Да се оплачем...

• 7 461 340
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 22 170
  • София
Как точно да внимава с упойката? Тя ли си я дозира или слага?

Мисля, че ясно съм се изразила.  Peace

След последните умрели от неправилно поставена упойка, най-малкото бива да се разпита какво ти слагат и какви са му възможните странични ефекти. Ама това вчера го коментирахме Stop
След последните случай очаквам журналистите да напишат: "човек умря след като се вози в рейс". Това май е за една друга тема, ама да се пише преди да са наясно от какво точно е починал човекът е много несериозно. Обаче са царе на гръмките новини.

# 22 171
Защо заробили, момичета? Много ми е трудно, но последната дума, която бих използвала е заробила. По-скоро на работа се чувствах така.

# 22 172
Защото съм "войник "на малкия ,длъжна съм като майка да търпя врещене,несъгласие и още куп неща,които бях забравила одавна.И на мен понякога ми иде да скокна от балкона  Twisted Evil

# 22 173
Zoι, заробване си е - зависиш от волята на друг, лична собственост в първите годнини нямаш  Laughing, денонощно си отговорния със задълженията. На работа поне в тоалетната можеш да останеш насаме, да си тръгнеш след няколко часа, и да напуснеш, ако решиш.

# 22 174
  • sofia
Как точно да внимава с упойката? Тя ли си я дозира или слага?

Мисля, че ясно съм се изразила.  Peace

След последните умрели от неправилно поставена упойка, най-малкото бива да се разпита какво ти слагат и какви са му възможните странични ефекти. Ама това вчера го коментирахме Stop
Ако не си лекар откъде ще знаеш как се поставя правилно упойка? И да ми кажат наименованието на това, което ми поставят и то нищо не ми говори...каква полза? Или ако изобщо за пръв път ми поставят някаква упойка и до сега не съм имала реакция към други медикаменти, а пък изведнъж получа реакция?
Мъжа ми си знае, че му действат зле дори и местните упойки и съм му била придружител при зъболекаря. Та внимава дали после ще трябва да шофира, работи или нещо подобно, ама за самата упойка и процедура какво може да направи?
Съвсем сериозно питам.

# 22 175
Тъкмо това ми трябваше да прочета  Mr. Green На мен утре ще ми вадят зъб.
Иначе се оплаквам от нагли роднини.

# 22 176
Та внимава дали после ще трябва да шофира, работи или нещо подобно, ама за самата упойка и процедура какво може да направи?
Съвсем сериозно питам.
Евентуално да попита за противоалергично, съвместимо с нея, което да вземе или да му поставят превантивно, ако има алергии. Нищо друго. Дори на предвартелен тест за алергия към конкретната упойка да няма проблем, пак не е гаранция, че няма да получи реакция.
Умрелите от упойка са рядкост, от местна съвсем голям некадърник трябва да бъде хем да те предозира, хем да не реагира при проблем.

# 22 177
На мен ми стана лошо след поставена местна упойка във венеца при стоматолога. Разлопа ми се сърцето, много лошо ми беше, пред припадане бях...вчера четох за мъжа от Перник, същите симптоми е имал и той и се притесних реално, че изобщо не знам каква упойка ми се слага, с каква съставка-с адреналин ли, с друго ли, какви са страничните й ефекти и т.н. Поне да се информирам от нета, че зъболекар едва ли ще седне да ми обяснява..

Притеснявам се, че скоро ми се налага посещение при стоматолог в София, ще пътувам сама...замислих се, че ако стане нещо Tired

# 22 178
Скрит текст:
Щерката си счупи предния зъб Sad
Млечен или постоянен?

Постоянен, за съжаление. Ако беше млечен, нямаше изобщо да го мисля Sad

Съжалявам, дали ще могат да го изградят? Имах съученик, на който му счупиха с камък предния зъб и се наложи да му го извадят. Беше с изкуствен зъб, захванат с кукички и чак като направи 18 му направиха металокерамичен мост, който да е постоянен. Много е кофти, дано е малко и да може да се изгради.

И аз това се моля Praynig Ще видим утре, имаме час за зъболекар Praynig

# 22 179
Скрит текст:
Щерката си счупи предния зъб Sad
Млечен или постоянен?

Постоянен, за съжаление. Ако беше млечен, нямаше изобщо да го мисля Sad

Съжалявам, дали ще могат да го изградят? Имах съученик, на който му счупиха с камък предния зъб и се наложи да му го извадят. Беше с изкуствен зъб, захванат с кукички и чак като направи 18 му направиха металокерамичен мост, който да е постоянен. Много е кофти, дано е малко и да може да се изгради.

И аз това се моля Praynig Ще видим утре, имаме час за зъболекар Praynig

Стискам палци

# 22 180
  • sofia
Галче, ако е счупен над венеца, ще може да се изгради. Трябва е да не е сцепен по височината - така няма шанс за изграждане.

# 22 181
Тет, аз след едно такова пътуване до лекар в София, при което получих реакция към друго, предпочитам процедурите и медикаментите да правя по-близо до нас. Едно на ръка, че за малко да ме оставят цяла нощ за наблюдение, друго, че пътят после беше кошмар, и трето, че нямаше как да тормозя лекарят, който го сложи, а трябваше да разчитам на ходене при тукашните.

# 22 182
Благодаря ви Hug
Скрит текст:
Тя даже и парченцето си донесе вкъщи и в нета пише, че може да се залепи, но то е ясно, че няма да мога да се успокоя преди да минем прегледа Rolling Eyes

# 22 183
Хехе и аз след малко потеглям на зъболекар. Дано да се размина с нещо леко, че ми е зор със свободното време.
Рибозом, много ми стана мило, че мъжът ти иска трето дете. Ако забременея с трето, моят мъж ще избяга. Винаги съм си представяла, че ще имам момичета, а сега имам 2 момчета. Чувствам се странно, аз съм отраснала с две сестри и мъжкият свят ми е тъмна Индия. Та в някой друг, идеален свят бих родила трето дете ( момиче задължително  Crazy ), но в този ще си се забавлявам в моите калпазани.

# 22 184
Тет, аз след едно такова пътуване до лекар в София, при което получих реакция към друго, предпочитам процедурите и медикаментите да правя по-близо до нас. Едно на ръка, че за малко да ме оставят цяла нощ за наблюдение, друго, че пътят после беше кошмар, и трето, че нямаше как да тормозя лекарят, който го сложи, а трябваше да разчитам на ходене при тукашните.

Няма по-наблизо Confused Ще го мисля. Лошото е, че много се наплаших...ето сега, само като се замисля за възможните усложнения, и сърцето ми почва да препуска...баси Rolling Eyes Може да взема ММ за придружител newsm78

Общи условия

Активация на акаунт