Да се оплачем...

• 7 416 719
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 38 790
И ние не плащаме изравнителна сметка или поне аз не знам (демек плаща се от общите пари на блока), та не е до град. Иначе аз собственоръчно си отчитам показанията по Интернет и изненади няма.

# 38 791
Спомням си времето, когато инкасаторката минаваше през шест месеца. Но по татово време водата струваше стотинки и си се плащаше два пъти годишно. Сега вече и топломерите засичат всеки месец, за да няма озъбени в края на отоплителния сезон.

# 38 792
При нас топломерите са всеки месец, а водата през месец, като месеца който не е идвала пише прогнозно, следващия изравнителен. Около 30-40лв ни е водата,а има съседи с по 1 кубик вода. Та проверки идваха не знам какво са констатирали.

# 38 793
Еи тва е Всеки с зора си.. 😂
А на мен ми е мъчно да съм на 7 и баба да ме гони с пръчката да се прибирам 😁 да ме търсят да ям лютеница с сиренце и да ме накарат да легна да поспя
Да ходя на детска градина и наобяд да сабуждам всички спящи деца
Госпожата да ми се кара
Да нося сандвич в раницата пълна с тежки учебници...
Мога да се оплача само че съм пораснала и че човек колкото повече расте толкова повече осъзнава че повече грижи идват на главата му ....

# 38 794
А на мен днес не ми се работи много,не мога да се наспивам в последните 3-4 дни. И само се прозявам на работа.
 Confused

# 38 795
  • Другата България
Северина, имаш цялата ми положителна енергия. Късмет и пиши ако имаш нужда! fingerscrossed

# 38 796
Оплаквам се пак от моите кулинарни несполуки Sad Тръгнах да правя кремче с маскарпоне и фурми, но забелязах, че фурмите са с костилки чак след като ги бях блендирала. Това сега дали ще става за ядене? В смисъл, могат ли да се ядат костилките от фурми или да изхвърлям всичко?

# 38 797
Костилките на фурмите не се ядат. Те са доста големи, не можеш ли просто да ги извадиш от крема?

# 38 798
Ами не, защото се смляха Sad

# 38 799
Оле, какъв е този робот, който е смлял костилките на фурмите Open Mouth Веднага го напиши
Иначе мисля, че не се ядат. Да не би да е имало люспички и да ги бъркаш с костилки?

# 38 800
Че става ли за ядене това кремче, не хруска ли някак си?

# 38 801
  • град-държава
И аз за работа да питам!? 😆

# 38 802
Хаха ето го Simple Smile
https://techmart.bg/Кухненски%20робот%20Bosch%20MCM4200
Който си търси, да го взима. Моят е предполагам предна генерация, тъй като е на 4 години, но изглежда точно така.
Със сигурност са били костилки, защото въпреки че ги смля, видях, че се мъчи роботчето. После отворих една фурма от кутията и имаше костилка.

# 38 803
Че става ли за ядене това кремче, не хруска ли някак си?
Ами не знам, не съм го пробвала, че като не знам дали се ядат костилките ме е страх Simple Smile

Те фурмите бяха само няколко, колкото леко да сладни.

# 38 804
Според мен не го яжте. Би могло остро парче от черупчица да раздере черво, гърло...
Хвърли го и друг път по-внимателно...знам че ти е жал за похабените продукти, но здравето е най-важно....

Общи условия

Активация на акаунт