Да се оплачем...

• 7 416 775
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 19 725
  • Варна
Никога не бих позволила да ми сложат арсен за умъртвяване на нерв в сегашно време!
Беше време, когато търпях това. Патило съм.
Истината е упойка и махане на нерви веднага след прочит на снимката. И после лечение.

Има стоматологичен раздел във форума-там сме се събрали!

# 19 726
Де го тоз раздел  newsm78 Аз освен тук питам и в един с въпроси към зъболекари Mr. Green

# 19 727
  • Варна
Де го тоз раздел  newsm78 Аз освен тук питам и в един с въпроси към зъболекари Mr. Green
Тета, ти специално пишеш там!Преглеждам често под форума.

Раздел "Стоматология"
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=415

# 19 728
  • Burgas, Bulgaria
Не ми се смейте , оплаквам се - много ме боли корема ниско долу в дясно и нагоре към подребието .Обаче ядох малко боб ( е може и да не е малко , чинийка ,добре чиния , друго днес не съм яла ) .Усещам страшно къркорене , ма  тази болка ме изприщва направо .  Идеи  Embarassed за справяне ,направо се набирам по чаршафа .

# 19 729
Мадам Тиква, след бобеца Еспумизан  Mr. Green

# 19 730
На мен също ми идваше по-висока сметка на Боб.Мислех, че малката нещо си е играла.Това продължи няколко месеца и звъннах на оператор.Той вижда тарифния план и др. подробности.Та оттам ми казаха, че е заради забавяне на плащането на сметката.Изключват картата и като платиш пак я активират и за това се плаща.Та съвета ми е-звънете на оператор.

# 19 731
Не ми се смейте , оплаквам се - много ме боли корема ниско долу в дясно и нагоре към подребието .Обаче ядох малко боб ( е може и да не е малко , чинийка ,добре чиния , друго днес не съм яла ) .Усещам страшно къркорене , ма  тази болка ме изприщва направо .  Идеи  Embarassed за справяне ,направо се набирам по чаршафа .
била съм така и да ти кажа че най-ефикасното е да изпускаш газовете или просто" да разтовариш самосвала "  Mr. Green

# 19 732
  • Burgas, Bulgaria
Оживях , спирам да ям ... ВСИЧКО ....
Ако автобуса трътне, ще е добре , тръпна в очакване .
И сезона на шпагатите и трайните аксели  започна -мрън !

# 19 733
  • София
Вчера три пъти излизах да чистя сняг. Мислех, че ще ми се отрази добре малко раздвижване.
Изглежда съм настинала, защото вечерта започна да ме боли вратът и сега не мога да си завъртя главата от болки.
Днес да излизат да чистят съседите. Вчера се разписах.

# 19 734
Мен ми се запуши носът от физзарядката с греблото.

# 19 735
Вчера комшиите бяха разчистили около входа, днес изръсих 2 кила морска сол, но е такъв кочан на вън...като гледам ще му трябва един месец, за да се размрази, особено от северната страна на блока.

# 19 736
  • София
Боли ме много дясната китка. Намазах я, стегнах я, обаче си боли.

# 19 737
  • I want it all and I want it now.
.Всичко постигам с много труд и за кратко и после пак отначало. Егати и живота ...

# 19 738
  • На топло
Майка ми за пореден път се оплака от отвратително отношение на личната лекарка   Sick
Говоря и от година да я сменя тази изродка.
Възможно ли е пред теб да стой възрастен човек с проблем и ти да му се смееш, че преувеличава  #Crazy
Никога не и дава направление, винаги всичко трябва да си го прави на частно. Не човек, а мърша.

# 19 739
Оф,занимавам се с пълна глупост- махам таговете на една приятелка, на която съм ѝ ги слагала на мои снимки, защото не можело така да я тагвам наред. Ми ако кандидатствала за работа и бъдещият ѝ шеф видел тия снимки, какво щял да си помисли за нея? Но все пак на всеки 10 мин добавя нови 7 приятеля в профила си. До тук има около 1500  човека в приятели..всеки, който ѝ се усмихне ѝ става приятел във фейса. Пълна простотия...Казахме ѝ,че има опция да си избира кой да ѝ гледа профила и да одобрява всяко тагване..."тя не знаела, че имало такава опция, що не сме ѝ били ги обяснили тези неща"...

Общи условия

Активация на акаунт