Да се оплачем...

• 7 416 734
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 42 090
  • Страната на чудесата
Kasia, съчувствам ви, горките. За по-бързо калциране препоръчвам Остеоцинезин, моите и двамата ся чупили-голямото-глезен, малкото-китка. Малки са и бързо зараства. Пожелавам и при  вас да е бързо и без болка!

# 42 091
  • София
И моят мъж е така , години вече 😂

Кайсия , бързо и безболезнено да се оправя юнакът Simple Smile

# 42 092
  • София
Сънувах кошмар и цял ден ми е в съзнанието. Само като си го спомня и ме заболява главата. Sad
Случвало ми се е. Ще го забравиш.

Искам да измия една пластмасова част и се опитвам да я разглобя. Вкарала съм в употреба даже и отвертка. Трябва да се освободят едни щифтчета, ама не моа. Викам ММ. Усилено върти той пластмасовата джаджа в ръце наляво-надясно и гледа втренчено. А аз си мисля "и са к'о, ще ти проговори ли". Ръчна веднъж с отвертката и нали съм му прекъснала четенето на книжка отсече "не може да се разглоби", "не го ръчкай", "ще го счупиш", "няма повече отвертки".
Е, разглобих и измих. И го накарах да сглобява Joy

# 42 093
Реших да направя една туршия преди няколко дни, изглежда се
е вкиснала по някаква причина, ще се наложи да я изхвърля.

Тази вечер може би пак ще вали сняг, нямам думи. Времето днес беше отвратително, утре ще е още по-зле.
3 градуса максимална, с вятъра под нулата.

Дъщеря ми е при мен, през 5 минути дай това, дай онова, няма грам спокойствие...

# 42 094
Kaisia, аз си счупих ключицата като малка, на 6 г. Точно такова с бинт през двете рамена имах, понеже не може да се гипсира там. Мина ми за 20 дни. Не ме болеше, че даже и се радвах с детския си акъл, че не мога да пиша в училище Simple Smile
Ще му мине много бързо, не се притеснявай!

# 42 095
  • тук и там
Благодаря,момичета! Снощи нямаше проблеми,игра си даже,весел беше. Нямам повод за оплакване днес. Все още ...Blush

# 42 096
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
желе му давай да хапва Simple Smile Децата обожават, а е наистина полезно за зарастване на кости

# 42 097
Kaisia,
И аз пожелавам бързо и безболезнено оправяне на детето. На моята дребка ключицата се счупи като беше на 5 месеца. За секунди се обърнах с гръб към нея, тя падна от спалнята и се счупи. Такъв стрес преживях, че не е истина, малката рева в продължение на 2- 3 часа. После в Пирогов ми обясниха, че детските/бебешките кости зарастват много по- бързо и след седмица няма да усеща никаква болка.
Така че не се обвинявай! Деца са, колкото и да внимаваме, понякога се случват инциденти! Simple Smile

# 42 098
  • тук и там
 Каката  по-късно си призна,че го е блъснала тя-  без да иска,тоест не е преценила силата си .И нея трябваше да успокоявам, защото беше разстроена и се чувстваше адски виновна че била наранила братчето си.Всички се чувстваме виновни малко или много.Ние със ММ още не бяхме преглътнали чувството за вина(то няма и да го преглътнем де) за това че не сме разбрали първия път за счупената ключица и  че не го заведохме на лекар тогава.И сега и това..Няма значение вече.

# 42 099
Оплаквам се, че явно прихванах вируса на малкото. Толкова болна не съм била от години. Имам адски болки в гърлото, които не се повлияват от нищо и температура. Не съм мигнала цяла нощ  Cold Sweat...

# 42 100
За гърлото - три дафинови листа и три лукчета в 300 милилитра вода се кипват, разбъркват се, докато се разтопят лукчетата и се маха от котлона.Пие се леко топло и веднага облекчава.
Оплаквам се, че отново не се наспах...

# 42 101
  • Страната на чудесата
От стрес и недоспиване събирам границите на кръвното, а физически проблем няма. Освен да ходя надрусана, друго решение не виждам. Възрастта не прощава😔

# 42 102
Имам проблем с комшиите.Снощи  ме събудиха в два, крещяха си като луди.После млъкнаха и заспаха, а аз не можах да мигна и сега ще ми се пръсне главата.Взе да им става навик.Да им кажа ли,че ни притесняват или да чакам да мине от само себе си?

# 42 103
Захванах да мия прозорци на остъклената тераса...не ми спорИ...то много джам...много нЯщо бре...Head BandTired Face
То и ще вали др.седмица...абе загубена работа това моето. Scream

# 42 104
  • София
Оплаквам се, че явно прихванах вируса на малкото. Толкова болна не съм била от години. Имам адски болки в гърлото, които не се повлияват от нищо и температура. Не съм мигнала цяла нощ  Cold Sweat...
Моят малкия е така. Орофар и Трахизан взима. В носът му капя Тобрекс.
Не разбрах какъв точно е случаят с фирма производител/вносител, но Тобрекса е спрян. Успяхме да купим последният от аптеката.

Да им кажа ли,че ни притесняват или да чакам да мине от само себе си?
Аз скоро се бях оплаквала от моите съседи от горе. Мислех да подам оплакване в полицията, но до колкото разбрах не се занимавали с това.
За моите няма събота и неделя. Започват със скандалите от петък.
Скоро говорих с един младеж от входа... били си такива. И понеже гласът на мъжа не се чува... "той е свикнал".

Общи условия

Активация на акаунт