Да се оплачем...

• 7 427 539
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 29 070
Скрит текст:
мислих си, че моят е единствен и неповторим, а то....
две яйца изпържва човека и използва целия кухненски инвентар, а след него трябва спешно да се планира малък, клонящ към среден ремонт.
Simple Smile
"ще го обеся за кърначето" предизвика ярки образи. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Joy Joy     дааа......

Миналата седмица поръчах една книга, още я няма, мамка му......       #2gunfire
А ми е важна.

# 29 071
Има нещо в морския въздух, климат, във водата ли...но не случайно си има климатолечение. Кожните изяви например на детето ми на морето изчезват магически и е с нормална кожа отново. От влажния въздух вероятно.
А в София дори да не е мръсен, не е и влажен и за това се обострят някои състояния...

Оплаквам се, че трябва да сменям климатик и хладилник и да си купя миялна. Не ща да смятам колко пари са.

Те ще ти кажат в магазина...Trollface

# 29 072
Отпуската ми свърши и днес съм пак на работа. Малката се тръшка, че ги няма приятелчетата, с които се запозна на морето и с които игра до насита. Снощи даже и някоя сълза пусна. Хубаво е да си на морето, но много бързо свършва.

# 29 073
  • Някъде там
На моя му е забранен достъпа до кухнята, защото след неговото влизане вътре винаги има поражения.И картоф да свари не може, милия.Предпочитам и да не се пробва.Не ми се чисти,защото той така ще си почисти че ...

# 29 074
  • Варна
Това е много добра стратегия от страна на мъжете. И аз да съм ти мъж ще оплескам пейзажа и ще се направя, че не мога да почистя, че да не ме караш друг път да се занимавам с кухненски неща.

# 29 075
Ако бях мъж, щях да ти лайкна поста като полезен 😂

# 29 076
Това е много добра стратегия от страна на мъжете. И аз да съм ти мъж ще оплескам пейзажа и ще се направя, че не мога да почистя, че да не ме караш друг път да се занимавам с кухненски неща.

Този номер не ми минава на мен  Naughty Единственото, с което до ден днешен не мога да се преборя е че след сън няма спомен от чаршаф по леглото. Или се е омотал целия като пашкул в него или е запокитен на пода. Как успява да го измъкне и изпод мен нямам обяснение! С пирони да го забия файда нулева  ooooh!

# 29 077
  • Варна
Е, аз говоря за случаите, в които минава. В случая на Daviz ако съм на мъжа и ще оплескам всичко, с което не ми се занимава. Веднъж ще го оплескам и тя ще реши, че няма да ми го дава като задача повече. Кеф.

# 29 078
Чудно ми е ако и ние започнем да го предаваме този номер къде ще му излезе края  Laughing Познавайки моя той пръв ще се огъне.

# 29 079
Не знам какъв вирус съм пипнала пак, от всичко ми се гади. От кафето сутринта, от обяда сега.. и съм ииизтощена, а не съм правила нищо цял ден,

# 29 080
От няколко дни те чета колко ти е зле и все ми е на клавиатурата да си направиш един тест.

# 29 081
Защо не посетиш гинеколог? С това двуседмично закъснение, да не се окаже, че вирусът се е настанил трайно.

# 29 082
От няколко дни те чета колко ти е зле и все ми е на клавиатурата да си направиш един тест.

Особено при положение, че имаш и 2седмици закъснение за капак.

# 29 083
Да, особено с тия 2 седмици закъснение и аз съм към съвета за тест

# 29 084
Едно бебе на 17, сега и на 19 още едно.

Общи условия

Активация на акаунт