Да се оплачем...

• 7 441 079
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 11 955
  • под тепетата
След три години внукът ми ще е първолак. Не искам да си развихрям въображението къде ще им раздават свидетелствата дотогава  Mr. Green

# 11 956
  • Ямбол
Ние в провинцията наистина сме задръстени. Ще им раздават бележниците в петък, в училището. Joy
Ние пък сме още по-задръстени. Отидоха до града на Ботев да си получат бележниците. После естествено не пропуснаха и Левски и разни други исторически места. Кифлите в София мно'о ясно, че са в МОЛ-а и кръчмите.
Не се оплаквам, хваля се.
Оплаквам се, че имам много работа в кратки срокове, а съм част от екип, която част върши последната работа и някои предходни части се офлянкват и за мен не остава време, други пък направо излязоха в болничен, че по-лесно.

# 11 957
О, преди това ще минете бала за завършване на детската градина. Моите деца не са ходили на такава, та не съм имала възможността да се насладя на подобен бал, но от съфорумки съм чела чудеса.

# 11 958
  • София
Аз си оттеглям оплакването от разгдаването на бележниците на децата в МОЛ-а. Току що разбрах, че на детето на моя приятелка ще раздават бележниците в Скара Бар Сфумато. Ето, насладете се: http://skarabar.com/nashite-restoranti/ ooooh! ooooh! ooooh!
Нашият Лазер парк в МОЛ-а ряпа да яде.
Shocked  Joy
Извинявай, Уиш, то май не е много за смях, но искрено ме разсмя със Скара Бар-а. Принципно е едно от любимите ми заведения в София, но абсолютно отказвам да приема, че е подходящо място за раздаване на ученически бележници. Чудя се кой, по дяволите, ги измисля тези тъпотии  Rolling Eyes

# 11 959
  • Euskal Herria
Таис, изпревари ме с въпроса си. А за "баловете" за завършване на детската градина... смятам, че родителите са тези, които ги превръщат в такива. То тоалети, то водене на фризьор по този повод... нагледала съм се на какви ли не.

# 11 960
  • София
 Shocked Shocked Абе бях чувала за тия балове в детската ама чак така ли е? Shocked Вярно ли си контят децата толкова за едно детско празненство? Shocked

# 11 961
  • София
Подозирам, че е въпрос на време някоя умна тиква да внесе предложение в НС за въвеждането на официален бал след завършване на всяка учебна година, от яслата, та чак до 12 клас. С всичките му рокли, прически, и прочие такъми.

Защо например да лишаваме тригодишните принцове и принцеси от парти, на което могат да покажат грация и тоалети? Майките и бабите ще хлипат възторжено и ще се тъпчат с торта, а татковците и дядовците ще правят само около 6839 клипчета и снимки на събитието.
А догодина опять все сначала  Flutter

Яна, родителите, мен ако питаш, просто изкукват. Силно се надявам на мен да не ми се случи.

# 11 962
Оплаквам се, че колежката ми е пръдла /ша ма прощавате  Crazy/

Прави някакви фасони, цупи се и създава напрежение. Даже не схващам какъв и е проблема.

# 11 963
Дорис, интересува ли те проблема ѝ? Щом ти не чувстваш вина, значи нямаш. Само на напрежението не се поддавай.
Аз се радвам, че майката на една приятелка на дъщеря ми трайно ми се разсърди.

# 11 964
  • София
Хаха, Блу и аз се радвам за подобно нещо  Joy
Иначе у Софията нЕма какво да се види, само МОЛ до МОЛ у МОЛ

# 11 965
Shocked Shocked Абе бях чувала за тия балове в детската ама чак така ли е? Shocked Вярно ли си контят децата толкова за едно детско празненство? Shocked
Да,да bowuu.В петък беше на детето.Бяха останали следобед три деца в групата,понеже другите бяха по фризьори.Горкия на какво ли се беше наслушал,щом ме пита сутринта преди тържеството,на него няма ли да правя прическа  ooooh!.Припомних му че на момичетата ще правят,плесна се по челото и каза "Верно мамо,забравих" Tired

# 11 966
Ненормална история с тия балове  ooooh! .
Ейй, 3 дена здрав и пак вирус! Да идва юли месец и да заминаваме във ваканция, че ми писна.

# 11 967
Ние в провинцията наистина сме задръстени. Ще им раздават бележниците в петък, в училището. Joy
И на нашите! Как пък не са се сетили? Съчетано с една екскурзийка до мола щеше да е чудесно!

# 11 968
  • на Мелмак
Ние пък ще имаме парти в детски клуб за ДГ-завършването, учим стихче, защото ще поздравим учителиките.
А второкласничката ми беше на екскурзия в Копривщица, където си получи бележника.
Май не сме от модерните  Grinning
Сайбър -в детската и моят нищо не ядеше, бях забранила да го тъпчат.
Искаше си филии и си ги е хапвал с кеф  Grinning

# 11 969
  • София
Оплаквам се, че съм уморена. Много.
И всичко ляга на моя гръб, а с родител-инат (майка ми) не мога да се боря точно в момента. Хем вижда, че не й е добре, и пак продължава да упорства, че не, нищо й няма. Вчера едвам говореше, но не, била си окей. Накрая ще ме накара да си взема болничен, за да съм сигурна, че ще си замъкне една част от тялото на лекар. ooooh! Tired

Общи условия

Активация на акаунт