Да се оплачем...

• 7 416 061
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 38 835
  • ново
Сайбър, прегръдка и не се отчайвай. Чела съм те за проблемите, които имате, не че ще те успокои, но има много по-страшни болести.

Оплаквам се, че трябва да измисля подарък за 50-годишен юбилей на бизнес дама. Нямам много време, а и идея нямам. Излишно е да казвам, че жената си има всичко, каквото си няма може да си го позволи. Направо съм отчаяна, каквото и да погледна, все ми се струва неподходящо.

# 38 836
  • Cyberspace
На 4 е. "Разстройство на експресивната реч" и поведенчески проблеми или общо взето - ужасно нервен постоянно. По принцип аутизъм отдавна е отхвърлен. С напредъците му доста се промени и аз за себе си също го отхвърлих. Днес, обаче, той се държа като друг човек. Не продума, не се обръщаше на името си там, два прости пъзела не можа да нареди правилно (по принцип е много добър и скоростен), не можа да покаже къде е крак на снимка, не можа да покаже къде е ябълка. Седя и гледа в нищото и ни приема, ни предава. Действията, които извършваше бяха пищене с все гърло или гледане в нищото. И като излязохме си стана пак както си е обикновено. Въреки, че имаме още две срещи със специалисти в центъра, ми е повече от ясно какво ще е заключението на психиатъра. Как да му кажа "ама по принцип не прави така, по-добре е"... Звучи като отчаян опит да му променя мнението. Сигурно всеки втори казва нещо от този род.

# 38 837
Може детето да е било притеснено и затова да се е държало така. Ще ходиш в центъра, докато се отпусне и започне да се държи както обикновено. Щом не е такъв вкъщи, обсъди това с психиатъра, може да е част от проблема.

# 38 838
И аз съм на мнението на Лейди. Аз бях много по-голяма когато мама ме заведе заради лошо поведение и изобщо не прегърнах идеята с две ръце. Не съм запозната с разстройството, но като дете на 4г., според мен, е нормално да реагира дръпнато.
Поплачи, след това горе главата.

# 38 839
Ако специалиста е наистина специалист, ще си направи заключенията въз основа на много неща, не само на това. Спокойно. Едва ли е първото такова дете и такъв случай
Знам че като е за децата, сме супер притеснени. Но не му помагаш с това. Опитай да се успокоиш.
Аз се оплаквам от моето дете . Продължава да ми натяква за физическото и прави сцени у дома и в училище.

# 38 840
  • Страната на чудесата
Сайбър, прегръщам те. Бъди силна. Самата аз минах и минавам през тази мелница с едното си дете с ужасната диагноза анорексия. Трудно е, боли ужасно, но трябва да се справяме и да сме силни заради тях и с тях. И това ще мине!

# 38 841
  • Куциндрел
Предполагам, че на психиатъра му е ясно, че детето може да се стресне и да не реагира. Не ви ли вика пак на консултация?
Моето дете е способно да реве и да не се държи неадекватно, ако си науми, че там където го водя е страшно. Последно беше се тръшнал като му вземаха гърлен секрет.
Обяснявай на детето къде отивате, какво ще правите и така до откат.

# 38 842
Пак,докато се усетя,стана време за мартеници.И хич не ме радва това.Днес е пак от сдуханите ми дни.Де да беше само заради студеното време...Знам,лошото настроение все някога отминава де,ама докато отмине....
Може би трябва да излизам повече и уж бях почнала всеки ден да се разхождам,но поначало не ми е навик и пак го зарязах.Утре,ако времето е хубаво,ще изляза.

# 38 843
  • Страната на чудесата
Ходя на интервюта за работа, ако не цяла, то гаранция половин София знае вече к'ъв супер кадър съм. Утре стиснете палци, позицията е добра.

# 38 844
  • София
Lucky Plam, успех! Стискам палци!

Оплаквам се от ЛЛ. За втори път ми се налага да отида при нея към 17.30 ч., а тя изключила копютрите,
 свалила служебното облекло и си тръгва. Отговаорът й беше: Не се притеснявай! Ела пак, когато имаш възможност.  #2gunfire #2gunfire

# 38 845
Сейбър не се отчайвай. Имаш още три години до първи клас и детето с повече работа ще навакса. Аз също имах много проблеми с децата. Едното беше хипер активно - преодоля го. Другото проходи на 1,5 г. И видимо изоставаше. Сега и то навакса. Така, че понякога просто трябва търпение. Около мен има доста деца с проблеми и да ти кажа с много упорит труд от страна на родителите децата се справят.

# 38 846
  • София
Влизам просто да се оплача , че кашлям . Оплаквам се много.
Дразня се , каквото и да пия , не минава . Побъркващо е .
Дразня се и на докторите ( не защото по принцип им се дразня) , а защото ми изписват куп лекарства , които очевидно нямат никакъв ефект .
Почти 3 месеца с малко паузи , кашлям .
Иде ми да се разплача Ей тука , както си стоя в леглото ( това може да направи кашлицата продуктивна 😂)

И някакво ПМС ме тресе . Нерви , викане , раздразнение .

Напуснах и работя , но ангажиментите са по - малко от очакваното.
Но пък ( да чукна на дърво) косата ми спря да пада и честно убедена съм , че беше заради старата ми работа . Тя беше хубава , но 2та час в път ми скъсваха нервите.

# 38 847
  • Куциндрел
Спри за момент да ходиш по доктори и да се тъпчиш с лекарства. Ако имате възможност отидете няколко.дена на почивка в планината. Намери си хоби, което да ти запълва времето и да не мислиш за кашлици и подобни.

# 38 848
  • софия
 Wind_ ,ако това е утеха, и аз съм така - от три дни нон стоп кашлям, тъпча се с хапчета,предписани от лекаря ми, но ефектът е нулев. Та и аз се оплаквам от същото.

# 38 849
Как да му кажа "ама по принцип не прави така, по-добре е"... Звучи като отчаян опит да му променя мнението. Сигурно всеки втори казва нещо от този род.

Снимай с камера обичайното за ежедневието ви поведение.
Наредете пъзел, показвайте по картинка, покажи как се държи в позната обстановка.

Общи условия

Активация на акаунт