Да се оплачем...

• 7 436 044
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 285
И аз съм дебела, но си заобичах тялото. Зер, едно си ми е. И му накупих хубави дрехи, козметика, да видиш как получавам само комплименти.
Няма нищо по-хубаво от сочна, женствена жена със самочувствие. Въобще не намирам, че е красиво мършаво и изпито тяло за жена. Никой мъж от тия дето познавам не харесва такива.

# 51 286
Ние сме с много по малко стаж в брака, но дреболиите си ги има! Особено покрай бебето все за нещо ще се заджафкаме. На моменти не ми пука, на моменти не мога да разбера какво става. Дано е моментно. Преди толкова се разбирахме... 😞

# 51 287
  • Сф
Фри, съчуствам ти.За мен ,като съм те чела, си много емоционален и позитивен човек.Не знам твоя що те тормози, ама не е от вчера..все не може да се разберете нещо и то хич не за дребни неща.( дано не бъркам потребителя, ти ли беше с болния свекър?)
Майната на мъжа ти! Гледай си кефа!
Вчера и моя ми каза да се оправям сама(загубих/откраднаха ) ми документите, а трудно ходя .Вика- оправяйте се с детето, пари има!
Взех такси, оправих се, тъпака в районното ме глоби, защо не съм казала че съм пенсионер по болест и не работя, бил написал вече 3 реда от акта.Накрая се изхили и каза, че такъв бил живота Simple Smile.Ми викам ок, подобно!
Викам си, живота е такъв какъвто си го направиш..и като ми дойдоха едни сили- бам в мола! Те пък там, мен чакали..едни намаления, едно чудо! 5 чАса! Едвам смогнах на торби! Даже детето се умори.
Зяпна вечерта мм.
Сигурно си мислеше, че силите ми стигат само за чистене, готвене и гледане на де-
те Simple Smile.
А..викам - не! Даже ще повторя!
И викам, сега септември пак ще влеза в болница( да е жива и здрава д-р Кметска, че ме вдигна на крака, смени диагноза, лекарства и схеми) и ти се оправяй с къщата и детето!
И хич не ми дреме!
Вярвайте в себе си момичета!
Хич не позволявайте да ви мачкат!
Аз , разбира се, като преживял доста човек, минал и свикнал да се бори с какво ли не, имам винаги и вариант Б под ръка.  По- добре да се моли да не се стига дотам, че аз отдавна съм приела , че нямам какво толкова да губя.
Не е вярно, че "пълно щастие няма"- има, има..Wink

# 51 288
  • Варна
Ох, това с повторението ме накара да се изхиля на глас щото си представих цветно физиономията му Simple Smile

# 51 289
  • Куциндрел
Ние снощи си съскахме. Беше изчистил къщата, подредил и изнервил. Днвс сме си ок, водих го на битак:joy:

# 51 290
  • град-държава
OmG! Кажете къде ги намирате такива(като този в районното), аз защо не попадам на тях!? Честно, свиркайте значи, направо ще ги накарам да съжаляват и минимум главите им ще дрънчат поне три дни напред. 😆
И без това само се чудя на кого да си го изкарам.😂
Иначе сега пак говорихме и факт, предвид, че детето е намесено е прав, че съм луда заради кибритлийската ми същност да правя чак такива изпълнения. Вика - пий е'но вино.😂

# 51 291
  • Варна
Режат поредното дърво заради кирливия булевард Левски... На мястото на тревни площи леят бетон. Сърцето ме боли вече, не остана зеленина в тоя град, особено около трасето на булеварда. Как може такова нещо, главата ми не го побира. Дори там, където теоретично могат да посадят дървета между двете платна, те бетонират. Явно така се усвояват пари по-добре.

# 51 292
  • Countryside
Vermilion`, какво да ти кажа прав е мъжа ти, не си връзвай кусур, а пий едно вино. Hug

Цец, къде ги намираш тези битаци? Продават ли още Адибас и Рийбак? Mr. Green

# 51 293
  • град-държава
Защото е по-евтино да ги режат, отколкото да плащат за редовна поддръжка. И тук орязаха всичко пролетта, няма сянка никъде, ама никъде, да не говорим за коя грозотия става въпрос, от която тръпки те побиват. А една от главните причини за наводненията е именно, липсата на дървета -изобщо на растителност.
И докато пиша този пост, Чудото уж си рисува на статива и се обръща, хора, докарана като всички членове на KISS взети заедно.😂😂😂

# 51 294
  • Варна
И явно няма фирма за озеленяване, чрез която да усвояват пари. Предишния кмет имаше вързки в Ериката и озеленяваха яко. Сега секат също толкова яко... Страшно ми е мъчно, колкото и маловажно да изглежда сигурно...

# 51 295
  • Countryside
За дърветата и на мен ми е мъка, където могат режат и слагат бетон. Няма въздух и зеленина вече. Явно поддръжката да озеленяването е голям зор, да се чудиш как са я правили преди 30г.
И друго, в София специално ме дразни, че закриват трамвайни трасета и слагат асфалт, и евентуално пускат автобус,  а после реват за качеството на въздуха и апелират да слезем от колите. Обаче в ГТ, в повечето нови автобуси климатика не работи, пестят ли, що ли? Ами да реват,  и да си го ползват от Столична община, само с метро не става, то и метрото е с малоумни линии. Няма смисъл като няма мисъл!

# 51 296
Пюр...кажи че са ти ги откраднали от чантата документите. Пиши едно възражение по акта в 3-дневен срок.

# 51 297
  • Другата България
Взех такси, оправих се, тъпака в районното ме глоби, защо не съм казала че съм пенсионер по болест и не работя, бил написал вече 3 реда от акта.Накрая се изхили и каза, че такъв бил живота Simple Smile.Ми викам ок, подобно!
Сигурна ли си, че глобата не е защото си казала, че документите са изгубени /ако така си казала/?
За изгубени има глоба, за откраднати няма.

# 51 298
Аз си измислих сценарий, когато ми откраднаха портофелата / вечерта в едно заведение, барабар с телефона и сл. очила/. Глоби ще плащам, ама някой друг път. Дори си избрах района - да е към нашето районно. Уж в трамвая, но като се качвах / друг район/ , уж съм дупчила билет. Дръжки. С карта съм. И оп...около нас имало мургави и те така те - отървах и глобата и всичкото.
На един приятел му свиха от колата чантето - в ОКупел , не си заключил колата , уж за малко , та беля.
Викам - пиши , че си бил в кафето / до районното точно е / с един приятел, но нали трябва да ги пазим осторожно, та пак може глоба, ако са без надзор , та му разправям- кажи , че на другата маса е имало съмнителна група , а чантето ти е било отзадЕ на облегалката. Та  итой мина без много разправии, но се беше изпотил с версията.

Оплаквам се , че ме мързи да пипна каквото и да било.

# 51 299
  • София
Аз от яд ошетах почти всичко - миялна, пералня, плотове, прострях.
Леле, мм отиде да чисти оня апартамент!
Да се отбележи в аналите на световната история!

Общи условия

Активация на акаунт