Да се оплачем...

• 7 416 849
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 42 075
  • тук и там
Малкото ми дете(на 3 гд и половина)се роди със счупена ключица(в ляво).Тоест -счупила се е по време на самото раждане. Калцира,зарастна и всичко окей.Преди три седмици паднал на градината на една страна.Плакал много,в къщи като се прибра каза че го боли ръката.Огледахме го-нито синина,нито подуто-нищо.Щяхме да го водим на лекар,но беше петък и за това решихме да го отложим за понеделник.Малкото обаче спря да се оплаква  че го боли,всичко наред и ние не го заведохме.И така до миналата седмица,когато ми вдигна висока температура и го заведохме на лекар.И така освен гадния вирус,лекаря след преглед ни каза  че пак си е счупил ключицата.Нищо не можело да се направи вече(минали са две седмици от падането- и само ще чакаме да калцира).Днес -ние щяхме да сме на РД. Осигурихме детегледачка,купихме подарък и въобще всичко беше наред.Играеха си със каката и  не знам спъна ли се , тя ли го бутна,какво стана,но-малкото падна от леглото.На другата страна-дясната.И пак плач и не дава да му пипат ръката.Огледахме го-този път има подутина и коста му стърчи..Тоест-вероятно е счупил и другата ключица(в дясно).Естествено пак е събота..На нас всичко ни се случва в петък,събота,неделя или по празници..ММ го заведе във спешното.Което ще рече че не им мърда 3-4 часа чакане...Аз гледам другото дете и чакам и аз, и се притеснявам, и се самообвинявам и направо ми иде да се гръмна в дни като днешния..

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 21:36 от Kaisia

# 42 076
  • Варна
Притеснявай се, майка си, но не се обвинявай.

# 42 077
Кайсия, нас в Мобилмед (заметващите ЛЛ в почивните дни и нощем) добре ни познават, че дребните все по празници и почивни дни или се разболяват или падат.

# 42 078
  • тук и там
Mда,върнаха се .И двете му ключици са счупени.Има нещо като бандаж,минаващ през гърба и придържащ раменете.Сега драмата ми е как ще стои със това нещо,като не трябва да го сваля и даже трябва да спи със него.
И пазенето..че както  не може да стои мирен  и една минута,направо не знам...

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 21:03 от Kaisia

# 42 079
  • Варна
Кайсия, сигурно го боли, така че вероятно сам ще се ограничава. Не се шашкай толкова, сипи си едно.

# 42 080
  • тук и там
Налях си,че и се налапах със шоколад на всичкото отгоре..
HighSpeed, боли много само при самото счупване  .После  го боли само при определени движения  и то не чак толкова много явно, защото не плаче.Или  се държи като малък  мъж,и търпи на болка милото-и аз не знам..То за това и не разбрахме първия път че е счупена лявата.

# 42 081
  • София
Kaisia, бързо оздравяване. Казаха ли какво можете да давате за обезболяване? Предполагам, че го боли.

Моят син само зъб си чупи на 2г. Много плака в момента на счупване, после забрави.
7г чакахме зъбчето да порасте и сега в като баба Яга в устата - този зъб е най-голям Simple Smile

# 42 082
  • тук и там
Благодаря,AnMary. Нурофен или парацетамол, ако се оплаква че го боли.Той си играе даже в момента,не се оплаква,не казва че го боли-но ще му дам преди да си легне за всеки случай.

# 42 083
Би трябвало да не го боли, ако е фиксирано добре.

# 42 084
Днес ММ излезе с колелото. През това време сложих бебето да спи, метнах една супа, паркирах голямата да решава тест и си пуснах тренировка. Идилия. Докато звънецът не се развъня на пожар. Съскайки попитах кой се осмелява да звъни и о!изненада - ММ, който щял да си кара колелото на диагностика, пък аз да съм го вземела оттам с колата и да съм била така добра да си вдигам телефона. Добре че беше на няколко етажа разстояние в този момент.

# 42 085
Оф, горкото мъниче, дано да се оправи бързо.

Моят син си беше извадил ръката преду години и след като му я наместиха известно време не я ползваше. Демек сам ограничаваше движенията преди и след наместването. Беше на около 2 години и половина, но аз бързо се светнах какво му е че сестра ми като малка два пъти си вади нейната.

# 42 086
  • София
На мен два пъти ми били вадили ръцете, от "хвър". Боляло ме само наместването.
Аз не помня процеса.

# 42 087
  • софия
С ММ не сме правили секс от 2 месеца, вече се побърквам. Човекът има много неща на главата,но по дяволите....мъж и жена  сме, млади сме....сега ако не правим, кога...Аз се опитвам и опитвам и само оправдания за умора...ще ми изгърмят бушоните скоро и ще му наприказвам неща, за които ще съжаляваме и двамата после...

# 42 088
За пръв път чувам за мъж дето не иска секс. Съблазни го....туй онуй, бельо, плъзни ръчички Stuck Out Tongue Winking Eye

Кайсия, съжалявам. Гуш на малкия разбойник, ще остане само лош спомен и няколко нови бели косъма на главата ти.

# 42 089
Сънувах кошмар и цял ден ми е в съзнанието. Само като си го спомня и ме заболява главата. Sad

Общи условия

Активация на акаунт