Да се оплачем...

• 7 436 044
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 51 255
Току-що разсипах вода близо до лаптопа и много се стреснах.Не е за пръв път,но всеки път е като мини нервна криза,треперя му,че каквото преживя за кратко време,подобно на предишния ми....Карък съм с компютрите и това е.Настолните ми и те колко се разваляха...
А вече без лаптоп не мога да живея.И таблет и смартфон.Не ми пука едно време без тях как са живели,сега имам нужда от тях.Толкова други неща може никога да нямам,но тях,задължително.Да не говорим,че и по принцип в днешно време са си необходими.

# 51 256
Пак ми се появиха суицидни мисли.
Знам какво точно ги предизвиква, но не мога да се преборя със себе си. Не мога да се надмогна.

Доверих се на колега, а той предаде доверието ми. Мина месец от тогава, а още ме разнасят. Подигравките, обидите, критиките,  коментарите са безмилостни.

Как на човек да не му се иска да си пререже вените?

# 51 257
  • Другата България
Заради колеги? Я се стегни, горе главата и не се занимавай с идиоти.
Това не трябва да е повод за подобни мисли, ако ти и семейството ти сте здрави, всичко останало е поправимо.

# 51 258
Без да те плаша, появата на суицидни мисли трябва да те пратят на психиатър. Нито е срамно, нито е болезнено.

# 51 259
Знам какво точно ги предизвиква, но не мога да се преборя със себе си. Не мога да се надмогна.

Доверих се на колега, а той предаде доверието ми. Мина месец от тогава, а още ме разнасят. Подигравките, обидите, критиките,  коментарите са безмилостни.

Малко преди да те прочета ми попадна нещо във фейсбук. Слагам го в скрит текст. Публикувано е от Кристиан Костов.
Скрит текст:
Един човек искал да се самоубие и решил да скочи от мост. Но отдолу стар рибар го видял и му казал:
- Ей, я ела за малко.
- Не мога. Ще скачам. - отговорил самоубиеца.
- Абе ела като ти казвам! - казал стареца.
Отишъл човекът при стареца, и му рекъл:
- Дотегна ми от живота, старче. Ще скачам.
А старецът му отговорил:
- Я се прибери у вас, седни, успокой се и прочети ей тази бележка. – и му дал едно сгънато листче.
Човекът се прибрал и прочел бележката. На нея пишело: “Няма да е все така!” Брей, казал си човекът, в това има смисъл, и се заловил за работа. Натрупал много пари, фирми, коли, жени.
Един ден се сетил за стария рибар, който му помогнал преди време с бележката.
Отишъл при него и му казал:
- Ей старче, ти ми помогна преди време и сега искам да ти се отблагодаря. Ще ти купя една яхта да си ловиш риба, някоя къща да ти построя или каквото кажеш, сега имам много пари.
А старецът му казал:
- Момче, я се прибери у вас, отпусни се и си прочети бележката. Май отдавна не си я чел.

# 51 260
Да бе, за единия колега ще си режеш вените. Къде къде по лесно е просто да напуснеш работа.

# 51 261
Това е последната ми почивка all inclusive. Не е проблема в хотела, в почиващите е. Мисля че са стояли гладни и жадни месеци преди почивката. Да не говорим че няма елементарна мисъл. Например ядене, ядене, ядене и в края се пече нещо на скарата, обаче за скарата се вие една дълга опашка, която е пред тавите с храна. Всеки чака без да знае за какво чака. Ако се опиташ да се мушеш да си вземеш от картофите,  от които никой не си слага в този момент, те гледат стръвнишки, а може и забележка да отнесеш.

# 51 262
Един колега цяла година ни тровеше нервите, ме сме сплотен колектив, но тоя внесе много интриги и нерви. Е, махнаха го.
За работа не се ядосвай, работа винаги ще има, и всеки си намира майстора рано или късно.
Текста отгоре е хубав. " И това ще мине" ме е крепяло през много трудни моменти.

# 51 263
" няма да е все така" е моето мото също!!!
Като се ядосам и си го повтарям.
Аз що рев изревах за една дъвка в косите от съученичка в 8ми клас... Тогава какви мисли ми минаха..
В живота има много ценни неща, стига да имаш очи да го видиш.
Помисли само, че имаш здравето , за което някой някъде копнее.
Имаш дом , и аш работа, съответно имаш доходи.
Ако имаш мъж и дете.. здрави родители.. няма да изреждам.

За all inclusive- откакто ходя на почивки с този тип изхранване разбирах хората колко много пържени картофи ядат Wink там винаги има опашка Wink

# 51 264
А бе Палвата, ти не можеш ли да псуваш, че ще си режеш вените?

А за чужди глупости и простотия не си го слагай на сърце.

Я разкажи повече за тия суицидни мисли. Що така става и лекували ли си се до сега?

# 51 265
  • София - Рим и обратно
Оплаквам се, че нямам търпение да обяснявам на малката елементарни задачи и неизменно, някъде по средата, аз се треса от нерви, а тя реве.

# 51 266
  • Sofia
Пих зелен чай следобед и още не мога да заспя...а и добре че не спях,з-то някакви хлапетии ми звъняха на вратата в 00,30-1ч да търсят изгубен телефон...луда работа,а и този който им е отворил външната врата е още по-луд,не са от този вход/блок Rage

# 51 267

Този случай го лансира за мнения дори във форума. И ти се казаха доста вярни неща - най-вече да не се занимаваш. Научи се да чуваш, какво ти се говори, да ЧУВАШ, да разбираш смисъла на казаното. И вместо да си режеш вените, което едва ли знаеш, как да направиш, просто спри да се излагаш и се дръж, както подхожда на една млада жена с достойнство.

# 51 268
И тази нощ не спах от болки в кръста. Минават само ако съм права...

# 51 269
И тази нощ не спах от болки в кръста. Минават само ако съм права...

Доскопатия ли имаш или матрака ти не е удобен?

Пробвай леки упражнения за начинаещи по йога и масаж, но при кинезетерапевт, а не просто масажист.

Общи условия

Активация на акаунт