Да се оплачем...

• 7 415 964
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 38 850
И аз идвам да се оплача. От месец насам преживявам първото си сериозно разочарование в работата. Човек, с когото мислех, че сме на една вълна и работим добре заедно, се оказа, че ми крои шапка и не изпуска повод да злослови по мой адрес. Дори разбрах, че тази колежка, която се прави на моя приятелка, директно е препоръчала човек, който евентуално да заеме моето място. Satisfied И всичко това го разбрах от шефа ми, голям срам. FlushedFlushed

# 38 851
Много мъчно ми стана за дечицата от новините Sad

# 38 852
здравейте момичета .. съвсем случайно открих тази тема и реших и аз да опитам с един отдушник пък дано ми олекне... И така моята история .... постоянни болки в яйчниците.. липса на бебе ендометриоза айде на операция..... с моя късмет скапан лекар.... много забавено лечение.......... пак болки страшни и към момента  пак привита на леглото Cry вече ми писна и просто имах нувда да се оплача. Благодаря ви Wink

# 38 853
  • София
А защо не давате служебен адрес?
Не, че това ще ви гарантира, че ще направят доставка в обещания ден, но поне няма да висите вкъщи да чакате или да ангажирате хора.
Ами, във втория случай съм дала служебен адрес. Обаче не съм заключена в работата все пак, и аз съм човек, почивам, ползвам отпуска и т.н. И отново се налага да ангажирам човек, който да приеме пратката - да намеря колега, който е на работа, има възможност да вземе пратката, да я плати, и после да ми я предаде. В моята работа хората работят на смени и има моменти, в които няма колега, на когото да разчитам, на смяна.
Смятам, че когато се прати СМС, че пратката трябва да дойде днес, тя ТРЯБВА да дойде днес, а не след ден-два-пет. Как всички други куриери успяват, само тея мизерници от Спиди не? Да не би да са много ангажирани? Аз плащам за тази доставка, очаквам качествена услуга насреща.
Както и да е, просто се оплаквам. Ще се обадя във фирмата, от която поръчах и ще се оплача.

# 38 854
малко слънце, оплаквай си се. Потърси и мнения в специализирания подфорум, със сигурност ще намериш много информация и подкрепа. Така е трябвало да стане, но ще мине. Гледай напред, и търси решения.

# 38 855
  • София
А защо не давате служебен адрес?
Не, че това ще ви гарантира, че ще направят доставка в обещания ден, но поне няма да висите вкъщи да чакате или да ангажирате хора.
Ами, във втория случай съм дала служебен адрес. Обаче не съм заключена в работата все пак, и аз съм човек, почивам, ползвам отпуска и т.н. И отново се налага да ангажирам човек, който да приеме пратката - да намеря колега, който е на работа, има възможност да вземе пратката, да я плати, и после да ми я предаде. В моята работа хората работят на смени и има моменти, в които няма колега, на когото да разчитам, на смяна.
Смятам, че когато се прати СМС, че пратката трябва да дойде днес, тя ТРЯБВА да дойде днес, а не след ден-два-пет. Как всички други куриери успяват, само тея мизерници от Спиди не? Да не би да са много ангажирани? Аз плащам за тази доставка, очаквам качествена услуга насреща.
Както и да е, просто се оплаквам. Ще се обадя във фирмата, от която поръчах и ще се оплача.

Можеш само да се надяваш. Скоро и аз получих СМС от Спиди да очаквам доставка на следващия ден до 17 часà. Дойдоха след 3 дни Rage
Неслучайно има цяла тема за тях.

# 38 856
На мен Спиди са ми любимите куриери, явно си е до клон/ човек. Проблеми с тях не съм имала никога, а често пазарувам онлайн и те ми носят пратките. Много са любезни момчетата, които обслужват нашия клон и се качват винаги до нас, въпреки, че нямам асансьор (много от другите куриери се опитват да клинчат). Единствената фирма, с която имах разправии и скандали е M&BM Express. Това, което направих тогава е да звънна на сайта, от който поръчвах, да ги насоля едно хубаво, след което имах бързо обаждане от куриерската фирма с въпрос „кога ще ми е удобно да ми донесат пратката”. Та като ви се случат подобни неща, звънете и се оплаквайте.

# 38 857
  • Варна
Вярно е до куриер и офис. За моя район куриерът е ужасно дръпнат и нелюбезен, но за сметка на това е супер стриктен и точен в работата си.

Оплаквам се, че се разсополивих и трябва да взема бързи мерки, че детето е на детски РД в събота и няма как да се кукна там болна сред деца и родители.

# 38 858
И аз досега не съм имала проблем с куриери. Но ако бях на ваше място бих поръчвала до офис, който се намира близо до нас. По-добре като пристигне пратката да мина например преди работа да я взема, отколкото да се разправям с куриери. Разбира се ако не става въпрос за нещо тежко.

# 38 859
  • Варна
Ами аз така процедирам ама си има доста неудобства идеята. Нали се сещаш, че не си само ти, която си се сетила да отидеш набързо преди или след работа? И точно в тези часове опашките са ужасни и ако гониш транспорт примерно става мазало пълно.

# 38 860
малко слънце, оплаквай си се. Потърси и мнения в специализирания подфорум, със сигурност ще намериш много информация и подкрепа. Така е трябвало да стане, но ще мине. Гледай напред, и търси решения.

Благодаря ти HAPPY  аз съм говорила с дамите в специализирания подфорум те също ми помогнаха ... Wink даже и ме насочиха Wink

# 38 861
И аз идвам да се оплача. От месец насам преживявам първото си сериозно разочарование в работата. Човек, с когото мислех, че сме на една вълна и работим добре заедно, се оказа, че ми крои шапка и не изпуска повод да злослови по мой адрес. Дори разбрах, че тази колежка, която се прави на моя приятелка, директно е препоръчала човек, който евентуално да заеме моето място. Satisfied И всичко това го разбрах от шефа ми, голям срам. FlushedFlushed
И на мен ми се случи, с колежката си бяхме първи дружки, след работа даже я карах, защото беше с малко дете и накрая така злобно ме е нападнала пред шефа.. и аз го разбрах от него.. Но това е грозната действителност, просто трябва да сме дебелокожи и да се научим да не ни пука, което на мен ми е изключително трудно Sad

# 38 862
  • Варна
Абе, момичета, Абсурд нещо се изгуби, какво стана с тая жена?

# 38 863
Моите шефове насърчават такива неща. Радвайте се поне, че сте го разбрали и толкоз.

# 38 864
  • sofia
Абе, момичета, Абсурд нещо се изгуби, какво стана с тая жена?
Що, липсва ли ти? Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт