Да се оплачем...

• 7 407 110
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 4 575
Камалия  Hug Hug Hug

# 4 576
Писна ми вече от глупаци, на работа има само ИДИОТИ.

# 4 577
Писна ми от приятели - предатели!  #2gunfire

# 4 578
  • Сф
На мен ми писна от тоя дъжд

# 4 579
Ох, аз имам някакви проблеми с цикъла, идва ми през 3 седмици...имам записан час, ще ходя на лекар.
Това си е нормално, от 21 ден до 35-40 дни, мисля е нормално. Провери при чичко Гугъл
Първи ден се брои идването на цикъла.

# 4 580
През 3 седмици, значи ти идва на 21-22 ден. Нормално си е. Освен, ако цял живот не ти е идвал около 30ти ден и изведнъж това се е променило.

Проблем има, ако няколко пъти последователно идва под 20ти ден.

# 4 581
Не е нормално, ама никак не е нормално...имам чувството, че постоянно съм в цикъл Twisted Evil.
Тамън свърши и айде пак наново.
Ползвам на телефона календар - на 18.09 ми е започнал предния цикъл, дойде ми новия вчера - 04.09.  - 19 дни по мои сметки. Да не говорим, че църцори по 8-9 дни.

Предният дойде на 17-ти ден...нищо нормално няма.
Втълпила съм си, че имам рак, ще си правя колпоскопия. Дано не умирам!

Ходих при личната, имало 3 причини - рак, хормонален дисбаланс от стрес и извънматочна бременност. Последното е изключено, ползвам презервативи винаги.

# 4 582
  • Ямбол
Ох, аз имам някакви проблеми с цикъла, идва ми през 3 седмици...имам записан час, ще ходя на лекар.
Това си е нормално, от 21 ден до 35-40 дни, мисля е нормално. Провери при чичко Гугъл
Първи ден се брои идването на цикъла.
Нормалното за всеки е различно. Ако при нея е било 28 и сега е 20-21, никак не е нормално.
Чери, дано не е рак, не си мисли най-лошото. Може да е хормони.

# 4 583
Благодаря! Ох, дано...

Моят цикъл се видоизмени, след като родих - беше на 27-29 дни. Започна да бъде на 25 - 23 дни, като постепенно се скъсява и стана на 23 дни, което пак си беше ок.
От няколко месеца започна тази идиотщина, рекох си първите 2 пъти, че е просто нещо си....ама не минава.

# 4 584
Рак не е. По скоро климакс.

# 4 585

Чакай, че щях да се задавя.... Ужасно млада съм за климакс, дори и според моя лекар.
При настъпващ климакс се разрежда, при мен идва ужасно често.

# 4 586
  • София-Младост

Чакай, че щях да се задавя.... Ужасно млада съм за климакс, дори и според моя лекар.
При настъпващ климакс се разрежда, при мен идва ужасно често.

Пожелавам ти да е от стрес  Mr. Green

# 4 587
Това, че си млада не значи че не можеш да имаш ранен климакс.
И аз съм на 36 години, и съм тръгнала натам. Просто организма старее по бързо.
И да не си мислиш, че разправям някакви простотии, ще ти кажа, че съм преминала през асистирана репродукция, за да имам дете и съм изследвана, изследвана и нивата на хормоните ми вече са ужасно завишени. Има и жени на 27 години, които се нуждаят от донор, за да имат дете.

Разбира се, това нищо не означава. Възможно е просто хормоните ти са се разбъркали от време, стрес или нещо друго.

# 4 588
Организмът ми не знам да старее бързо... ма може, не знам. Минимум 10 години изглеждам надолу, кожа, тяло... ако това е показател де. Твърди се, че ранният климакс се унаследява, пък няма от кого... Но пък замърсения въздух, отровната храна - чудесни предпоставки за ранно остаряване.
Ще ви кажа дами, като ми мине прегледа на 16-ти. Обстойно ще се изследвам, не че не го правя редовно всъщност.

# 4 589
Аз съм с ранен климакс от 26 годишна, при положение, че и майка, и баба ги е сполетял около 50-те. Но нищо не си навивай на пръста, доколкото имам спомен, беше казала, че рязко си отслабнала, така че и това може да окаже, немалко влияние. Дано да е най-лекото, възможно!

И да не е спам да се оплача в този дух, и аз на 19-ти съм на преглед и макар последните резултати все да бяха добри от колпоскопа, все се страхувам гадината да не се е завърнала Confused

Общи условия

Активация на акаунт