Да се оплачем...

• 7 399 463
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 750
Ох, дебела съм....И ми е гадно , ама ми се яде.

Тамън няколко дни не бях ревала колко съм станала дебела и ти ме подсети. Скоро ще прирева яко като се окаже, че не мога да си закопчая любимите якета 😒

# 51 751
  • град-държава
Вместо да се наврете в гардероба на Тета, сте се завайкали тука. Тя ще затиска, виЙ ще слабеете.😆

# 51 752
Вместо да се наврете в гардероба на Тета, сте се завайкали тука. Тя ще затиска, виЙ ще слабеете.😆
То хубаво в гардероба ама да го заключи някой отвън за 2-3 месеца.
Тамън ще ми стигнат.

# 51 753
Да бе....да ми мачкате Версачитата...нямате ли си гардероби ??

# 51 754
  • град-държава
Ай ся,  ти за едни пухчета ли си Тето!? 😆

# 51 755
Аз не съм си ги пробвала още 😒 Роклите и късите гащи ги преживях, ама якетата не знам дали ще мога. Другия вариянт е да спра да се тъпча със сладко, добре че не пия много газирано заради бебето, че тогава вече положението щеше да е страшно. И аз искам вълшебен гардероб като на teta 😆

# 51 756
  • постоянно
Половината само се правите , че сте дебели , да депресирате дебелите като мен още повече.
Гладна съм , омръзна ми да гриза салати искам ТЕСТОООООО ! ! !

Теранова съществува ли още ? Това беше една от първите марки с  верижни магазини в БГ.

# 51 757
  • Другата България
Хър, бях 62, после 64, сега съм 70.... Confused Cry ooooh! smile3515.
И са на места, които...цяло лято търкалям едни и същи широки блузи, снощи бях на банкет с една рокля, която не бях обличала от миналата година и така я бях опънала...ама нямах резервен вариант.
Та мани ти, дебела съм си. Добре, че съм висока, че иначе трябваше да се самообеся. Crossing Arms

# 51 758
Мой набор, добър познат, добър човек, с хубава жена и две малки дечица няма моя късмет, мамка му... Днес разбрах от каквото и се страхувахме - левкемия.
За себе си не се помолих на бог, бях твърде вцепенена, но за него се молих днес. Ако сте вярващи, помолете се за Дечо, той ще има нужда от всички молитви и добри мисли. Благодаря ви.

# 51 759
Радвам се, че при теб всичко е наред, Анабел. Дано и приятелят ти има късмет. Много от видовете левкемия са лечими.

# 51 760
  • софия
Аз от 4 дни не мога да спра да ям. Дори не съм гладна. Направо се побърквам. Постоянно ми е тежко. Стомахът пълен и сит - устата гладна като вълк....Днес ми е последна вечер тъпчене, че в събота сутрин отпрашвам на море. Утре не знам как ще оцелея на салатена диета. Там ще гледам да ям по-малко, че да мога да съм адекватна. И дано морето е спокойно, че аз съм плувец само в спокойни води Simple Smile
Лошото е ,че утре приемат свекъра в болница за един месец, а трябваше и те да ходят на почивка, която са платили вече....
Трябва да се сменя батерията на душа. Връщайки се от морето трябва веднага да се захвана с лютеници, айвари, кис краставички, кетчуп, лютивки.....една седмица само в кухнята ще кисна...
Парите не стигат...чувствам се скапана

# 51 761
Аз пак за бебешките рождени дни....
Днес едни майки обсъждаха какви подготвят рождените дни на децата си. То да украси, маски, балони, подаръци за гостите, тортИ, кексчета на клечка, желирани бонбони ( за първи рожден ден ).
И като казаха , че Нам коя си била поръчала торта Гараш за детето си....ѝ се изсмяха... Какво си мислила тя .. всичко се променило, дори първия рожден ден.оф, нагазвам в тая отвратителна тематика съвсем скоро.. ще трябва да се изхвърля и аз..

# 51 762
Защо пък да трябва? Я не си ги слагай на сърце. Нищо не трябва в тоя живот. Още повече пък, за да се показваш пред някого. Те разни откачалки и за половин годинка правят тържества с половин торта.

Анабел, стискам палци за твоя приятел! Дано се излекува!

# 51 763
Майките не зная, но моята дъщеря от май месец снима торти и украса от интернет, а рд е октомври подлуди ме тотално.
Оплаквам се, че килимите ми миришат на машинно масло незнайно откъде /не е от препарат/ след като жената, която почисдтва вкъщи реши да ми спести пари и да ги изпере на двора с пароструйката.

# 51 764
Защо пък да трябва? Я не си ги слагай на сърце. Нищо не трябва в тоя живот. Още повече пък, за да се показваш пред някого. Те разни откачалки и за половин годинка правят тържества с половин торта.
Защото явно си ги мерим, защото постоянно се разпитва: вашето дете какво прави ( чао, браво , боц), започна ли да мислиш рождения ден и Нам си какво..

Общи условия

Активация на акаунт