Да се оплачем...

• 7 435 269
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 51 765
Оф, абе Пийкок, я си гледай кефа и изобщо не се занимавай с повърхностни хора.

Оплаквам се, че август ми е много натоварен в работата, много забравям последно време и не мога, и не мога да се преборя с чувството за глад и лакомия.

# 51 766
Пийкок,
Без лоши чувства, обаче ми се струва, че много се влияеш от мнението на околните. Ми кой както иска да го прави, кво ти дреме? Simple Smile
Някой може да реши, че и аз съм се изхвърляла за рождения ден на малката, друг може да каже, че съм отбила номера. Мнението на толкова малко хора ми е важно, хеле пък в тая тематика, та такива неща не мога да си слагам на сърце.
Направете празника на дребосъка както ви е кеф и готово. Simple Smile

# 51 767
Оплаквам се от косопад - не на снопове ,но косъм по косъм Sad така от месец имам и сърцебиене на моменти SadДоста стрес преживях ,но се замислям  дали не е хормони ?! Никога не съм си пускала изследвания на хормони . Пия Геритамин от две седмици , маска с чесън правя и
се мия с испански шампоан  с Биотин (донесен от Испания) Може ли  да ми кажете каква е процедурата? Трябва ли да минавам през лл първо ? На 32 г съм

# 51 768
Оплаквам се от косопад - не на снопове ,но косъм по косъм Sad така от месец имам и сърцебиене на моменти :Доста стрес преживях ,но се замислям  дали не е хормони ?! Никога не съм си пускала изследвания на хормони . Може ли да ми кажете каква е процедурата? Трябва ли да минавам през лл първо ? На 32 г съм
Половите се правят по време на цикъл, между 3-5 ден най-добре. За щитовидните нямаше подобно изискване, само съм спазвала сутрин на гладно, както стандартно.
Ендокринолог може да ти даде направление за тях, доколкото знам ЛЛ - не, но той пък може да ти даде за ендо-то.
Голяма е вероятността косопада да се дължи на стреса, както и периода - и на мен сега доста ми пада косата. Преди време и аз бях в подобно положение само че ми бяха избили пъпки, но с времето и най-вече с редуцирането на стреса ги преодолях и сега няма и помен от тях.
Иначе за косопад може и на дерматолог да идеш - моя приятелка така направи.

# 51 769
От утре влизам в Сатурнова дупка. Какво ли ще ми донесе тоя период?
Толкова объркана и самотна душа съм, че ме е страх от всичко.

# 51 770
  • град-държава
Пийкок, а другите като си обличат с маркови дрехи децата и ти ли трябва да го правиш? А ако карат самолет?
Как ли пък не, няма нищо задължително на този свят. Ако подчиниш начина си на живот според това какво правят другите, ще врътнеш за няколко месеца. Питай Чудото за желирани бонбони и украси - даже не знае за съществуването им. Зле ли 'и е? Не мислА.😆 Не се поддавам аз на трябва, само на каквото аз искам. Съвет от мен - премести си я, защото все да си ги мерите (точно пък тортите), е ... ми баш такова, каквото и звучи.😉
Анабел, прегръдка и сили.

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 22:36 от Vermilion`

# 51 771
Да, влияя се от мнението на другите много. От край време съм така. А за детето пък издивявам.
Онзи ден мъжът ми се връща и вика: комплексирах се, нашият не прави това, не прави онова. А не е заспало дете, просто не искам да е маймуна... И сега, за да е спокоен го почвам с баналните простотии...

# 51 772
В кабинета на зъбаря има плакат с мислА на Робърт де Ниро:
"Какво съм длъжен да правя  - пише в Данъчния кодекс. Какво не трябва да правя - в Наказателния кодекс. Всичко останало е по мое желание"...

Wink

# 51 773
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не можеш да искаш рибата да се катери по дърво.
другите деца може да правят едно, вашето дете - друго, не можете все да догонвате и да тормозите и него и вас.
и какво значение има какво мислят и правят другите - важно е какво искате вие.
може да е грубо, но мисля, че е крайно време да пораснете.

# 51 774
  • град-държава
Мамоуу, вземи се в ръце. Другите не ти живеят живота, пък и кой знае на тях какво не им е наред.😆
Честно, така се обричаш на вечно негативни емоции и още 2-3неща. Не е задължително да си като другите, ако питаш мен и според това, което аз виждам, е задължително да не си.😂

# 51 775
  • Пловдив
Пийкок, без лоши чувства, обаче наистина голяма част от проблемите и драмите си ги създаваш сама и доброволно.

# 51 776
Пийкок, не познавам друг човек като теб и ти го казвам с най добри чувства. Стегни се жено!! Живота е шарен. На мен изобщо не ми прави впечатление кой какъв рожден ден е правил, радвам се и на майките дето изпипват всяка панделка и балон и на тези с бисквитената торта. Все тая. На теб ти прави впечатление, защото си изключително зависима, ако така я караш ще се побъркваш. Отстоявай позицията си и пред мъж и пред околните, а ако точно тези околни те натоварват намери си други. Flowers Bouquet

Оплаквам се че децата, голямата специално, ми направи ееййййй такава дупка в главата, че иска куче. Ляга и става с тия думи.

# 51 777
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нашият пееше онази песничка "искам куче, искам куче, котенце поне..."

уговорих братовчедката да разходим заедно кучето, връчих му плика и казах, че като се изака той трябва да прибере 'съкровището" и да го изхвърли.
рязко му минаха всички мераци. гнуслив е.

# 51 778
Оплаквам се от косопад - не на снопове ,но косъм по косъм Sad така от месец имам и сърцебиене на моменти :Доста стрес преживях ,но се замислям  дали не е хормони ?! Никога не съм си пускала изследвания на хормони . Може ли да ми кажете каква е процедурата? Трябва ли да минавам през лл първо ? На 32 г съм
Половите се правят по време на цикъл, между 3-5 ден най-добре. За щитовидните нямаше подобно изискване, само съм спазвала сутрин на гладно, както стандартно.
Ендокринолог може да ти даде направление за тях, доколкото знам ЛЛ - не, но той пък може да ти даде за ендо-то.
Голяма е вероятността косопада да се дължи на стреса, както и периода - и на мен сега доста ми пада косата. Преди време и аз бях в подобно положение само че ми бяха избили пъпки, но с времето и най-вече с редуцирането на стреса ги преодолях и сега няма и помен от тях.
Иначе за косопад може и на дерматолог да идеш - моя приятелка така направи.
Много ти благодаря:)

# 51 779
Пусни на детето филма " кучешки живот"... Колко съм ревала на него. Защото кучетп е голям ангажимент. Разходка, храна...а и в един миг си отиват.

По принцип избягвам тази компания. Днес излязох с тях вечерта, защото по- рано едната дама каза: абе, що само мъжът ти идва с детето, зарязвай всичко и идвай и ти. Какво има да готвиш толкоз..  а аз реално ги пускам двамата мъже, за да си се видя и аз с малко свободно време без да следя къде пипа дребен, удари ли се, отваря ли шкаф. А и баща му малко да си влезе в ролята .

Общи условия

Активация на акаунт