Да се оплачем...

• 7 413 719
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 19 710
Бейби, пломбата, покривана ок касата е 80лв за амалгама и не включва лечение. Поне 5 човека ти гоказаха. Умъртвяване на зъб, запълване на канал, упойка и по-качествен материал се плаща отделно. Ако те таксува по нейните цени ще е около 200 и нагоре.  

Жената е използвала парите от касата, а за останалото си си доплатила. Аз такъв пациент не бих поела  ooooh!.

# 19 711
Оплаквам се от една колежка с която общуването е мисия невъзможна-вечно подигравателна, мнителна и зле настроена буквално към всичко и всеки.А най-дразнещото в случая е, че самата тя не е цвете за мирисане.Не е лошо човек да има доза критично мислене, насочена към себе си.
Мислех, че съм само аз с такава! Само тя знае, само тя е прочела, гледала и винаги нейното е последна инстанция!

Има много такива. И като им кажеш, че трябва човек да е толерантен с чуждото мнение (защото истини много), те ти отговарят, че са толерантни и разбиращи.  ooooh!

# 19 712
При възрастните здравната каса покрива следните три зъболекарски услуги:

- преглед;
- обтурация с амалгама или химичен композит ( кариес и пломба на зъб );

Ето това ми е вписано,това ми е правено.Не ми е слагала упойка,а ми сложи арсен.Почисти ми зъба от кариес и ще завърши с пломба.
Нека спрем темата,че я оспамихме.  bouquet

# 19 713
И не може да се усети още, прецакана е и това е.
 Ох, нещо ме хвана глава, отпаднало ми е, искам само да лежа, сигурно Достинекса ме е омагьосал.
 Тета, не гледай такива работи, ужасни са!

# 19 714
..
Да се брои като оплакване от тъпунгерите, които генерират бюрокрация.

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 17:58 от Windekind

# 19 715
И аз да измрънкам...връщам се от зъболекар. Оказа се пулпит и стартирах сметката с 20 лева за арсена. Добре поне, че е трети зъб и е само с един корен, а не е с 3, миналия път кътника ми излезе с всичките процедури по умъртвяване, вадене на нерв, пълнене на канали и т.н. глупости към 220 лева. Много ме е яд. В началото на декември за последно бях на зъболекар и уж всичко ми беше вече наред и се надявах поне 6-7 месеца да не ми се налага пак да ходя. До оня ден, когато ме засвятка пак зъб. И ща не ща....
Отгоре на всичко по празниците прекалих с харчовете и сега беше най-лошия възможен момент за извънредни разходи.

# 19 716
Имаме телефон, който не ползваме в момента, но е към Боб и е с такса 2лв. на месец и после колкото изговориш. Както казах, той не се ползва, а този месец има близо 50 лв. сметка, предният месец - пак много.  Close
Има ли смисъл да подавам някъде жалба и как точно да формулирам жалбата си? Да не говорим, че сме сложили лимит 20 лв., но ето втори месец сметките са високи. Имам ли шанс за нещо или просто да захвърлям номера...? Tired

# 19 717
50 лева без да сте говорили ли, правилно ли разбирам. Не попитахте ли оператор откъде и за какво е тази сметка? newsm78

# 19 718
  • София
Имаме телефон, който не ползваме в момента, но е към Боб и е с такса 2лв. на месец и после колкото изговориш. Както казах, той не се ползва, а този месец има близо 50 лв. сметка, предният месец - пак много.  Close
Има ли смисъл да подавам някъде жалба и как точно да формулирам жалбата си? Да не говорим, че сме сложили лимит 20 лв., но ето втори месец сметките са високи. Имам ли шанс за нещо или просто да захвърлям номера...? Tired

Жалба - в Мтел, Боб са към тях. Може би се включва интернета и от там прави сметки. Едва ли ще опростят нещо.  Имахме такъв случай още с Глобул и 1 тел. на Скъпия. Даваше, че от малкото екранче се е ровил в нета, докато спи до мене. А пък той може да си гледа на лаптопа, на тел. не знаеше как се влиза в Гугъл. Платихме си 120 лв и закрихме номера.

# 19 719
О, да...ако картата е на смартфон, си дърпа за нет всеки месец..

# 19 720
Мой познат едно време осъди Мтел за надписване на сметки. Беше си заключил картата в сейф на адвокат, но пак му излезе някаква висока сметка и ги метна. Най-малкото разровете се, търсете информация, пуснете жалба за преразглеждане.

# 19 721

Жалба - в Мтел, Боб са към тях. Може би се включва интернета и от там прави сметки. Едва ли ще опростят нещо.  Имахме такъв случай още с Глобул и 1 тел. на Скъпия. Даваше, че от малкото екранче се е ровил в нета, докато спи до мене. А пък той може да си гледа на лаптопа, на тел. не знаеше как се влиза в Гугъл. Платихме си 120 лв и закрихме номера.

Да, вероятно ще кажат, че е от интернета, който още веднага помолихме да го изключат. И уж е изключен. И имаме лимит от 20 лв. Няма оправия, знам си аз. Идеята е, да се мине на договор и да няма потребители с малки такси. Ще го закрием явно.

# 19 722
  • Варна
Оплаквам се от липсата на елементарна комуникация,нормалните хора разговарят и когато има проблем той винаги може да се реши,с говорене.

# 19 723
То все на някой нещо не му се чете, ама няма как, ще стиснем зъби   Mr. Green !
Трети ден затворена вкъщи, с двете деца съм на път да полудея. Боже, не знам как майка ми ни е изтрайвала. За орден „Стара планина” е .

# 19 724
Боже, не знам как майка ми ни е изтрайвала. За орден „Стара планина” е .
А нас баба ни. Братовчедите ни всяка ваканция бяха у нас/при баба си/. та три момчета и едно момиче как ни е изтърпявала и аз не знам. Нашите работеха и бяхме основно с баба.

Общи условия

Активация на акаунт