Да се оплачем...

• 7 436 024
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 300
  • Куциндрел
Цец, къде ги намираш тези битаци? Продават ли още Адибас и Рийбак? Mr. Green

Той тоз битак винаги е бил там. Има основно боклуци, ма минахме на вентилатор да видим. Mr. Green

# 51 301
  • София
Ние преди две седмици бяхме на битака в Богров /Гугъл координати - Тир паркинг Боби/. На мен ми беше забавно. Има всичко.

# 51 302
  • Куциндрел
Ние на Малашевци, ама много народ се беше изсипал.

# 51 303
Децата ги няма и аз чистя
Мъжът върви след мен и разбутва, намусил се е , защото го юркам

# 51 304
  • София
Не знаех,че още съществуват битаците в София.

# 51 305
  • Sofia
Точно преди 30год за последно бях на битак...продавах модерните тогава поли балонки,бях докопала голям топ зелена коприна в гардероба на майка ми и ги наших набързо,изкарах си доволно пари за море,но после като разбра мама,имаше конско...Joy

# 51 306
Утре отиваме на почивка. Не ми се ходи. Имам фобия от пътуването. Побърква ме мисълта, че ще трябва да пътувам над 200 км. с колата. Преди малко си купих билет за автобус и като кажа, ще се изпокараме. Не знам къде да се лекувам и какво да правя, но положението вече е съвсем нетърпимо.

# 51 307
  • ново
В селското шато съм. Планувала съм си задачи за целия ден. Жегата, дори тук в балкана е непоносима. Съкратих задачите на половина.
Звъни ми приятелка, която е доста нахална и постоянно се самопоканва, като разбере, че съм тук. Казах ѝ, че съм тук и си върша работа, а тя ми отговаря фръцливо "Е, пак без мен". Мразя нахални хора!

# 51 308
И от мен един бял кахър. Не мога да си избера плот за кухня. Че ще е камък - камък ще е. Ама гранит ли да е или технически камък? А и цвят не мога да си избера. От една страна плочките на стената са шарени и ще е добре да е по-едноцветен, сив, бял. От друга - влече ме към шаренкото 😁 и ся аресах един шарен гранит с цветовете на плочките на стената...ама да не стане хептен шарен Пипи тая кухня...те така...бял кахър както казах ма пуста рибешка природа, вечно се разкъсвам между две (или повече) опции.

# 51 309
Е, можеше да я поканиш да измие прозорците и да окоси, да се почувства съпричастна и тя.

# 51 310
  • ново
Е, можеше да я поканиш да измие прозорците и да окоси, да се почувства съпричастна и тя.
Тц, тя иска да гостува само. Ако може всеки уикенд. Пък и на тръгване да си откъсне нещо от градината.

# 51 311
  • ВАРНА
 Имаме жабки-африкански ноктести албиноси и едното май е болно от воднянка.Така се е подуло хайванчето!Четох,че няма адекватно лечение и изхода е един,но може да се е освинило от лакомия.Когато им давам храна едното яко рита другарчето си и тъпче с лапички в устата си,като депутат.Слагам ги на лечебно гладуване по д-р Емилова,доц.Байкова и други.Дано проработи и не е късно!

# 51 312
По д-р Емилова ще са на плодове. Я най-добре по Пол Берг, той нали препоръчва да си само на дестилирана вода 😉

# 51 313
Мразя хора, които закъсняват. Имах уговорка с приятелки за 11ч. Детето стана , нахраних го, обялякох го , за да сме на време за срещата. Тъкмо го стоварих в колата и ми пишат: сега ставаме, ще се обадим като закусимм и сме готови ... А то беше почти 11. Дойдоха час по-късно късно...
Аз се старая въпреки детето да съм точна...

# 51 314
Суицидни мисли се появяват когато ми се насъберат много проблеми за справяне. В момента освен здравето нищо друго не ми е наред.
Работата ми е под въпрос, финансови проблеми, лични, страх от бъдещето ... Сама съм, без помощ и подкрепа от никъде - това е основния проблем.

На работа съм минала през какво ли не и оцелях. Това с колегата ме срина защото имам проблем с доверието, а той го предаде. Много трудно се доверявам и допускам хора до себе си заради ей такива случки.

Няма да върша глупости, ще ги боря тия мисли. Тежко ми е и самотно ...

Общи условия

Активация на акаунт