Да се оплачем...

• 7 461 358
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 22 155
  • Сф
Моя мъж сериозно напира за трето дете.Мен ме е страх,наближавам 40.В добра спортна форма съм,ама нова бременност ме плаши много.Не знам дали и аз искам отново бебета.Одеве пак ми писа по Скайп за бебе.Какво изтрещя тоя мъж...Тъкмо децата са вече големи и наново на хорото да се хвана.Ще го мисля.Повечето бихте ли се навили отново за дете?Моите са на 13 и 9.
Не.На 50 да имам десетгодишно...мерси.А и ти вече имаш две отгледани. .

# 22 156
Трябва сама да вземеш решението. Аз второто го родих на 39 години, 9 години след първото и да си призная честно трудно ми беше, сега също не е лесно. Но много исках второ. Водеха ме с някакъв вторичен стерилитет и вероятността да забременея беше нищожна. Но чудото стана. И аз съм искала да имам три деца, но така се стекоха обстоятелствата, че просто няма как да стане.
Каквото и да решиш, трябва сама да го направиш и да отстояваш решението си.

# 22 157
  • Бургас
На 47 съм и имам 5годишно и съм си тамън! Grinning
Най-леката ми бременност и майчинство бяха на дърти години.
Рибозомче,ти гледай първо своето здраве,оправи този стомах и черва,защото както те чета си смело момиче и много курназ жена,но всичко ще легне на твоите плещо,колкото и да помага съпружието.

# 22 158
Щерката си счупи предния зъб Sad
Млечен или постоянен?

Постоянен, за съжаление. Ако беше млечен, нямаше изобщо да го мисля Sad

# 22 159
  • В полите на Пирин планина
Моите са на същата възраст - 9 и 13 години. Неща вече бебе да гледам.  Crazy Живи и здрави като ме направят баба - тогава.  Peace

# 22 160
Аз не бих родила трето дете. Моите са на 10 и 2.6 г. Достатъчни са ми. Нямам търпение малкият да тръгне на градина и големият да ходи сам на училище, та да си взема два дни отпуска на тишина вкъщи. Егоист съм искам да си се концентрирам върху кариерата, да отидем сами с мъжа на екскурзия.

# 22 161
Щерката си счупи предния зъб Sad
Млечен или постоянен?

Постоянен, за съжаление. Ако беше млечен, нямаше изобщо да го мисля Sad
Съжалявам, дали ще могат да го изградят? Имах съученик, на който му счупиха с камък предния зъб и се наложи да му го извадят. Беше с изкуствен зъб, захванат с кукички и чак като направи 18 му направиха металокерамичен мост, който да е постоянен. Много е кофти, дано е малко и да може да се изгради.

# 22 162
  • София
Моя мъж сериозно напира за трето дете.Мен ме е страх,наближавам 40.В добра спортна форма съм,ама нова бременност ме плаши много.Не знам дали и аз искам отново бебета.Одеве пак ми писа по Скайп за бебе.Какво изтрещя тоя мъж...Тъкмо децата са вече големи и наново на хорото да се хвана.Ще го мисля.Повечето бихте ли се навили отново за дете?Моите са на 13 и 9.
Баткото беше на 13, а каката на 8, когато се роди малката. А аз бях на 39. Хич не сме го мислили. А сега едно, че си имам много помощници в игрите, и двамата големите обожават сестра си и много и се радват. Да не говорим, че големите си растат и доста често ние с мъжа ми се радваме само на компанията на бръмбъзъка. Не е за всеки, но на мен лично ми се отрази много положително.

# 22 163
И ние бяхме с амбиции за 3 деца. Мм са 3. Бих ги гледала, колко по-голяма да е лудницата, около нас има доста хора с по 3 и 4 деца и някак се оправят. За мен, обаче бременностите бяха мъчение, иначе може би бих се навила.
 Два часа обикалям с количката и малката заспа чак пред нас...

# 22 164
Сега на 40 год.си давам сметка ,че ми е ужасно трудно вече да гледам 3 год.дете. А преди толкова си мечтаех...Но сега искам спокойствие вече,ама няма как да стане вече,щото много мечтаех... И аз съм егоистка .Големият син сам се оправя одавна,а аз заробена с малко дете -еми имала глава да тегли smile3511

# 22 165
  • София
Моите са на 12 и 6, взехме си куче, стига ми толкова.
Таман успявам да поработя малко, да се заробя пак вкъщи бременна и с бебе - нееее.

Аз трябва да отида да ми извадят корените на счупения зъб, ама ме е бъзе...

# 22 166
И мен ме е страх....внимавай с упойките Peace

# 22 167
  • sofia
Как точно да внимава с упойката? Тя ли си я дозира или слага?

# 22 168
  • София
Нямам проблем с упойката, ама мразя като ми я бият. Бррр. Настръхнах.

# 22 169
Как точно да внимава с упойката? Тя ли си я дозира или слага?

Мисля, че ясно съм се изразила.  Peace

След последните умрели от неправилно поставена упойка, най-малкото бива да се разпита какво ти слагат и какви са му възможните странични ефекти. Ама това вчера го коментирахме Stop

Общи условия

Активация на акаунт