Да се оплачем...

• 7 410 594
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 4 590
  • Бургас
На свекървата ще и правят байпас.Етървата при всеки телефонен разговор(по три пъти на ден) започва да мрънка колко пари ще се дават.Що пък не попита как е или пък как ще протече операциятя?
Ми дразня се,какво се дразня направо съм бясна...Хайде да умре,че да не даваме пари.

# 4 591
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сигурно е вярно, че когато споделиш и ти минава  Blush

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 19:22 от st. Dobri

# 4 592
  • София !
Sourcherry, до колкото си спомням, беше писала, че не се храниш много и си отслабнала рязко .
Това също може да е, причина за промени в цикъла .
И аз така в последните месеци, не се хранех, отслабнах рязко и си докарах куп проблеми на главата  ooooh! .
Дано всичко е, наред !  Hug

# 4 593
  • София
Момиче, няма да се даваш! Твърде много ти се събра през последните месеци май, случва се да се промени и цикълът. Сигурно излишно се шашкаш.

# 4 594
На работа съм до 00:00 часа.
Сутринта утре съм на работа от 08:00
Болят ме бъбреците, а дядото само ме юрка да го вдигам от леглото. На всичкото отгоре изби вода в нас след снощия дъжд, а точно преди месец направихме основен ремонт.

# 4 595
Да, Бъни, рязко отслабнах, чак анорексично по едно време, ама сега съм ок, задържам теглото в нормални граници, правя опити да се храня. Може и от това да е, не зная.

Анди, много беше...вярно. И още има, ама то при кого ли няма.

Нищо не ме радва...депресийка... Приказката, че човек не оценява това, което има е напълно валидно за мен към момента. И куп красоти да ми се изсипят на главата, пак не ме радват. Лошо мислене бе, пфу.

# 4 596
  • София
не се самообвинявай, не си от желязо! Криво-ляво гледай да ги буташ най-спешните неща.

# 4 597
  • UK
 Аз пък се оплаквам , че заприличвам на майка ми. Постоянно мърморя , все детето ми е виновно , все мъжът ми крив.
 Днес се опитвах да се сетя в детсвото ми да съм била щастлива някога с майка ми , да сме играли заедно , но не успявам. Помня само , че много работеше , все готвеше или чистеше и само мърмореше. Никога не се забавляваше , не се радваше на живота. Винаги повтаряше нямаме пари , парите не стигат , а не е било така . Сега и аз само това си втълпявам , все повтарям че няма да ни стигнат парите , а не е така доста сме добре.
 Не си живея живота пълноценно , постоянно ме гонят призраци от миналото.

# 4 598
Аз пък се оплаквам , че заприличвам на майка ми. Постоянно мърморя , все детето ми е виновно , все мъжът ми крив.
 Днес се опитвах да се сетя в детсвото ми да съм била щастлива някога с майка ми , да сме играли заедно , но не успявам. Помня само , че много работеше , все готвеше или чистеше и само мърмореше. Никога не се забавляваше , не се радваше на живота. Винаги повтаряше нямаме пари , парите не стигат , а не е било така . Сега и аз само това си втълпявам , все повтарям че няма да ни стигнат парите , а не е така доста сме добре.
Когато моята майка започна да се държи като нейната, отидох и я прегърнах и ѝ казах:"Обичам те, мамо, нищо, че понякога си точно като баба ми."

От тогава мама си е мама. Simple Smile Може би трябва да отидеш при твоето дете и да го гушнеш и да му кажеш:"Знам, че понякога много мърморя, но просто те обичам"

# 4 599
  • София
... и че приличам все повече на баба ти.  Wink

# 4 600
  • sf
Тъпо ми е, скучно ми е, така съм се пуснала по течението,че няма на къде повече  Rolling Eyes
Подозирам ММ в разни "игрички" да речем , но тъжното е ,че не го ревнувам, а му завиждам  ooooh! #Crazy

# 4 601
  • Сф
Ох, аз имам някакви проблеми с цикъла, идва ми през 3 седмици...имам записан час, ще ходя на лекар.
Що пък да са проблеми и аз съм така от 3 години.Ходих на гинеколог и ми каза, че всичко е наред- случвало се. Точно през 18- 19 дни ми идва-мъжо ме бъзика, че нон-стоп съм в цикъл  Laughing че ми е м-у 6-7 дни- ужас, ужас- неудобство е като трябва да пътуваме..С радост чакам тая критическа да го  спре вече, то пък тогава щерката ще почне с превръзките Laughing Памперси, превръзки памперси- няма отърване  Joy свършва едното , почва другото......
пп Сподели после лекаря какво ти е казал моля

# 4 602
  • София
Доколкото зная проблем потенциален може да има, ако се получават обилни кръвотечения, като кръвоизливи или започне цикълът да се губи през месеци. Това, че се е скъсил като период в сравнение с обичайното едва ли е проблем. нали е редовен.

# 4 603
Когато моята майка започна да се държи като нейната, отидох и я прегърнах и ѝ казах:"Обичам те, мамо, нищо, че понякога си точно като баба ми."

От тогава мама си е мама. Simple Smile Може би трябва да отидеш при твоето дете и да го гушнеш и да му кажеш:"Знам, че понякога много мърморя, но просто те обичам"
            Напълнихте ми душата! Щях да се оплаквам от същото...  Embarassed  Отивам да си гушна детето!  Hug
            И за вас  Hug    bouquet

# 4 604
Оплаквам се от себе и - много пуша.
И от един тъпанар се оплаквам, страхлив тъпанар. И от още двама такива, не са ми лични тъпанари, но са на близки приятелки.
Равносметката - много цигари и трима тъпанари.

Общи условия

Активация на акаунт