Да се оплачем...

• 7 435 900
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 10 620
Нещо ме тормози и не знам какво..Не че няма причини,но не знам кое от всичко е.
Приятеля ми заминава за 4 месеца,много,много ми е тъжно. Cry

# 10 621
  • София
Моите племеннички са родени в САЩ и са американски гражданки.
Имат по две собствени имена. Не едно име, образувано от две имена и съответно - с тире между двете. Две собствени са, без тире. Но второто фигурира само в документите им, не се ползва. В БГ ЕСГРАОН са записани с двете имена, без тирета.
С тире е едно име Ана-Мария е името, а без тире са две имена (както е прието в редица държави); например, моя позната е Марион Хейзъл Мери, но навсякъде е позната само като Марион еди-коя си. Повечето хора не са и чували, че е с три имена. Ако беше Марион-Хейзъл, това ще и е името, а Мери ще е "второто и име". Така че има значение как е записано.
Ана-Мария Трамонте навсякъде ще се води Ана-Мария Трамонте
Ана Мария Трамонте, най-често ще е известна като Ана Трамонте.
Точно като втория пример в този пост.

# 10 622
Второто име е реверанс към мъжа ми, така че и да отпадне в ползването не ми е драма Wink Мерси за включванията. Говорих с преводач и ми каза, че превеждат буквално, така че явно ще е с тире.
Ще се оплача, че още съм будна, а отдавна трябваше да спя. Много съм уморена.

# 10 623
  • София
Добре, само аз бях единствената викаща майка, която забранява на детето си, да се качва по руините при Сердика. 
После някак си ударих колата, добре че не спуках картера.
И виждала.съм майки как губят децата си в паркове и съм мислела, "ллелел това на мен няма как да се случи ",но ето че във военно историческия си загубих детето.
За секунди се обърнах.
Слава Богу, войниците го откриха.
Не знам за чувството, близо до удар е най-вероятно,  не се панирах, но.ми се искаше да се разплача.
Какви ли не черни мисли ми минаха през главата.
Аз съм лоша майка...

# 10 624
  • Sofia
Не си лоша майка Naughty
Всички си го казваме в трудни моменти свързани с децата...

Оплаквам се,че сутринта се скарах с дъщеря си. МЦ го нямааа,ужас,хормонално е,не ми се ходи по лекари...

# 10 625
Уинд, разбирам те, и аз съм губила голямата щерка за минути, ужасно е чувството, и сега си го спомням точно. Бяхме на пейка на 5 м, те на пързалката, но тя решила да тръгне към едно барче, на което обикновено сядахме. Една жена я беше хванала за ръчичка и ни търсеха....кръвта ми беше спряла направо. Винаги ме е било страх, когато не са ми пред очите  Confused

# 10 626
  • софия
Не си лоша майка. И аз съм губила детето на площадката със слона в Борисовата. Чувството е ... Няма такова нещо. За секунди изчезна.

# 10 627
  • София
Уинд, и аз съм губила Ема 2 пъти. Първия път в Заимов, втория път бяхме заедно с мъжа ми в Икеа когато тя изчезна. Чувството е ужасно, но съвсем не означава, че си кофти майка  Peace

Оплаквам се от времето. Писна ми от тоя скапан дъжд.

# 10 628
  • България-Швейцария
И на мен ми писна, за пръв път беше такова студено и гадно времето на рождения ми ден.
Вчера вечерта пък ми се развали слуховия апарат - направо класика по закона на Мърфи, точно преди празниците. Пак добре, че още е в гаранция и нямам кой знае какви социални ангажименти тия дни, но се стреснах доста, защото го гледам като писано яйце, а на фона на цената му и репутацията на производителя, честно казано, не очаквах подобно нещо, обикновено имам късмет с техниката.

# 10 629
  • Mediterraneo
Аз загубих голямата преди години в Кауфланд, а дори не разбрах, докато не чухме по високоговорителите да се явя на информация да си я прибера  ooooh!  Embarassed  Blush

# 10 630
  • Сф
И аз я загубих на 3 г на плажа.По - точно я оставих на ММ за 5 мин.Но на втората минута добре че вдигнах глава_няма я.Аз отидах към морето , а ММ по дюните.Наоколо 80% чужденци.Ужас, чувството е адско. Имаше барче, което строяха , попитах и се оказа че е зад една колона, но  се виждаше само отзад. Май нарочно се беше скрила- клекнала и се смее. ooooh!

# 10 631
Уинд, разбира се, че не си лоша майка  Hug Виж на колко хора се е случвало. И аз в отбора - миналата година я загубих в Трявна, някъде на центъра, не можех да я открия повече от15 минути и вече в главата ми се прожектираше как се връщам у дома без детето и ни дават  по крими-хрониките... Cry Тъкмо влезнах в сградата на Полицията да съобщя за изчезнало дете, когато я намериха две момиченца и я водеха за ръчичка. По-мъчително и отвратително чувство от това тогава не съм изпитвала  Tired. И съответно по-щастлива от тогава, когато я зърнах отново не съм била откакто я родих.

# 10 632
  • София
Благодаря ви Hug
Наистина чувството да откриеш детето е чувство на щастие и тези 10-15 мин липса, са като цяла вечност!  
Помислих, че е влязъл в танк или ракета и няма да го открием, защото няма да ни чуе и излезе: (
Честит рожден ден CTramel

# 10 633
Не съм гyбила детето, но съм допyскала две дрyги, много страшни неща:
Докато плямпах с мъжа ми по телефона, детето тръгна към yж тихата yлица, но не го хванах и точно тогава мина кола.
Второто нещо е, че пътyвахме с такси с детето. Той yж седи до мен, но аз пък се заговорих с шофьора, и в един момент се сещам, че не гледам детето. Знам си, че каквото и да говоря, каквото и да правя, погледът ми трябва да е в него. Но в него момент се залисах в интересния разговор. И като го поглеждам - надyпил се, опитва да отвори вратата, която пък не е заключена. Винаги, винаги го държа седнал в мен, но точно този път защо не го държах - не знам!

Оплаквам се, че ми се ходи на екскyрзия, но нито имаме време, нито пари.

# 10 634
  • Варна
Оплаквам се, че ужасно се изкушавам да гризна един шоколад, а не трябва да си го позволявам, защото отлично се познавам и знам, че няма да се спра само на един...

Общи условия

Активация на акаунт