Да се оплачем...

• 7 416 719
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 38 805
От една лъжичка нищо няма да ти стане, пробвай. Но според мен костилките едва ли са се смляли на брашно и ще се усещат, което май е решение на проблема. Иначе едва ли са отровни чак, ама са твърди и малко сякаш едни такива стипчиви.

# 38 806
Северина, стискам палци и аз  Hug

moonriver, и моята първа мисъл беше - какъв е този робот  железен Crazy
Преди години така си повредихме безвъзвратно пасатора с едни костилки в компот от сливи.

Винаги плащаме вода над 50 лв., направо се изумих, че сметките ви са около 30 лв.  Shocked

# 38 807
Права си, Happy. Парите ги прежалвам, то напоследък почти всичко, което купя се оказва, че не става, или го развалям, или чупя веднага. Бели ядове Simple Smile Може би ми е най-тъпо в случая, че трябва да мия робота хаха

# 38 808
Вариант ли е да го прекараш през цедка?

# 38 809

Ами не знам, гъстичко си е, не съм сигурна, че ще стане.

Между другото роботът не е хич мощен, 800W, но наистина е железен. Може би и други неща са определящи, не само мощността, а и ножа например, знам ли..

# 38 810
Оплаквам се,че от вчера съм болна-хрема,кашлица,болки в гърлото,отпадналост.А в четвъртък в 8 часа имам термин за планирано раждане(нормално).Как ще раждам със запушен нос?Sad

# 38 811
Има още време може да се излекуваш-не помня вече какво можеше да се пие при бременност-ехинация,чайове?Може би нещо против хрема?

# 38 812
Оплаквам се,че от вчера съм болна-хрема,кашлица,болки в гърлото,отпадналост.А в четвъртък в 8 часа имам термин за планирано раждане(нормално).Как ще раждам със запушен нос?Sad

Тук четох за капки от сок от лук в носа, не съм го пробвала, но няма да е вредно поне.

# 38 813
  • София

Ами не знам, гъстичко си е, не съм сигурна, че ще стане.

Между другото роботът не е хич мощен, 800W, но наистина е железен. Може би и други неща са определящи, не само мощността, а и ножа например, знам ли..
Ако не си го хвърлила още пробвай да го прекараш през голяма марля - ще стане.

# 38 814
Между другото капки от лук е много гадно, предупреждавам.

Малко офтопик, но намерих нещо за костилките на фурмите, май излиза, че ако не друго поне не са отровни
"Фурми – много блага храна, затова е толкова сладка. Лекува гръбначния стълб, трахеята, стомаха, хранопровода, половите органи – много силно лекарство. Увеличава активното дълголетие, работоспособността. Костилката на фурмата е тибетско лекарство за дълголетие. Но трудно е да се строши костилката – става само с пила. Една костилка е достатъчна за 5 литра вода – вкусът не се променя, но тонусът се повишава. Само че тази напитка не трябва да се пие вечер, защото силно активизира нервната система. Може прах от костилка да се добавя към храната на мързеливия мъж. "
И който се оплаквам от мързелив мъж да купува робота и да почва да мели Joy

И от друг сайт:
"Костилките обичайно се изхвърлят, но всъщност след изпичане могат да се смелят на брашно или смесени с мед и използвани като антивирусно средство."

"И за да сме изчерпателни, трябва да кажем, че най-полезните вещества са в костилките на фурмите. Те могат да се приемат след като бъдат смлени."

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 16:09 от moonriver

# 38 815
  • Варна
Значи тоя крем може да се патентова като натурален противовирусен препарат Grinning

# 38 816
Новият проф. Мермерски съм аз Grinning

# 38 817
  • София
Оплаквам се от бездарни куриерски фирми, по-конкретно Спиди. Предния път, когато имах злощастието да получавам нещо с тях, бяха сума разправии. Първо получих смс за ден, в който не ми беше възможно и веднага се обадих да уговорим друг ден. Никакъв проблем нямало, щели да дойдат тогава. Еми, ни вест, ни кост тогава. Обадиха се два дни след уговорения ден. Аз ангажирам хора, когато нямам възможност, или сама вися вкъщи да ги чакам, а те си правят каквото си искат.
Сега отново (няма възможност за избор на друга куриерска фирма) - смс в четвъртък вечерта, че в петък ще дойдат. Звъня им, не вдигат. Ангажирам хора и т.н., а те не си правят труда дори да звъннат. Чак днес благоволиха да ми звъннат да ме питат за точен адерс (който вече им е предоставен, иначе няма как да се пусне поръчка), утре ЕВЕНТУАЛНО щели да дойдат.  И след  5 минути получавам смс, че днес не са успели да ми доставят пратката (поради неизяснени обстоятелства).
Не просто съм бясна, а направо... На кого да се оплача, плащам 5 лв заради една скапана доставка, която те не могат да направят!!!

# 38 818
  • София
А защо не давате служебен адрес?
Не, че това ще ви гарантира, че ще направят доставка в обещания ден, но поне няма да висите вкъщи да чакате или да ангажирате хора.

# 38 819
Значи тоя крем може да се патентова като натурален противовирусен препарат Grinning

За мързеливи мъже. Хем ще им се проработи, хем няма да боледуват, та пак да кръшкат. Joy

Оплаквам се, че малкият е с бронхит. Края на януари беше брат му, сега - той. Януари трябваше да постъпим планувано в болница, за изследване, с тези болести си дойде март месец.

Общи условия

Активация на акаунт