Да се оплачем...

• 7 427 557
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 29 040
  • Euskal Herria
Уиш раздава тиганите. Simple Smile
Оплаквам се, че заради печатна грешка пропуснах нещо, което исках да видя. Е, здраве да е, поне се разходих.

# 29 041
  • София
Много е неприятно и аз буквално "молех" една приятелка да ми върне куфара , с който й бях услужила . Утре ще пътувам , после все беше на работа, с течение на други обстоятелства вече не поддържаме контакт. Куфара е нейн , както и един гащеризон . Иначе се пише от голямото добро утро, не била оставала длъжна на никого , ми ето че си ми длъжница.

Детето спря да повръща, но започна разстройство. Утре го водя на кръвни и други микробиологично изследвания.
Не мога да кажа , че не повръщал никога , но такова чудо .... горкичкия , направо е като ударен с нещо тежко.

А мъжът ми, да яде , Та да яде. Лекарката забрани почти всички храни и той много добре чу, и пак прави му филии с кашкавал и масло, пици му предлага, салами?

Понякога става като пълен кретен ,мъжът ми.

# 29 042
О, и моят е същият

# 29 043
И мен ме хвана рядкото щастие. Mask
Отделно пък ми закъснява вече с 2 седмици, а ще ходим на почивка другата седмица, и се надявах да ми е свършило до тогава.. Rolling Eyes

# 29 044
  • София
И мен ме хвана рядкото щастие. Mask

Размий си брашно или натурално нишасте с вода.Да стане като боза и го изпий. Ако щастието се повтори пак си направи. Може да свариш и чай от джоджен, но да не е горещ или подсладен.
За другото не мога да помогна, дано се оправи.

# 29 045
На мен най- бързо ми действа активен въглен.

# 29 046
Някскви хлапета са надраскали със спрей три три входа от блока в който живея и четири коли паркирани пред тях. Имах късмет, че моята беше паркирана по далече. Писали са разни цинизми за едно момиче на 13-14г. И сека, като се прибирам ми се награпва коя е к..ва и кой с кого.

# 29 047
Ако *щастието* се дължи на вирус не е добре да се спира преди да се е изчистил организма. След третият ден се взимат мерки за спирането му. Поне така са ме съветвали лекарите.
На мен не ми закъсня, а ми дойде един ден преди да тръгнем за почивката. Та хем висях из обществените тоалетни по пътя  Sick, хем трябваше да се кача на самолет, хем половината ми почивка мина в дремане на шезлонга под чадъра.
Детето и баща му се сдобиха с обрив от слънцето, а непрекъснато ги пръсках със спрей фактор 50.
Ваканцията на ММ свърши, утре трябва да ходи на работа и е изключително кисел. Синът и той кисел. След 10 дена рахат на саме със себе си отново сме си в къщи и му нарушаваме спокойствието напомняйки му непрекъснато да учи. Най-малката и тя кисела, че няма басейни, хойкане, аниматори, глезотии.... Изобщо всички вървят сърдити, а аз трябва да балансирам. Мрън, мрън, мрън.

# 29 048
  • София
Вчера падна голямо парче от мазилката в банята. Бях се забързала да отида до тоалетна, пък се замотах 3-4 мин и добре че. Преди много години, като бях малка пак ми се размина с няколко минути да ми падне на главата да ме убие. И пак така бях тръгнала към хола, но се забавих. Много криво ми стана и остави кофти послевкус; започнах да си мисля, че няма как трети път да ми се размине нещо подобно.
С него се скарахме и два дни не сме се чували и се почувствах ужасно, че можеше ей така да си замина и дори да не разбере веднага, защото си мълчим. После си проиграх в акъла хипотезата да реши да си мълчим за постоянно, а аз през това време да съм си премазана от тавана и да си останат така нещата и просто да съм минала замалко през нечий живот.
Вкарах се в кофти мисли, че само семейството ми би забелязало, ако ме няма. И сега не искам да се оплаквам в реала какво се е случило, за да не изглежда като манипулация "хей замалко да ми падне таванът, хайде да се сдобрим".
Усещам, че започват да се повтарят стари истории от други отношения и се затварям в скапана черупка.
Да не споделям проблеми, да не искам помощ, да разчитам само на себе си.

# 29 049
The Catcher in the Rye, много неприятно . Няма ли възможност да се ремонтира този таван и да не пада повече мазилка от него?

Аз не мога да спя вече няколко поредни дни. Вечер ми е трудно да заспя, през нощта се будя и се въртя, а сутрин се събуждам в 6 часа. Още една седмица не съм на работа и ми се иска да си почина максимално, но от недоспиването се чувствам изнервена и раздразнена. Rolling Eyes

# 29 050
Снощи пих Лопедуим. Мисля, че свърши работа.
Тази сутрин ми се гадеше ужасно много. Mask

# 29 051
Болните бързо да се оправят...

ММ вчера пекъл някакви измислени кърначета във фурната и я ольоскал цялата. Прибираме се с детето-от кухнята се стели черен дим. Влизам в кухнята и питам какво гори- иззад димната завеса се чува спокоен глас:  "А, нищо не гори, пека карначета..." Като погледнах вътре-то пука, пращи, цвъка, пръска... Scream
Търкала съм фурна два часа вчера. Идеше ми да му усуча кърначето около врата и да го обеся с него. Пръскало, цвъкало...вътре чер-но...

# 29 052
  • ново
Идеше ми да му усуча кърначето около врата и да го обеся с него.
Съчуствам ти, но си признавам, че това доста ме развесели като си го представих визуално 😀

# 29 053
Тета, защо не остави пишман готвача сам да я свърши тази работа?

Моят беше хванал 8 килограма червеноперки и няколко шарана, които реши да чисти в банята. След него приличаше на масово клане, банята спокойно можеше да се ползва като декор за филм на ужасите. Познай дали пипнах нещо въобще. Час и половина сумтя и пуфтя и оттогава риба вкъщи не е носил  Laughing

# 29 054
Ами ако е като моят... мъж, просто ще затвори фурната и ще я остави за изненада на следващия ползващ....а на скандала би отвърнал " Стига си викала, аз ще си я изчистя, тогава беше топла, после нямах време, голяма работа"  Imp
И тогава вече го удушаваш, а после и няколко тигана, за по-сигурно...

Общи условия

Активация на акаунт