Да се оплачем...

• 7 446 066
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 22 035
И аз получих от същата, препратих го на ГДБОП. Не че ще ме отразят, но за всеки случай...
И не е честно от мен да искат повече ПЪК!!!
Уведомяваме ви, че на 11/12/2016 с договор № 76910 от Вашата фирма бяха заявени услуги на стойност 2522,00 лв........

чувствам се по-спокойна, като прочетох, че не съм само аз. бях се притеснила не на шега..
при мен сумата е малко по-малка.
как препращаш към ГДБОБ?

# 22 036
  • here and now
Много хора в България в момента доказават " че нямат сестра", точно защото някой се е сдобил с личните им данни. Не е лошо човек да се пази. Явно законите при вас са по-добри и не се налага ....
И аз получих от същата, препратих го на ГДБОП. Не че ще ме отразят, но за всеки случай...
И не е честно от мен да искат повече ПЪК!!!
Уведомяваме ви, че на 11/12/2016 с договор № 76910 от Вашата фирма бяха заявени услуги на стойност 2522,00 лв........

чувствам се по-спокойна, като прочетох, че не съм само аз. бях се притеснила не на шега..
при мен сумата е малко по-малка.
как препращаш към ГДБОБ?

Дадох мейл по-назад в темата, но не знам дали ще свърши някаква работа

# 22 037
Ами точно в това е драмата. Тук е много лесно да ти дадат личните данни откраднати от фактурата на трафикото и .... .ходи доказвай че нямаш сестра. Скоро и с това се занимавах та знам от опит. Та не е добра идея това, че всички фактури идават с личните ти данни. Моите са електронни точно защото се опарих.

# 22 038
  • Сф
То пък голяма драма с това прословуто ЕГН. Чудя се защо тук я няма. На фактурата за тока, например, функционират всичките ти лични данни. И като се има предвид, че не съм аз титуляр на партидата, а хазяйката, а фактурата я пускат в пощенската кутия... Лични данни, та лични данни. Тук за абсолютно всяко нещо ти искат ЕГН- куриери, на гише в пощата, в аптеката, навсякъде. чудо голямо.
Тарталета, не си в Бг.Тук се злоупотребява редовно с какво ли не.С бази данни например.Ето снощи имаше по бтв за измами с несъществ. дългове , участваха и чси и адвокати. Да не ти дойде до главата...Арбитражите скоро оспориха за нелегитимни, маса народ беше пропищял.На мен полицай ми е казал егн не се дава току така.Да не говорим, че операторите имат база данни и не е нужно в смс да им даваш точно пък егн.Сделки по тел. и други подобни тъпотии в бг носят предимно неизгоди и набутвания.Че те утре могат да решат с тоя отказ, че си подновил договора на срочен за 2 години разбира се..Виваком имаха една такава услуга моби от дом.тел...отврат..Все са един дол дренки тия...Егн , друг път...но всеки си има глава на раменете в крайна сметка.Аз такъв канал не съм поръчвала, други ги спряха, мазило си правят.Защо ще ми извиват ръцете с отказ?Май ще ме накарате да проуча въпроса в офис, че се ядосах вече.

# 22 039
  • Варна
На хората жилища им отнемат с измама, нямат спирка крадците и измамниците тук. Как ли пък няма да тръгна да ги улеснявам, предоставяйки им информация, че да могат по-бързо да ме измамят.

# 22 040
При мен Димитринка е с поща info@uk-kiko.co.jp                  Уведомяваме ви, че на 11/12/2016 с договор № 08708 от Вашата фирма бяха заявени услуги на стойност 2611,00 лв.
Съгласно условията на договора, в съответствие с параграф 3.0, в рамките на 5 работни дни от датата на предоставяне на услугите, трябва да бъде направено плащане в пълен размер.
В съответствие с точка 3.2 от настоящия договор следва санкция в размер на 3,5% от стойността на предоставените услугите, за всеки просрочен ден. 
Към днешна дата, плащане от вас не е постъпило. Въз основа на изложеното по-горе, ние ви призоваваме до 15.03.2017, да изплатите изцяло задължението си в пълен обем. В случай на пълен или частичен отказ от удовлетворяване на нашит законови претенции, ще бъдем принудени да депозираме искова молба до компетентния съд.

Поздрави,
Димитринка Дионова                Тексът е един и същ,само сумите са различни,дори и правописните грешки се повтарят!

# 22 041
  • Mediterraneo
Моля, пуснете отделна тема за Димитринка!

# 22 042
Моля, пуснете отделна тема за Димитринка!

Баш...

Писна ми и тук, и в темата за въпросите два дена пост след пост едно и също да чета Tired

# 22 043
  • София
Да се оплача.
Счупи ми се цял преден зъб.
Зъболекарката ми отказва да го прави.
Нямам пари в момента.
Сдухано ми е от времето.

# 22 044
Не може ли да се изгради? И аз счупих преден зъб преди години. Изградиха го, не си личи, а е и доста евтин вариант.

# 22 045
  • София
Не може ли да се изгради? И аз счупих преден зъб преди години. Изградиха го, не си личи, а е и доста евтин вариант.

Много нагоре се счупи. Трябва да потърся второ мнение, но не знам от кого.

# 22 046
Погледни в стоматологичният раздел. Дано намериш вариант.

# 22 047

Много нагоре се счупи. Трябва да потърся второ мнение, но не знам от кого.
Мога да ти пусна на лични координати на изключително кадърна зъболекарка, но тя дере страховито. Цените ѝ са  #Crazy

# 22 048
Аз също имам приятелка зъболекар, която не дере, а и ако не може да предложи най-добър вариант насочва към колеги.

# 22 049
  • София
Благодаря момичета, направих снимка и взехме решение какво да правим.
И парички дойдоха!
Усмихвайте се повече! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт