Да се оплачем...

• 7 436 044
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 51 270
И тази нощ не спах от болки в кръста. Минават само ако съм права...

Доскопатия ли имаш или матрака ти не е удобен?
Според личния ми лекар е от епидуралната упойка при раждането.
Но вземам да се замислям за матрака. На дивана, който е твърд , не ме боли толкова

# 51 271
Оплаквам се, че нямам търпение да обяснявам на малката елементарни задачи и неизменно, някъде по средата, аз се треса от нерви, а тя реве.

Такива задачи не се обясняват без чаша вино. На мен ми помагаше много. Grinning

Пак започнах след всяко събуждане покрай бебето през нощта да не мога дълго да заспя. Може ли то да кърти блажено, а аз да броя овцете. 

# 51 272
Когато децата бяха в бебешка възраст бях придобила способността да заспивам на мига. ММ все се оплакваше, че като се събуди от рев или мрънкане, няма заспиване. И по 15 пъти на нощ да съм ставала, заспивах в момента, в който допра глава на възглавницата. Сега вече не съм така. Като стана до тоалетната по някое време, след това съм направо в Хотел Звездоброй. Ни овце помагат, нито нищо. Ето, днес почивен ден, преди шест съм се ококорила.
Ще ходим с малката да избираме раница за училище, а тя на два пъти скачаше през нощта в леглото да пита дали тръгваме. Голям мерак.

# 51 273

Пак започнах след всяко събуждане покрай бебето през нощта да не мога дълго да заспя. Може ли то да кърти блажено, а аз да броя овцете. 

Аз съм точно така! Моето спи сладинко, а аз в 6.30 съм станала заради кръста...Ако го кажа на някой ще ме обяви за луда..

# 51 274
Пийкок, ходи ли на неврохирург? И да, при болки в кръста и гърба е препоръчително да се спи на твърдо. Да нямаш засегнат нерв от епидуралната?

# 51 275
Дебела съм! Мразя се.
И мразя факта, че никога не се научих да обичам себе си и тялото си..

# 51 276
Дебела съм! Мразя се.
И мразя факта, че никога не се научих да обичам себе си и тялото си..
И тук да се обадя... и аз съм така Simple Smile

# 51 277
И аз съм дебела, но си заобичах тялото. Зер, едно си ми е. И му накупих хубави дрехи, козметика, да видиш как получавам само комплименти.

# 51 278
  • град-държава
Оплаквам се, че се скарахме съботно със съпруга. Или той е прав, че съм изперкала тотално, или не знам и аз. Като се замисля има добри доводи, но пусти скорпионски нрав, не мога да се извъртя по гръб.
И ме мъчи нещо(душевно),  което не мога да споделя тук. Толкова ме мъчи, че не мога да спя.

# 51 279
И аз така. Толкова са ми много излишните килограми, че не ми се вярва някога да вляза в норма. Въпреки, че за десет дни на морето съм свалила 5. Сигурно от водата. Но когато си 30 отгоре, това 5 е нищо. Единственото, което ме спасява, за да не се търкалям по улиците е височината.

# 51 280
  • София
Пак ми се появиха суицидни мисли.
Знам какво точно ги предизвиква, но не мога да се преборя със себе си. Не мога да се надмогна.

Доверих се на колега, а той предаде доверието ми. Мина месец от тогава, а още ме разнасят. Подигравките, обидите, критиките,  коментарите са безмилостни.

Как на човек да не му се иска да си пререже вените?

Ами то заради това никога не се споделят лични неща на колеги, защото си правят актив от това и могат да го използват срещу теб. Днес сте първи приятели, утре ти забиват нож в гърба.Такива са.Но човек се учи с времето. Добре че имах основно злобни колеги, за да се понауча малко и никога не споделям с тях. Остави ги да си коментират или се смей заедно с тях или отговаряй с шеги на подмятанията им. Ще спрат.
Мисли за самоубийство заради това, че колега те е предал ? Ами доста щеше да пооредее света, ако за всяко предателство хората си отнемаха живота.
Почти във всяка фирма има такива, свиква се, като ги игнорираш.В един момент стават жалки 😀 така че горе главата.

# 51 281
spiderwoman - мисля, че не става въпрос точно да му е казала нещо, а за по-близки отношения ...

# 51 282
  • София-Младост
spiderwoman - мисля, че не става въпрос точно да му е казала нещо, а за по-близки отношения ...
Тъкмо ще и е обица на ухото.

Макар че "Подигравките, обидите, критиките,  коментарите са безмилостни." Звучи ужасно гадно за каквото и да е станало.

Оплаквам се, че съм втори ден след тренировка, а такава мускулна треска имам...особено в ръцете, дясната даже не мога да я опъна до крой Sad Днес записах мобилност, дано малко се пораздвижа.
И отпуската свърши...мисля, че мога да съм отпуска и да не мисля за работа поне още 2 седмици.

# 51 283
Започване на връзка на работното място принципно не е добра идея...винаги има риск да те разнасят. Дори човека да не си отвори устата...пак се разбират тези неща...

Но хората са казали...по'добре на хората в устата, отколкото в краката...така че не е болка за умиране...

# 51 284
  • София
И ние се карахме. По точно даже не сме се карали, аз казах че се колебая дали днес ще можем да направим едно нещо и той се тръшна. Много е зле с нервите напоследък, заяжда се, вика, непоносим е. Тия дни правим 13 г брак и се чудя дали да не отида при адвокат.
Ама са все някакви дреболии. Хиляди дреболии и лошо отношение. Вече с цялото си сърце искам да се случи нещо голямо и да се приключи.

Общи условия

Активация на акаунт