Да се оплачем...

• 7 441 993
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 11 970
В петък,към 19 ч.,ми се обадиха да ме поканят на интервю за работа,което ще се проведе на другия ден в 13 ч. Казах им,че не мога да дойда тогава,но съм свободна другите дни.А те "Ми съжалявам,приятен ден".
Причината да откажа за събота беше основателна - бях на сватба. От тогава все мисля върху това.Толкова ли не можаха да изчакат ден,два?Много се ядосах.Така ли се прави?

# 11 971
В петък,към 19 ч.,ми се обадиха да ме поканят на интервю за работа,което ще се проведе на другия ден в 13 ч. Казах им,че не мога да дойда тогава,но съм свободна другите дни.А те "Ми съжалявам,приятен ден".
Причината да откажа за събота беше основателна - бях на сватба. От тогава все мисля върху това.Толкова ли не можаха да изчакат ден,два?Много се ядосах.Така ли се прави?

Не съжалявай, със сигурност зад тази глупост стоят още много други неуредици, които биха изскочили после...

# 11 972
Анчето, не съжалявай точно за тези. Не ми звучат надеждни хора и си представи ако те бяха одобрили...

# 11 973
  • Ямбол
Интервюто не вярвам да е повече от час. Но щом сватбата е приоритетна, значи не е толкова важно да се търси работа, а тези, които я предлагат вероятно не са толкова на зор, че да се налага да променят графика си, заради някакъв кандидат.

# 11 974
Вероятно си права. Peace Не съжалявам.Нито позицията е нещо,което не трябва да се изпуска,нито имам  желание да го работя.Но се ядосах,че не  дават шанс да се явиш друг ден.

Hug

# 11 975
Интервю в събота и покана в 19 часа звучат абсурдно. Липсата на уважение към личните ти ангажименти е показателно за отношението им към хората. Радвай се, че си била на сватба и не са ти загубили времето! Успех в търсенето на работа!

# 11 976
Оплаквам се (да си имам проблема  ooooh!  Joy ) че си обърнах целия гардероб и не можах да си намеря широка и удобна тениска. Има какво ли не - потници, ризи, блузи с голямо деколте, дълги тениски, впити тениски, тениски в крещящи цветове. Пък и искам цветово да ми се връзва на дънките. Няма и няма!  Crossing Arms
Ще взема да изхвърля половината! Поне да ми е по-лесно търсенето.  Crossing Arms

# 11 977
Lady, благодаря ти за разбирането!  Hug Аз също съм на това мнение!

# 11 978
Интервюто не вярвам да е повече от час. Но щом сватбата е приоритетна, значи не е толкова важно да се търси работа, а тези, които я предлагат вероятно не са толкова на зор, че да се налага да променят графика си, заради някакъв кандидат.
Естествено, че сватбата, за която е уведомена поне няколко месеца преди това(да не кажа година), е приоритетна. Да не говоря, че няма, подчертавам няма, нормална фирма, която да те кани от днес, и то в извънработно време, за утре, който е и почивен ден, и да не предлага алтернатива, това всеки с повече от 30 дена стаж е наясно Crazy Който се уважава като професионалист, не би приел такова притискане, това може да си го позволи само току-що завършил, без опит или човек на всяка цена. И те това го знаят, това и търсят - някой, който ще могат да притискат, така че винаги те да са приоритет, защото дават 1000 лв., разбираш ли, та планирани събития, почивки, уикенди, ваканции, Коледа и тем подобни маловажни неща, категорично могат да бъдат изместени от днес за утре, без протести. Явно това не е търсеният кандидат, щом не е на всяка цена и не е готов да прежали една сватба, заради едно несигурно събитие  Outta Joint Уважавайте се, преди всичко. Останалите ще отидат на интервю, едва ли ще е повече от час, защо да не се разкъсат и не си развалят дена, току виж ги избрали!  Crazy

# 11 979
И на мен ви се вижда абсурдно провеждане на интервю за работа в такъв час и ден и самият отговор сам говори по себе си .
 Грам не съжалявай за подобен вид работодатели .
  На мен винаги са ми казвали да дойда в удобно време и не са ме притискали никога.

# 11 980
Мистик,купи инхалатор, няма да съжаляваш, учудвам се,че не са ти казали и докорите. Моят е Омрон С28 , това е най-успешната ми покупка.

Аз имам инхалатор и така и не разбрах как да го ползвам. donsita, можеш ли да ми напишеш какво да слагам в инхалатора при дълбока кашлица или когато кашлицата не иска да спре и т.н. ? Може и на лични.  Praynig

# 11 981
За първи път чувам за бала по случай края на детската градина.  Laughing
За работодателите - абсолютно смятам, че такава работа не ти трябва.
Оплаквам се от недоспиване.

# 11 982
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
За първи път чувам за бала по случай края на детската градина.  Laughing
Скрит текст:
За работодателите - абсолютно смятам, че такава работа не ти трябва.
Оплаквам се от недоспиване.

не си следила темата преди две години  Peace

децата не само се гримират, правят им се прически и се обличат "бално", но и слагат академични тоги и шапки  Tired

намерих място, където има курсове за рисуване за начинаещи - няма летни занимания;
намерих летни занимания, те пък някакви изчекнатини: батик, декупаж, мозайки...
искам  обикновено рисуване - моливи, акварел, темпер...

# 11 983
  • Варна/Лондон
Минахме 3000км. с колата, 5 държави поне, селски райони на Франция и Хърватия(gps-a откачаше понякога), е такава дупка, която нацелихме на 10км. преди София, не успяхме да намерим. И от там та до Варна-все едно си на картинг с препиятствия. Кошмар пълен. Оплаках се.

# 11 984
  • sf
Да му се не види и лакомията. Ядох ядки и си счупих зъб, пфуу нито с времето, нито финансово съм подготвена.

Общи условия

Активация на акаунт