Да се оплачем...

• 7 445 438
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 22 020
Пф, мен пък убафците от Близу ме убеждават, че им дължа пари. Всеки път различна сума и разни заплахи... Днес вече така ме изнервиха, че крещях на един младеж по телефона, той чак се стресна, горкия.
Следващия път им кажи, че тяхното обаждане е важно за теб и им пусни да си слушат музика.
Няма да се нервиш за глупости  bouquet

Димитринка и мен ме е таксувала, ама по-скромно. 2200 и нещо  Mr. Green
Оплаквам се, че направих страхотна торта и си я изядох половината сама  Animal Pig

# 22 021
Мерси, ще се прави тортата още утре, обичам торти от този тип.
За да съм по темата - все се каня да намаля храната, но нямам воля.

# 22 022
За да съм по темата - все се каня да намаля храната, но нямам воля.
На мен ли го казваш, сестро... Tired
Добре, че (ако може да е добре това)се поразболях малко, та само така ограничих храната. Confused

# 22 023
Ами да се оплача и аз. Писмо от Димитрикна нямам, но изядох цял шоколад и половин кутия пияни вишни. И аз се опитвам да намаля храната, по-скоро сладкото. Натрупала съм в областта на корема и просто не знам как ще го стопя  Confused

# 22 024
Оплаквам се от глупостта си. Пробвах едни обувки и после обикалях магазините, накрая реших да се върна да си ги купя - моделът и размерът бяха същите и реших да не ги пробвам отново. Да ама се прибрах и открих, че не са това, което са били в магазина, нито са ми толкова удобни, нито изглеждат толкова добре, не знам защо. Дали мога да ги върна и да си получа парите обратно?  newsm78 Моя е грешката при всички положения.  ooooh!

# 22 025
Дамата явно работи само  в неделя. И с мен имам сключен договор на 11.12.2016 г. /неделя/ за 2200 лв.
Мен ме е пропуснала, ама знае ли се? Може да е забравила, та да се коригира?

# 22 026
Оплаквам се от глупостта си. Пробвах едни обувки и после обикалях магазините, накрая реших да се върна да си ги купя - моделът и размерът бяха същите и реших да не ги пробвам отново. Да ама се прибрах и открих, че не са това, което са били в магазина, нито са ми толкова удобни, нито изглеждат толкова добре, не знам защо. Дали мога да ги върна и да си получа парите обратно?  newsm78 Моя е грешката при всички положения.  ooooh!

Повечето магазини за обувки не връщат пари, а предлагат да си избереш нещо друго от магазина.

# 22 027
  • Сф
Внимавайте с Близу и спортните канали. Ако не искате да плащате допълнително трябва изрично да се откажете от тях преди края на месеца.
Чакай , чакай това ми мирише на измама.Получавам смс да се откажа от мтел телевизия с- у 3 лв до края на март и връшам обратен с ЕГН
Не ми казвай че си върнала! Нито тел е на близу, нито някой ще ми иска егн.Внимавайте!
Също на смс съм получавала че дължа нещо си и незабавно да звънна обратно на агенция по вземанията нещо си bla bla  #2gunfire

# 22 028
Внимавайте с Близу и спортните канали. Ако не искате да плащате допълнително трябва изрично да се откажете от тях преди края на месеца.
Чакай , чакай това ми мирише на измама.Получавам смс да се откажа от мтел телевизия с- у 3 лв до края на март и връшам обратен с ЕГН
Не ми казвай че си върнала! Нито тел е на близу, нито някой ще ми иска егн.Внимавайте!
Сигурно ли е, че е измама? Защото служител от офис на Близу потвърждава, че трябва да се прати SMS, в противен случай се начисляват 2 лв. отгоре всеки месец.

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 09:05 от Rainbow Dust

# 22 029
Не знам дали е измама това с Близу и Мтел, но ако не се откажете от спортните канали от 1 април наистина ще начисляват по 2 лева отгоре върху сметката. Може и на *88 и автоматичното меню на Мтел да го направите, но ако сте абонат само на Близу и нямате телефон към Мтел няма как да стане.

# 22 030
  • Варна
Аз ЕГН току така не давам, ако ще отсреща по телефона и Господ да ми се представи. По-добре жертвайте малко време и минете през офис.

# 22 031
  • Сф
Ще отида до офис, но не е нормално да ти искат егн по тел.Освен това, такова съобщение получихме и аз и мъжа ми!Само аз съм титуляр по договор- безсрочен.Нещо не е читаво със сигурност.В офиса сигурно ще ми извиват ръцете за срочен .Ще видим.Най много да си прекратя с тях!Аз съм работила в сферата на комуникациите и договорите, виваком чудеса набутваха по тоя начин, тъй че имам не едно, а две на ум. Peace
Тел на близу е 0700 нещо си , предполагам там разговорите се записват поне! Който иска да си провери какво е това с тоя спортен канал, чесно казано не ми се занимава за 2 лв, ще си видя по сметката другия месец, най- много да се разделим.Пак апелирам да се внимава и да не се действа първосигнално.Много измами се навъдиха!
С мтел пък нищо общо нямаме.

# 22 032
  • София
Също на смс съм получавала че дължа нещо си и незабавно да звънна обратно на агенция по вземанията нещо си bla bla  #2gunfire
За съжаление не е измама, а практиката на ментел и близу. Доста хора са сезирали комисията за регулиране на съобщенията. Има и група във Фейсбук.

# 22 033
  • Cyberspace
Ще отида до офис, но не е нормално да ти искат егн по тел.Освен това, такова съобщение получихме и аз и мъжа ми!Само аз съм титуляр по договор- безсрочен.Нещо не е читаво със сигурност.В офиса сигурно ще ми извиват ръцете за срочен .Ще видим.Най много да си прекратя с тях!Аз съм работила в сферата на комуникациите и договорите, виваком чудеса набутваха по тоя начин, тъй че имам не едно, а две на ум. Peace
Тел на близу е 0700 нещо си , предполагам там разговорите се записват поне! Който иска да си провери какво е това с тоя спортен канал, чесно казано не ми се занимава за 2 лв, ще си видя по сметката другия месец, най- много да се разделим.Пак апелирам да се внимава и да не се действа първосигнално.Много измами се навъдиха!
С мтел пък нищо общо нямаме.
В повечето случаи с Близу не можеш да се разделиш току-така  Stop Аз още се опитвам и не мога... Mr. Green

# 22 034
  • Mediterraneo
То пък голяма драма с това прословуто ЕГН. Чудя се защо тук я няма. На фактурата за тока, например, функционират всичките ти лични данни. И като се има предвид, че не съм аз титуляр на партидата, а хазяйката, а фактурата я пускат в пощенската кутия... Лични данни, та лични данни. Тук за абсолютно всяко нещо ти искат ЕГН- куриери, на гише в пощата, в аптеката, навсякъде. чудо голямо.

Общи условия

Активация на акаунт