Да се оплачем...

• 7 417 544
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 42 060
Съседът цяла сутрин си коси ливада. Наду ми главата.

# 42 061
  • постоянно
Дай му един сап да коси на ръка -така хем фитнеса здравословен  , хем не замърсява околната среда , хем ти си хеппи 😂

# 42 062
Дай му един сап да коси на ръка -така хем фитнеса здравословен  , хем не замърсява околната среда , хем ти си хеппи 😂

Не мисля, че ще остане очарован Grinning Пък и тук съм се примирила с шума - или някой ще коси, или кучетата ще лаят, или децата по цял ден ще пищят на двора. Тихо е само през нощта. По принцип не се впечатлявам, ама този все едно мозъка ми стържеше.

# 42 063
Успях да си изгоря възглавничките на пръстите на дясната ръка. Напръсках с Пантенол,  мина цял час, слава Богу нямам мехури, но ужасно ги чувствам... Cry деня нов, белата нова, както казва ММ... Сега освен бъбреци, боли и ръката....

# 42 064
Споко...мозъкът не можел да обработва две болки едновременно. Само една...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 42 065
Тета, значи моя мозък е уникален! Joy и сега ако ми дойде, даже и три болки ще възприеме....

# 42 066
Няма бе...има си защита. Реленце някакво. Тъй се майтапехме едно време...дай да те ощипя, че да не те боли другото... Joy

Майтапа настрана...но така съм чела. За силни болки обаче ставаше дума.

# 42 067
И аз го знам това... Joy само дето, бях нагласила деня за друго, а то обяда ми мина с лекарства за изгорено...
Оплаквам де също така, че имам да шетам, но с ММ покрай мен ще е трудна работа. Лошо го свикнах него - шета се само в негово отсъствие. Поне не мърмори  за разни изисквания...

# 42 068
  • Варна
Ами аз като гледам застудяването касае останалата част от страната, то по морето и без това си е студено. И на мен ми писна, гледам синоптика - във вътрешността на страната жега, тук студ, мъгла почти по цял ден (вдига се за малко по обяд и после пак) и силен студен вятър. Всяка година е така, април е отвратителен месец за крайбрежието. Спомням си първата пролет на малкия, всички се оплакваха от жегата, гледам из нета снимки на бебета по къси ръкави, тук мъгла, 7-8 градуса и ние по цял ден вкъщи. Но пък после морето държи топло през есента, когато във вътрешността е студено, а и лятото е поносимо на фона на 40-градусовите горещини в Русе и Пловдив да речем. Тъй че псувам под сурдинка и търпя с надеждата скоро да стане топло и тук.

# 42 069
  • Варна
Така е, права си, тук имаме страхотна есен. После и сравнително мека зима.

# 42 070
  • ВАРНА
Не съм съгласен за уж топлата есен!    Към Приморско - Китен е топла есента - но не и във Варна!  

Следях стриктно темп. в Пловдив - Сандански - Варна - Приморско - Китен  
16-18-22 октомври 2017г. една седмица цяла  - за да е точно сравнението ми....
 .....най-студено отново беше Варна!!!    

И в момента средата на април най-студено е Варна и Бургас!

Силно впечатление прави Приморско - винаги и април и октомври  е 4 градуса по-топло от всички по морето!
Приморско сякаш е Тасос.

Варна е Чепеларе даже връх Ком.

Есента ни е германска на североизток.  Никак не е топла!  Топла е по южното черноморие.

Дори Слънчев бряг е по-топло с 3 градуса от Варна април и октомври. Лични наблюдения.

# 42 071
  • Варна
E, човек, ти си явно за по-топъл климат.

# 42 072
Като се събудих, нямаше уай фай. Реших да извадя буксата за тока и пак да я включа. Понякога така се оправя. Лампичката за уай фая започна да мига, но нет на телефона нямаше.
Преди малко реших да опитам пак същото. Вече нищо не свети.

Реших утре да открия сезона на късите панталони. Изгоря крушката в банята. Няма да се бръсна с легенче в кухнята.
Ще се къпя на свещ.

Не можах да се наспя защото на обед ми се развъняха за кафе. Киселяк съм още.

Оплаквам се и от липсата си на мотивация. Губи ми се и ме е яд на мен си.

# 42 073
  • Страната на чудесата
Защо просто не си смениш крушката?

# 42 074
Не мога, а и ме е страх. То не е само крушка, а плафон, който трябва да се свали.

П.П. Рутера ми го оправиха. Имало някакво копче и не съм го натиснала.

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 19:22 от Plava luda lutka

Общи условия

Активация на акаунт