

janach ето ти рецепта за линцери.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623232.msg20392889#msg20392889

От мен Schoko-Nuss-Kugeln

Скрит текст:

Линк към рецептата.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623232.msg20357579#msg20357579

# 323
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 791
Здравейте дами! Hug

Трудно ми е да ви следя тези дни, защото са ми много натоварени в работа и в личен план! Чудесна атмосфера цари тук както винаги!  Hug

Искам само да добавя, че може да си разнообразите тестото за линцерите, като му прибавите какао или кокос, стават чудесни вариации. Peace


# 324
  • Мнения: 112
Реших да не правя щолени, но се изкуших и направих мини -щолени за подарък


Днес пекох линцеровите сладки и замесих немски коледни слаки, кото утре ще пека Peace

# 325
  • София
  • Мнения: 6 621
На мен лично линцерите ми харесват най-много престояли поне 3 дена.

# 326
# 327
  • Мнения: 599
Колко дни преди Коледа се украсяват меденките?

# 328
  • Sofia
  • Мнения: 233
Колко дни преди Коледа се украсяват меденките?
И аз това се чудя newsm78

# 329
  • Мнения: 2 140
Аз утре ще правя меденки / тези на Джемма/ мога ли да издържат до Коледа и кога да ги украся /виждам че май не се прави веднага/

Общи условия

Активация на акаунт