Да се оплачем...

• 7 461 551
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 22 185
Няма по-наблизо Confused Ще го мисля. Лошото е, че много се наплаших...ето сега, само като се замисля за възможните усложнения, и сърцето ми почва да препуска...баси Rolling Eyes Може да взема ММ за придружител newsm78
Моят като беше с мен - какво? Ако ме бяха оставили, детето щеше да нощува и без двамата. Ако го нямаше, поне щях да си чакам спокойно, и да не се чудя как да го успокоявам и него.

# 22 186
Да, и това го има... Имаме един дядо, който ще гледа детето, а и то е вече голяма, на 6г. е...ще се оправят криво-ляво.

А на ММ, докато ме чака, ще му кажа да не гаси двигателя, да разучи маршрута до Пирогов, да ме мята в колата и да ме кара там Mr. Green

# 22 187
Да, и това го има... Имаме един дядо, който ще гледа детето, а и то е вече голяма, на 6г. е...ще се оправят криво-ляво.

А на ММ, докато ме чака, ще му кажа да не гаси двигателя, да разучи маршрута до Пирогов, да ме мята в колата и да ме кара там Mr. Green
Глупости, този, който ти го слага трябва да знае и да има това, което е нужно да се сложи при проблем, а не да губиш време да се разкарваш с мъжа ти из трафика. Нищо няма да ти стане, не го мисли.

# 22 188
  • София
В Пирогов пред спешното можете да си отвисите с часове и да си се гътнеш като стой та гледай  Mr. Green
Шегувам се  Peace Не се плаши от упойката. Нали вече са ти слагали? Според мен си се разтупала от страх по-скоро.

# 22 189
Ами трябва да знае, ама нали виждаш как масово не знаят и нямат нужното да реагират.

До сега не се бях замисляла за тези упойки, само веднъж преди месец ми слагаха местна такава и навързах набързо нещата. Сега поне ще разговарям предварително със стоматолога, ще обясня, че ми става лошо, ще го разпитам и така...да не е съвсем на сляпо. Пък и може да не се наложи упойка, знам ли...ще видя. Благодаря ти bouquet

Как с часове бре, верно ли? Shocked ми накъде да поемаме тогаз? newsm78 #Crazy

# 22 190
Аз знам, че имам непоносимост към съставка на упойките и внимавам като не давам да ми слагат, освен, ако наистина не се налага.

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 16:50 от Windekind

# 22 191
  • София
Спокойно, няма да се наложи да поемате наникъде.

Днес едва изтрайвам в офиса  Tired

Аз знам, че имам непоносимост към съставка на упойките и внимавм като не давам да ми слагат, освен, ако наистина не се налага.

А ако се наложи, как се процедира? В какво се изразява тази непоносимост?

# 22 192
Има упойки с адреналин и без адреналин. Тези с адреналин не се поставят на хора с високо кръвно, на бременни.
По принцип упойката съдържа обезболяващо вещество, завършващо на "каин" като лидокаин например, а адреналина се ползва, за да удължи действието на първото вещество-обезболяващото. Това научих днес...

# 22 193
Ами трябва да знае, ама нали виждаш как масово не знаят и нямат нужното да реагират.
Заради един случай в медиите веднъж на няколко години, не мога да направя такъв извод. Масово си имат поне противоалергични лекарите. И питат преди да сложат нещо дали имаш здравословни проблеми.

# 22 194
Нали скоро ми вадиха мъдрец...ами зъболекарят се сети да ме пита дали имам проблем с кръвосъсирването СЛЕД ваденето. Аз си казвам де, нямам, и бих казала ако имам...ама ми стана смешно
Некадърни са много хора...

# 22 195
Ами питат те....дрънци.... лекарите може и да питат, но зъбарите Confused

# 22 196
  • София
Мен са ме питали единствено дали имам някакви доказани алергии. Имам високо кръвно, но за него никога не са питали  ooooh! И изобщо не знам какви точно упойки са ми слагали, а ми слагат абсолютно всеки път, дори и за кариес.

# 22 197
Никога не са ми слагали упойка на мен, а не е като да не съм правила зъби. Според гинеколога ми съм имала нисък праг на болка, дрън дрън.

# 22 198
  • Варна
Не се надъхвайте с тези упойки, само излишно се притеснявате.
Аз при една и съща зъболекарка и при две еднакви упойки имах тотално различна реакция. Първият път щях да припадна, а вторият всичко мина нормално. Само че първият път се тресях от страх. Самовнушението може да ти изиграе много лоша шега.  Grinning

# 22 199
  • Сф
Именно, то и аз нямах алергии, нямам и сега, но явно основното ми заболяване провокира гърчове.3 имам вече.Е ми кво да кажа, няма упойка за мен..Леко на живо се извършват нещата. От това по- гадно няма.Не мисля за вбъдеще просто.. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт