Да се оплачем...

• 7 404 964
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 43 995
Славе  Hug,
най-жестоки сме с най-близките си хора-факт.
Ох, майчино сърце какво ли не понася.
Да са ни живи и здрави само!

vita , ние ще чакаме да ни тресне едно хубаво и критическата, тогава ще им покажем кон боб яде ли.

# 43 996
Славе, това сериозно ли е от негова страна или някакво тръшкане от нерви преди бала?

# 43 997
  • Бургас
Никакво тръшкане не е .Той е студен и примерен в думите си.Щом го каза,значи го мисли.
Ще се дистанцирам от него,дано и  да го приемат студент и се надявам да се върне към мен някой ден.
Загубих връзка с детето си. Cry

# 43 998
  • Варна
Славче, нареви се в самота. Пред него - горе главата и никакъв намек, че ти е болно. Това само ги отблъсква още повече.

Прегръдки Hug

# 43 999
  • София
Някаква разправия да сте имали, нещо, което може да го накара да иска/каже това?

Зле ми е, пулсът ми е ускорен (по принцип е, но пия бета блокери), имам чувството, че цялата се треса от пулса си. Не знам какво да правя вече. Няма за кога да си взимам болнични, защото излизам в отпуска петък, а и време кога да отида на лекар нямам, защото отпуската няма да съм тук, а през останалите вечери имам курс...

# 44 000
  • Sofia
Защо има такова отношение към теб ?!
А кой му прави бала и всичките разходи за него?
Пусни го сам да се оправя...

# 44 001
  • град-държава
Славче, нареви се в самота. Пред него - горе главата и никакъв намек, че ти е болно. Това само ги отблъсква още повече.

Прегръдки Hug
Точно това поведение на майка ми допринесе за отношенията, които имаме или по-точно нямаме.
В крайна сметка аз винаги се оправях и оправям сама, но връзката ни ... е каквато такава. Важно 'и е да вярвам, че не я интересувам, тя е кораво куче, емоционално дистанцирано. Ми ок.
С баща ми е съвсем различно.

# 44 002
  • sf
Това е абсурдно държание на дете към родител. Не бих си плакала тайно. Ще му кажа,че съм обидена и ще го оставя да се оправя сам.

# 44 003
На мнението на Donsita съм. И на 3-годишното, което крещи на майка си, че я мрази, му се обяснява защо не се говори така на мама, какво остава за довчерашен дришльо, който не осъзнава напълно, че причината да има бал е само заради финансовия принос на родителите му.

Трябва да покаже, че е обидена и още как.

# 44 004
  • София
То обикновено по това време всичко е платено - куверти, костюми... Хитри са днешните младежи, избират "точния" момент, когато родителите не могат да кажат "оправяй се сам, няма да ти дам пари/няма да ти платя еди какво си"...

# 44 005
  • град-държава
Да, откритост докрай. Търси диалог с него и никой не цели да наранява ей така от въздуха. Ситуация е имало и той е искал да те провокира - не се дистанцирай, а говорете. Кажи му как се чувстваш, настоявай и той да направи същото.

# 44 006
  • Варна
A, той щото от небето пада и не знае, че е обидена...

# 44 007
  • Mediterraneo
Със сигурност изказването има предисловие!

# 44 008
Да се прави, че нищо не се е случило, също е грешна тактика. От това ще си направи извод, че може да разговаря с майка си по този обиден и груб начин, и тя няма нищо против. И какво дете, те децата били така. Та той е на поне 18 години?! Би трябвало да знае от кое боли.

Със сигурност изказването има предисловие!

И ти си права. Не може ни в клин, ни в ръкав да изтърси подобно нещо.

# 44 009
  • Варна
не смятам, че е добра идея да се прави, че не и пука. Каква е целта? Аз ако някой ме обиди го поkaзвам, не си трая. Не е задължително да ревне с крокодилски сълзи, че да го отблъсне. Но на такъв келешлък се реагира. Освен ако няма нещо, което не знаем.

Общи условия

Активация на акаунт