Да се оплачем...

• 7 435 914
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 10 605
Антигона, пий вода освен аналгина и се разходи за около 15-20 минути.

# 10 606
  • В един копнеж!
Пускам тази тема за желаещите да се оплачат от нещо, каквото и да е.

Това е първият пост в темата.

Aivelin, искаш да зададеш нови параметри на списването ли?

Не, аз съм за свободата! Във всякаква форма. Друг ми беше тънкия намек.  Simple Smile

# 10 607
  • Burgas, Bulgaria
Резултата е 9.31 . Може би още  е рано да спадне  нацяло.На 19.04 беше около 240 . Поне не е висок ,така си мисля .
И едва ли не ми се скара  сутринта доктора ,що  на такава марка бременност правя аборт ! Отвърнах му ,че на този въпрос ще отговаря прехвалената му колежка ,която СПЕШНО ме кюртира. ... Излиза така ,че самата  процедура ми е навредила  повече ...

# 10 608
  • Prague Czech Republic
Оплаквам се, че детето още с ставането си ожули лицето.

# 10 609
Резултата е 9.31 . Може би още  е рано да спадне  нацяло.На 19.04 беше около 240 . Поне не е висок ,така си мисля .
И едва ли не ми се скара  сутринта доктора ,що  на такава марка бременност правя аборт ! Отвърнах му ,че на този въпрос ще отговаря прехвалената му колежка ,която СПЕШНО ме кюртира. ... Излиза така ,че самата  процедура ми е навредила  повече ...
Не е точно така. При естествено изчистване може да получиш доста сериозни кръвоизливи, болки, инфекция и накрая пак да не си се изчистила и да се наложи абразио. Предполагам с вакуум е била процедурата, което е доста щадящо, но явно не са те изчистили добре или и аз не знам...

# 10 610
мисля, че с тире е по-добре. някак като смисъл/замисъл се запазва. иначе наистина стои като презиме Thinking

С тире е едно име Ана-Мария е името, а без тире са две имена (както е прието в редица държави); например, моя позната е Марион Хейзъл Мери, но навсякъде е позната само като Марион еди-коя си. Повечето хора не са и чували, че е с три имена. Ако беше Марион-Хейзъл, това ще и е името, а Мери ще е "второто и име". Така че има значение как е записано.
Ана-Мария Трамонте навсякъде ще се води Ана-Мария Трамонте
Ана Мария Трамонте, най-често ще е известна като Ана Трамонте.

# 10 611
Кажете нещо за глава, защото съм на косъм да я отрежа вече.

кръвното как е?
лек: едно малко от каквото пиеш   Laughing сериозна съм.

действа съдоразширяващо  Peace

Не пия. Иначе и аз се замислих.  Rolling Eyes Преди  ми тежеше по същия начин когато пушех и палех една след друга за отрицателно време. Сега хем ги спрях и пак ми се случва.

Хексалгин имам, благодаря Таис!

Ако имаш мигренозно главоболие, обикновените аналгетици няма много да ти помогнат. Ако можеш, изолирай се в тъмна и тиха стая и почивай там. Кафето също понякога помага. Понякога може да имаш мигренозно главоболие без по принцип да имаш мигрена, особено при хормонални промени.

# 10 612
Антигона, ако другото не помогне, вземи Имигран, почти винаги действа. На различен принцип от аналгетиците е.

# 10 613
  • София
Кажете нещо за глава, защото съм на косъм да я отрежа вече.
Ибупрофен.

# 10 614
  • Варна
Аз пия Солпадейн. Разтворима таблетка, в малко вода, после на екс. Действа ми много бързо.

# 10 615
  • Burgas, Bulgaria
Трябваше да се разведа още преди 6 години.Оплаквам се- аз съм много страхлива и неуверена жена ! И ся ..... ще си рева неразбрана и самотна,сама  съм си виновна  за всичко .Глупачка ,че и наивна ......

# 10 616
  • sf
Мадам тиква  Hug

# 10 617
  • Cyberspace
Мадам Тиква, искрено ти съчувствам за всичко, което преживяваш!  Hug
Клише е, знам, но дано събереш сили по-скоро да излезеш от емоционалната дупка  Confused

# 10 618
Тикве, за това никога не е късно. Щом не се чувстваш добре в тоя брак... Не знам де. Аз не мога да стоя неразбрана и необичана в такъв съюз  Tired

# 10 619
Тикве, в момента си изтормозена и изтощена, нормално е да се чувстваш неразбрана и сама. Ще се наредят нещата, не се затваряй в себе си и не се вглъбявай в неща, които вероятно са далеч от истината.

Общи условия

Активация на акаунт