Да се оплачем...

• 7 461 200
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 12 870
  • Варна
Ние сигурно пета година ходим все на този плаж, но никога не съм и чувала за такива случки.
Днес единият от мъжете, които гребяха в лодката, рибар, каза, че това му е деветия удавник на тази част от плажа. А един млад мъж, който се опита да влезе да ги спаси, но впоследствие разумно се отказа, сподели, че сред колегите му спасители никой не желаел да охранява плаж там. Имало силни подводни течения и много често имало случки с удавени и бедстващи.
Все още са ми пред очите...

# 12 871
  • София
Северина ,наистина ужасно..
Горкия човечец..

# 12 872
  • София
Ужас! Сигурно цял живот ще ги помниш...

Писна ми от работа вече! Защо пък аз трябва да съставям тест? Да се свършва, че да си почина малко.

# 12 873
  • София

Днеа като че ли жегата не е толкова жестока. Малко по добре е от вчера.

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 22:37 от Wind .

# 12 874
  • Пловдив
Оплаквам се, че в работата ме карат да правя неща, за които не съм квалифицирана на този етап и които не са моя отговорност.

# 12 875
  • Стара Загора
Оплаквам се, че в работата ме карат да правя неща, за които не съм квалифицирана на този етап и които не са моя отговорност.

Не можеш ли да откажеш?
И на мен се опитват да ми натресат нещо, за което не съм обучена и не е моя отговорност! Обаче аз категорично отказах. Минаха на версията, че аз съм единственото им спасение. Да бе, повярвах.  Mr. Green
Това, че го мога, не означава, че трябва да върша работата на още трима души.
Поне не и заради черните очи на някой.

# 12 876
Скрит текст:

Не можеш ли да откажеш?
И на мен се опитват да ми натресат нещо, за което не съм обучена и не е моя отговорност! Обаче аз категорично отказах. Минаха на версията, че аз съм единственото им спасение. Да бе, повярвах.  :mrgreen
:
Това, че го мога, не означава, че трябва да върша работата на още трима души.
Поне не и заради черните очи на някой.
Преди време имахме една, която я държаха само, защото мъжът ѝ беше шеф на пожарната изаради проверките.
Е, да де, няколко пъти да свършиш нещо заради нея, защото нали ти можеш, по добре ще го направиш, тя е неопитна ит.н. Един път обаче, когато ми снесоха, че трябва да са готови след еди колко си време хванах материалите и на бюрото ѝ./тогава не всичко се правеше на компютър/.
Нямаше последствия, учудващо за мен, но и повече не ме товариха с чужда работа.

# 12 877
  • Пловдив

Не можеш ли да откажеш?

Отказвам, но винаги стават разправии по този повод.

# 12 878
  • ГО
Вчера ходих на професионален грим и днес се опитва да ми избива херпес, а никога до сега не съм имала. Натърках го с чесън, че сега няма с какво да се намажа.  Отделно на това , цялото ми лице е в пъпки.

Много ме е яд, че се прокопсах така.

Идея нямам, дали може да се поддържа някаква хигиена или с едни и същи четки маже всички.

# 12 879
  • sf
То че може да се поддържа, може, ама друг е въпроса дали го правят.

# 12 880
  • ГО
А на всичкото отгоре, моят мъж ми каза, че съм по-хубава без грим. 😎

# 12 881
  • sofia
Реакцията на кожата може да е от самите гримове.

# 12 882
  • В един копнеж!
Вчера ходих на професионален грим и днес се опитва да ми избива херпес, а никога до сега не съм имала. Натърках го с чесън, че сега няма с какво да се намажа.  Отделно на това , цялото ми лице е в пъпки.

Много ме е яд, че се прокопсах така.

Идея нямам, дали може да се поддържа някаква хигиена или с едни и същи четки маже всички.
Оффф, с кой акъл,бе, камъче?!
Преди козметик многократно проучвам мястото и мненията за него. На маникюр и педикюр не ходя, сама се справям чудесно...за гримирането, също не може да става дума.... Точно поради тези хигиенни ненавици по тези места.  Някои жени от газария си лепват по нещо за цял живот.

# 12 883
  • София
Преди всеки грим ,като бях статист ,гримьорките почистваха четките с разтвор.
Може би ще е добра идея , гримьорите да включат и това в рекламата си - отлична хигиена.

# 12 884
  • ГО
Ами момичето е известно в Търново, не е някоя случайна. Мои приятелки са ходили при нея и имам само положителни отзиви.
Имах повод, не е прищявка, но няма да повторя.

Общи условия

Активация на акаунт