Да се оплачем...

• 7 461 339
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 12 855
Уинд, продължавай да се считаш за нормален човек. Точно такъв си.

# 12 856
Wind, пращам ти една прегръдка и ти казвам, че със сигурност си повече човек от много други! Пожелавам ти силен дух!
 Оплаквам се, че днес на границата с Гърция имаше километрична опашка! Това е някакво безумие, нещо трябва да се направи по въпроса, дрямахме с бебе и малко дете половин час и обърнахме, направо е лудост това висене по граници, което стартира с началото на сезона.

# 12 857
Уинд, не натоварваш никого...Респект  bouquet .

# 12 858
Уинд, аз мислех, че си времнно с патерици. На писане приличаш на деен човек и дори когато напусна мъжа си изглеждаше решителна и силна. За мен не си различен човек или поне не в някакъв кофти смисъл. Мисля, че "различен" е етикет, който човек може единствено сам да сложи на себе си.

# 12 859
Уинд явно от скоро си протеза.единият от дядовците ми вече 30години стана е с такава на крака.да не сте по-малко хора имам познато младо момиче с една ръка работи и продължава да живее.сега в момента ти е терсене че още са ти пресни работите с времето се свиква.дали си с един крак или една ръка или в инвалиден стол или глух или сляп хора сте.никога не знаеш в утрешния ден какво ще стане.може пък да ти провърви живота знаеш ли Simple Smile

# 12 860
  • София
Уинд, силна прегръдка  Hug
Никого не натоварваш. И си съвсем нормален, свестен човек.

Стегнахме багажа, сега трябва да се изкъпя, а очите ми се затварят. Детето ми скъса нервите одеве, през цялото време обикаля около мен и мрънмрънмрън. Едвам се сдържах да не я нашляпам  Twisted Evil

# 12 861
Уинд, ти си много смел и силен човек  Heart Eyes Споменавала си май- катастрофа ли беше ?

# 12 862
  • София/Испания
Оплаквам се ,че от блока в който живея,някой снощи късно изхвърли през прозорец или балкон,не зная
телевизор ,маса и стол.Чу се страшен трясък,но понеже беше тъмно нищо не се виждаше.
Добре че никой не е минавал отдолу в това време.
Още никой не е дошъл да прибере остатъците. #Crazy
Става въпрос за София.

# 12 863
Ненормалници ей, ако точно тогава минаваше някой? Щеше да е поредната сензация в новините и част от черната хроника. Преди не, но вече повече ме е страх у нас.

Raja nikol
Скрит текст:
Изинявай, но зададе тъп въпрос! Защо я питаш от какво е, ако иска ще сподели! Много, ама много нетактично!

# 12 864
  • София
Днес времето се влачи мега бавно! По мои изчисления, трябваше да е поне 15-16 часа. Или това е, защото станах в 7? Crazy

# 12 865
Уинд, ти си много смел и силен човек  Heart Eyes Споменавала си май- катастрофа ли беше ?
Shocked ooooh! Как може пък да си толкова любопитна?

Оплаквам се, че почнаха летните ремонти при трима съседи едновременно.

# 12 866
  • София
Няма проблем .
Катастрофа , да

# 12 867
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Shocked ooooh! Как може пък да си толкова любопитна?

Оплаквам се, че почнаха летните ремонти при трима съседи едновременно.

значи си за темата с похвалите  Peace

представи си ги тримата един след друг  Wink

# 12 868
  • Варна
Оплаквам се, че все още треперя и ми се гади след първия плаж за сезона.
Днес пред очите ми четирима души бедстваха в бурното море- един успя сам да излезе, другите трима дълго време крещяха. Хората се засуетиха- първоначално плахо, после все по-истерично, накрая скъсаха въжето на една рибарска лодка, всички я избутахме във водата и влязоха. Спасиха едно момче и едно момиче, таткото на друго момиче остана да се носи мъртъв по вълните. Пълен кошмар! Потресена съм! Толкова ми е мъчно за жената и дъщеричката на мъжа...
Бяхме на любимият ми неохраняем плаж на Камчия, а морето беше доста бурно. Кой, как защо изобщо не стана ясно. Да не говорим, че почти през цялото време две 10-12 годишни деца си играеха във водата на сериозна за тях дълбочина. Идеше ми да вляза и да ги изритам навън. Толкова безхаберни родители!

# 12 869
Миналата година точно на Камчия,бях свидетел на подобна сцена.За един час трима възрастни и две деца се бориха в бурното море.Слава Богу излязоха живи.Двама ги закараха в болница с линейка. Още ме побиват тръпки.,като се сетя.Тая година исках пак там да почиваме,с надеждата,че е било случайност,но като те чета...май няма да е там Sad

Общи условия

Активация на акаунт