Да се оплачем...

• 7 417 085
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 38 820
Относно хремата - памучета, напоени с домашнярка. Гаранция за отпушване, но люти, мамата си трака.

# 38 821
Оплаквам се,че от вчера съм болна-хрема,кашлица,болки в гърлото,отпадналост.А в четвъртък в 8 часа имам термин за планирано раждане(нормално).Как ще раждам със запушен нос?Sad
За гърлото  - гаргара със сода и гаргара със сребърна вода, много са ефикасни.
Успех и бързо оздравяване!

# 38 822
Ще си сложиш едни капки в носа за раждането, нищо няма да му стане на бебето.

# 38 823
И аз имам нужда от тези костилки, че така ме мързи....От един час се настройвам да мия банята и не се вдигам от дивана.
Другото е, че купих адски вкусен хрупкав хляб с лук и половината отиде....😓

# 38 824
  • София
Не ми говорете за хляб, че веднага огладнявам Rage
Как ще го махам не знам Rage

# 38 825
Оплаквам се,че от вчера съм болна-хрема,кашлица,болки в гърлото,отпадналост.А в четвъртък в 8 часа имам термин за планирано раждане(нормално).Как ще раждам със запушен нос?Sad
Подкрепям съвета с лука, наблегни и на цитрусите, ако вече не си.
Стискам палци всичко да е наред, да се излекуваш, раждането да мине по вода и в четвъртък да си гушкаш слънчицето ❤

# 38 826
  • град-държава
Оплаквам се, че пак всичко е болно. Не мога да се видя с никого, всички покрай мен са натръшкани и съм изпаднала в ужас. Какво е това чудо тази зима, не знам.
Направих си лазерен пилинг и мириша на опърлено ппасе, поне не ме боли вече. Май няма да повторя...😆

# 38 827
Оплаквам се от бездарни куриерски фирми, по-конкретно Спиди. Предния път, когато имах злощастието да получавам нещо с тях, бяха сума разправии. Първо получих смс за ден, в който не ми беше възможно и веднага се обадих да уговорим друг ден. Никакъв проблем нямало, щели да дойдат тогава. Еми, ни вест, ни кост тогава. Обадиха се два дни след уговорения ден. Аз ангажирам хора, когато нямам възможност, или сама вися вкъщи да ги чакам, а те си правят каквото си искат.
Сега отново (няма възможност за избор на друга куриерска фирма) - смс в четвъртък вечерта, че в петък ще дойдат. Звъня им, не вдигат. Ангажирам хора и т.н., а те не си правят труда дори да звъннат. Чак днес благоволиха да ми звъннат да ме питат за точен адерс (който вече им е предоставен, иначе няма как да се пусне поръчка), утре ЕВЕНТУАЛНО щели да дойдат.  И след  5 минути получавам смс, че днес не са успели да ми доставят пратката (поради неизяснени обстоятелства).
Не просто съм бясна, а направо... На кого да се оплача, плащам 5 лв заради една скапана доставка, която те не могат да направят!!!
Да.. и на мен ми се случи 2 пъти със Спиди. Единият път за пратка от чужбина, чаках я повече от месец, скарах се с продавача, а то се оказа, че си седи в склада на Спиди, а те не ми звънят, защото ми нямало телефона на товарителницата. Получих си пратката и изненада.. телефона ми е записан на лепенката върху пратката, но кой е виновен, никой, защото никой не го интересува..
Вторият път бързо ги хванах, получавам СМС за неуспешна доставка и успях веднага да звънна на куриера. Питам го каква неуспешна доставка, като аз съм на адреса, а вас ви няма.. и той, ама аз звънях, никой не вдигна.. 🤨🤨🤨 как точно го е направил, като телефона ми е в ръката и не е звънял, много се ядосах и малко му се накарах.. просто беше края на работния ден и го е домързяло да направи доставката 😡

# 38 828
Моя позната отиде в чужбина по любов уж за месец, но реши да остане повече. Тъй като и времето застудя и трябваха зимни дрехи. Майка й викнала спийди да пратят 1 кашон с дрехи от врата до врата (за най-сигурно). Минава седмица, две, три... Звъни се в спийди денонощно не знаели какво става с пратката. След 2 месеца я обявиха за изгубена. Съответно хората си искат обезщетение (в кашона якета, дънки, ботуши, абе все хубави неща и никак не евтини) от спийди заявяват, че няма застраховка и не ги интересува. На въпроса каква застраховка и защо никой не е казал, че трябва отговора е отново, че това си е техен проблем. Все пак доставката до чужбина не е евтина и на жената как да й хрумне, че може да стане нещо такова? Писаха и до КЗП - естествено греда и там. И така върнаха парите за доставката, а от разправии сметките им за телефона бяха много над цената за доставката. С 2 думи - НИКОГА спийди!

# 38 829
  • Варна/Лондон
Реших да пусна новините, поредната жестокост над деца. Много се разтроих, ужасно се травмирам от такива новини...и не мога да си обясня що за човек може да насилва и изтезава деца.

# 38 830
  • Куциндрел
В чужбина - Български Пощи с тракинг номер. За Европа пристигат в рамките на една седмица. За останалите страни - зависи колко са големи пощите на съответните места. В Русия е малко повече, че докато ги разпратят по градовете....
Въобще Спиди за чужбина е скъпо и несигурно.
БГ Пощи с тракинг номер са ОК.

# 38 831
  • Cyberspace
Днес за пръв път водих детето на психиатър. Толкова зле премина прегледа, че не мога да го опиша... Искам да седна и от безсилие да рева, да рева, да рева като малко дете... После да легна, да заспя и като се събудя всичко да е поне една идея по-добре.

# 38 832
Днес за пръв път водих детето на психиатър. Толкова зле премина прегледа, че не мога да го опиша... Искам да седна и от безсилие да рева, да рева, да рева като малко дете... После да легна, да заспя и като се събудя всичко да е поне една идея по-добре.
На колко години е? Какви са проблемите? Не се разбирате, буйно и непослушно е или има други проблеми. В България малко хора приемат посещението при психолог/психиатър за нормално, за жалост. Ще се оправят нещата когато види, че има подобрение. За да има подобрение, обаче, трябва психиатър, който наистина ще обърне внимание на детето.

# 38 833
  • София
Споко, повсеместно е. Доколкото това успокоява, де. Simple Smile
Вчера бяхме при невролог. За потвърждаване , отхвърляне или коментиране на "диагноза" с която ни отстреляха преди време и в която силно се съмняваме, без да сме компетентни. В прехвалена клиника, чийто шеф е "светило". Вероятно има и доста по-тежки случаи, та за нас коментара беше "Е, ми то нищо му няма, добре изглежда". И опит не направи да го прегледа. Попрерови документите "за очи", с един пръст, с видима скука и досада и ни изпрати по живо по здраво.

трябва психиатър, който наистина ще обърне внимание на детето.
А, е тука е ключа от палатката. За съжаление се случва доста рядко.

# 38 834
  • Варна
Ох, Сайбър, хич не е лесна твоята. Нареви се щом имаш нужда. Ще ти олекне. А и не се знае, утре като се събудиш може и да те изненада съдбата с нещо, което не си очаквала. В такива моменти аз винаги се сещам за Скарлет О'Хара, която за всеки голям проблем казва "За това ще мисля утре". И на следващия ден се справя.

Общи условия

Активация на акаунт