Да се оплачем...

• 7 417 497
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 38 775
  • Варна
Благодаря ви, толкова сте мили! Heart Eyes

# 38 776
Северина , едни стиснати палци и от мен! Нека всичко се развие по възможно най-добрия начин!

# 38 777
  • София
Северина, и аз ти изпращам позитивна и положителна енергия! Стискам палци за хубав развой на нещата!

# 38 778
  • Mediterraneo
Просто не мога да повярвам как толкова много хора харесват испанската здравна система, за мен се оказа пълен крах.

Аз не казвам, че харесвам здравната им система. Поне не в тази й част.

Иначе какво да не й харесвам на системата? ММ чака за операция за смяна на става. В Бг такава щеше да му струва 5-10 хиляди лева, тук ще му е безплатна. А е в системата едва от 3 години. Това само за пример.

Болнични дават, разбира се, но ако си преценят. Аз два пъти съм ходила на лекар с оплаквания- веднъж с дискова херния и веднъж с гнойна ангина. И двата пъти ми предложиха болнични.

# 38 779
  • Варна
Още едни палчета от мен Flowers Four Leaf Clover
Да се оплача от моята сага с клиентката, която чаках в петък за разговор (за уж не върнато правилно ресто)....ами не дойде, нито в петък, нито в събота....а днес (когато по принцип не съм на смяна, но се наложи да дойда)..... та се замислих, че май нещо не е както трябва... Thinking
Още повече ме зачуди версията и, че съм била говорила по телефона (а аз затварям винаги, когато влезе някой), и съм я била разсейвала с това, та тя взела набързо рестото без да гледа. И така....аз не отстъпих.... останах с впечатлението , че май се опитваше да ни преметне...

# 38 780
Още едни палчета от мен Flowers Four Leaf Clover
Да се оплача от моята сага с клиентката, която чаках в петък за разговор (за уж не върнато правилно ресто)....ами не дойде, нито в петък, нито в събота....а днес (когато по принцип не съм на смяна, но се наложи да дойда)..... та се замислих, че май нещо не е както трябва... Thinking
Още повече ме зачуди версията и, че съм била говорила по телефона (а аз затварям винаги, когато влезе някой), и съм я била разсейвала с това, та тя взела набързо рестото без да гледа. И така....аз не отстъпих.... останах с впечатлението , че май се опитваше да ни преметне...
Много е вероятно да е така, да се опитва да ви излъже. Не знам защо, но като прочетох написаното и се сетих за жените, които те спират на улицата и ти обясняват някаква история, как трябвало да си купят спешно някакво лекарство, но не им достигали 5лв и т.н..

# 38 781
Късмет, Северина! Стискам палци всичко да бъде наред и възможно най-скоро да те изпишат Simple Smile

# 38 782
  • София
Миналия месец платих вода 70 лева. Ок, изравнителна, не знам си какво, при положение, че другите два месеца плащам по 25 - 30 лева. Днес пак ми идва фактура на база - 30 лева - 13 кубика.
На изравнителната сметка винаги разликата в отчетената от апартаментите вода и показанията на общия водомер е около 100 кубика. Знам само за един апартамент с неоткрита партида. Ама това все пак са 100 кубика. Естествено ги плащаме останалите Rage

# 38 783
Северина, стискам и аз палци всичко да е наред.
30-70лв вода???? Къде живеете и по цял ден ли сте в банята? Нашата над 10лв не е била, да двама сме само, но се къпем всеки ден и не е като да пестим от вода.

Писна ми и на мен с тези болни навсякъде. Бях писала, че сестра ми се е разболяла, е, уж е ок вече, но ме е страх да се видя с нея, защото чаааак на пети март съм на погача. Ако ме хване сега не съм сигурна, че бих отишла. Аз не разбирам какъв е този зор да си навън болен. Ако съм болна едвам се прежалвам да стана от дивана за да отида до тоалетната. И Брат Пит да ми дойде на крак няма да изляза от леглото!

# 38 784
30 лева е нормална сметка за вода. Все пак с деца прането, миенето и къпането са доста повече.

# 38 785
.

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 11:46 от bubbata

# 38 786
  • Cyberspace
Северина, стискам палци нещата да се развият по най-добрия начин!

# 38 787
  • Страната на чудесата
И нашата сметка за вода е обикновено около 30 лв, изравнителната дойде-60лв. Мрън...

# 38 788
Северина, стиснати палци и от мен!

Никога не съм имала изравнителна сметка за вода, засичат всеки месец, а общия водомер се плаща от домсъвета. Иначе обичайно сметката ми е 25-28 лв. месечно.

# 38 789
Северина, стиснати палци и от мен!

Никога не съм имала изравнителна сметка за вода, засичат всеки месец, а общия водомер се плаща от домсъвета. Иначе обичайно сметката ми е 25-28 лв. месечно.

И ние така. Плащаме по около 30 лв., 12-13 м3.
Явно в Пловдив е друга системата, за щастие. Peace

Общи условия

Активация на акаунт