Причината да откажа за събота беше основателна - бях на сватба. От тогава все мисля върху това.Толкова ли не можаха да изчакат ден,два?Много се ядосах.Така ли се прави?
) че си обърнах целия гардероб и не можах да си намеря широка и удобна тениска. Има какво ли не - потници, ризи, блузи с голямо деколте, дълги тениски, впити тениски, тениски в крещящи цветове. Пък и искам цветово да ми се връзва на дънките. Няма и няма! 
Който се уважава като професионалист, не би приел такова притискане, това може да си го позволи само току-що завършил, без опит или човек на всяка цена. И те това го знаят, това и търсят - някой, който ще могат да притискат, така че винаги те да са приоритет, защото дават 1000 лв., разбираш ли, та планирани събития, почивки, уикенди, ваканции, Коледа и тем подобни маловажни неща, категорично могат да бъдат изместени от днес за утре, без протести. Явно това не е търсеният кандидат, щом не е на всяка цена и не е готов да прежали една сватба, заради едно несигурно събитие
Уважавайте се, преди всичко. Останалите ще отидат на интервю, едва ли ще е повече от час, защо да не се разкъсат и не си развалят дена, току виж ги избрали!

Препоръчани теми