Да се оплачем...

• 7 427 557
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 29 055
Трябваше.

Не знам как ги преглътна тези кърначета, и как не му приседнаха...пък може и да са му, не знам...аз тогава чистих с каменно изражение...същински Бъстър Кийтън бях.

Такива пръскащи неща печем на едно парти грилче на терасата принципно, и като се замърли много, направо купуваме ново за 20-тина лева. Ама не знам защо е решил във фурната да ги ръгне...

# 29 056
Ох, момичета, посмях се, благоверния като готви, знае и че трябва да чисти, но си е свикнал, доста време е живял сам, поне се е научил на нещо.Joy
Оплаквам се, че не мога да заспя, какво е това чудо не знам. Седя и се озъртам само, вече седмица съм така.Rage

# 29 057
Да ти помогне, да не се трепеш да готвиш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 29 058
  • Варна
След последното пържене на риба от страна на моя мъж изхвърлих един тиган и две чинии. Повече сурова риба вкъщи няма да влезе.

# 29 059
  • София
Добре, на морето дори не си спомних , че имам сутрешна кашлица. Нито задна хрема, нито дразнене в гърлото. Толкова прекрасно се чувствах.
Връщаме се тук, бам- сутрешната кашлица , задната хрема, дразнене в гърлото, толкова ли е мръсно?

Някой ден живот и здраве, ще инвестирам малко пари и ще си купя къщичка на морето и бих живяла там.

Страшно мръсна ни е столицата, прах, коли, боклуци, навсякъде ремонти. Машини копаят , прах влиза в къщите ни. Все повече хора развиват алергии.
Обичам София , но е пълна мизерия откъм въздух и чистота.

# 29 060
Wind, може и от по-сухия въздух да е. Не е задължително да е от мръсотията (не че не е възможна причина де).

# 29 061
  • Сф
А , Тете добре че не си ми съседка с тая скара бира на терасата.Отиде ми прането и се хванахме за гушите!
Да ви светна за кърначета, наденици и тем подобни.Аз ги пека във фурната на грил именно , за да не чистя скаричката.Просто слагам тавата по- ниско, към средата иначе освен дим мм и пламъци вади!Дори  дупча червата, че един път една наденица се пръсна, абе направо се взриви.Детето вика "Пожар мамо, бързо!"
И по темата:А мм снощи по нощите му се дояла диня, цепил , рязал, кво е правил не знам, но чистения ми ВЧЕРА под лепне целия!
Мерси за доброто настроение.

# 29 062
Темата е за оплакване, но много се смях като си представах лепкавия плот и цвърчащите кърначета на Тетовия мъж Grinning Grinning Grinning

# 29 063
  • sofia
Уинд, на морето е по-влажен въздуха, това също действа добре на оплакванията ти. Иначе, че е мръсно в София, няма две мнения.

Тета, искрено се посмях на твой гръб. И аз пека карначета, наденици и разни подобни на въпросния парти-грил (в нас го наричаме "пекарката").
Вчера чистя котлоните, а това ми е най-омразната работа, наред с миенето на банята. Вече привършвах и моят мъж се изцепи, че на него му харесвало да ги мие Open Mouth. За справка, мил ги е точно веднъж и то след като беше извряла някаква вода и се беше разкиснало - та няма как да не ги измие, дори само като събере водата.

# 29 064
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мислих си, че моят е единствен и неповторим, а то....
две яйца изпържва човека и използва целия кухненски инвентар, а след него трябва спешно да се планира малък, клонящ към среден ремонт.
Simple Smile
"ще го обеся за кърначето" предизвика ярки образи. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 29 065
  • Варна
Ако се съберат мъжете на Тета и Мишелин ще стане интересна комбинация Laughing

Чувствам се виновна за една моя реакция отпреди 2 дни към детето. Няма да пиша какво точно стана, щото е глупост, а и не можете да ми помогнете, то минало-бешело вече. Детето забрави, но аз не. Споделям, за да го изкарам от мен това чувство.

# 29 066
  • Някъде там
Оплаквам се, че няма от какво да се оплача в момента Simple Smile.Чета ви обаче.
Прибра се човекът..след 35 часа каране.Естествено аз бях лудата, че съм го чакала.Казах добре и си легнахме.И на другата сутрин пък бях виновна, че не съм му обърнала достатъчно внимание. 😊  Казах си, че е изнервен от пътя и не му обърнах внимание на думите иначе сега имаше да се оплаквам как съм си счупила тигана в главата му.Wink

# 29 067
Това с мъжете в кухнята май си е за отделна тема, усещам, че ще е голяма забава.

Оплаквам се, че нямам емотикони, а без тях не мога да се изразявам много добре Grinning

Моя приятел веднъж реши да досготви едно сварено яйце в микровелето. Предупредих го, но не послуша. Ама то това било обелено. 30 секунди след старта това гръмна като атомна бомба. Много ясно, почисти си го, беше предупреден

Оплаквам се, че вчера чистих цял ден, с много чести паузи заради форума, но си беше цял ден. И сега имам да прибирам прането на 3 перални и да просна последните 2

# 29 068
  • Варна
Оплаквам се, че трябва да сменям климатик и хладилник и да си купя миялна. Не ща да смятам колко пари са.

# 29 069
Това с карначето направо си го представих.  Mr. Green

Имам нужда от почивка, но май е мога да почивам, ума ми е зает постоянно да мисля за нещо. Не мога да се отпускам и да си карам лежерно, без да мисля за нищо.  ooooh!
Вчера ни сменяха стойките на климатиците, чистиха ги, ей цял ден у дома майстори, навън навътре, кал , прахоляк. Та приключиха в 6 вечерта, тъкмо изчистих, измих и трябваше да излезем с детето, че цял ден у дома и пощръкля. Та няма почивка и това е. Днес съм като ударен самолет, главата ме боли, очите ми парят, все едно съм препила.

Общи условия

Активация на акаунт