Коледа 2013 - тема 3

• 61 506
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, дали може да се използват замразявани белтъци за разбиване на сняг, за забравените сладки искам да ползвам, пробвал ли е някой или да не рискувам?

# 316
Здравейте   bouquet ,много хубава тема. По Великден ,благодарение на доста от момичетата тук  , направих страхотни козунаци. Сега е ред на коледните сладки. Може ли някой да ми даде съвет - искам да направя сладки,които се слепват с мармалад и не са меденки, и шоколадови бисквити. Кои от всички рецепти, които сте посочили става за напълно начинаещи  Embarassed    chef
Искам да добавя,че разгледах линковете на страница 1 и изчетох цялата тема ( почти Simple Smile )

# 317
  • София
Момичета, дали може да се използват замразявани белтъци за разбиване на сняг, за забравените сладки искам да ползвам, пробвал ли е някой или да не рискувам?

Стават, аз така си правя целувки от замразени от Коледа белтъци. Извади ги от фризера и ги остави в хладилника да се размразят за един ден и действай.

janach, линцеровите сладки се слепят с мармалад и са страхотни.

# 318
А линцеровите сладки по-вкусни ли стават, като престоят няколко дена?

# 319
Благодаря, catty m!

# 320
  • София
Завърших благополучно с прословутия щполен. Прилагам и снимков материал:
1. Преди печене:

2. Току - що опечен

3. Захаросан и завит

4. И без да се смеете на изобретението ми за съхранение, но сложих и трите щолена в една голяма кутия от сладолед, за да мога да ги прибера в хладилника. Иначе в кутиите на самия хладилник ще се навлажнят. Незнам само дали няма да е много студено на най-долния рафт?  newsm78

Благодаря на момичетата тук за насоките. Надявам се и да е вкусен.  Heart Eyes

# 321
Кати м благодаря! Знам, че някъде съм чела, но най-правените рецепти съм си ги копирала и....

# 322
  • Австрия
А линцеровите сладки по-вкусни ли стават, като престоят няколко дена?

Шайн, като ги слепиш с мармалад на другия ден се топят в устата.

janach ето ти рецепта за линцери.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623232.msg20392889#msg20392889

От мен Schoko-Nuss-Kugeln

Скрит текст:

Линк към рецептата.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623232.msg20357579#msg20357579

# 323
  • Czech Republic
Здравейте дами! Hug

Трудно ми е да ви следя тези дни, защото са ми много натоварени в работа и в личен план! Чудесна атмосфера цари тук както винаги!  Hug

Искам само да добавя, че може да си разнообразите тестото за линцерите, като му прибавите какао или кокос, стават чудесни вариации. Peace

# 324
Реших да не правя щолени, но се изкуших и направих мини -щолени за подарък

Днес пекох линцеровите сладки и замесих немски коледни слаки, кото утре ще пека Peace

# 325
  • София
На мен лично линцерите ми харесват най-много престояли поне 3 дена.

# 326
# 327
Колко дни преди Коледа се украсяват меденките?

# 328
  • Sofia
Колко дни преди Коледа се украсяват меденките?
И аз това се чудя newsm78

# 329
Аз утре ще правя меденки / тези на Джемма/ мога ли да издържат до Коледа и кога да ги украся /виждам че май не се прави веднага/

Общи условия

Активация на акаунт