Да се оплачем...

• 7 435 299
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 795
С майка ми решихме драмата за тортата Гараш . Като пълни простакеси ще си направим една домашна още утре Wink

# 51 796
Оплаквам се, че нищо не върви напоследък. И не знам да се оплаквам ли или не, ама все по-малко ми пука. Изпадам моментно в състояние на тревожност, но бързо го заменям с непукизъм. И към момента това е добре, защоро иначе сигурно щях да съм в депресия. Ама в дългосрочен план, ако продължи така да не ми пука за нищо? И не е меланхолично, просто се чувствам безгрижна. Но пък реално правя всичко, което мога да променя нещата. Уф, не знам дали действително не ми дреме или просто знам, че правя всичко възможно и не взимам нещата присърце? Дали просто не ми е странно, че не се тревожа за нещо, ако в това има някакъв смисъл.

# 51 797
  • Оптимист по принуда
С майка ми решихме драмата за тортата Гараш . Като пълни простакеси ще си направим една домашна още утре Wink
Почерпи ги каките на площадката - да им отвориш очите. Grinning

# 51 798
А така. После се постарайте да информирате всички че е изцяло с био продукти. Няма да им ядете химиите на купешките я  Naughty   Mr. Green

# 51 799
Гладна съм, а е 12 часа през нощта

# 51 800
Обожавам торта Гараш
Дъщеря ми беше рожденичка днес, виртуално ви черпя
Тъй като става на цели 17 години, а имам и още едно дете, съм празнувала с тях и с приятелчета мнооого много рождени дни. Да ти кажа, тенденцията сред интелигентните хора е в по-малко изхвърляне. Модата на рождените дни тип сватба и пълен цирк и кич отминава. Твоите приятелки-майки изостават Wink Ти ги гледай отвисоко, домашна торта Гараш, особено ако е с био еко продукти, е топ ъф дъ топ!
За никакви комплекси повече не искам да чувам!  Hug

# 51 801
  • Бургас
Добре, де, как може да се чува звъненето на домофа чак от отсрещният блок!? Впрочем навън е супер тишина. Само щурчета се чуват тихичко.... Това не е било от много време! Супер!
Вече не се оплаквам!

# 51 802
Като бях млад тийн, кучето на съседите ми изгриза едни фешън обувки. Трябваше да ги хвърля, новите ми хубави чепички Joy . Голяма драма беше, че тогава си имаше и криза, нямаше нищо по магазините. Та, крийте Фурлите, ако си взимате кучета!

Хепи, да ти е честита рожденничката - да е здрава и успешна!

# 51 803
Това ме подсети как на плажа преди няколко години, едно безпризорно куче успя да ми свие едната обувка и да я нагризе на парчета. Също бяха нови, за първи път ги бях обула, а ми се наложи да се прибирам боса  Laughing. Много ме беше яд за новите обувки. 2 месеца бях обикаляла магазините за да търся идеалните обувки за определена рокля. Доста време след това си пазех здравата обувка и ме беше жал да я изхвърля    Laughing.  Сега ми е смешно, ама тогава ми се ревеше.

# 51 804
Хепи, честита рожденичка! Flowers Four Leaf Clover

# 51 805
Благодаря
Оплаквам се от ексфолиращите чорапи балеа. В неделя ползвах, до сега нищо не се случва. Явно няма и да се случи. А седях цял час, както пише на опаковката. Много разочароващо.

# 51 806
Оплаквам се от косопад - не на снопове ,но косъм по косъм Sad така от месец имам и сърцебиене на моменти SadДоста стрес преживях ,но се замислям  дали не е хормони ?! Никога не съм си пускала изследвания на хормони . Пия Геритамин от две седмици , маска с чесън правя и
се мия с испански шампоан  с Биотин (донесен от Испания) Може ли  да ми кажете каква е процедурата? Трябва ли да минавам през лл първо ? На 32 г съм

Желязо и хемоглобин изследвала ли си?

# 51 807
Комплексирал се от детето.Тъпак.Мъжът ти е комплексар по природа и скоро ще трови не само твоя живот с нереалистичните си виждания за живота.Да прави той боц като му е такъв зор.Как го търпиш ти се чудя на всяко оплакване?!
Оплаквам се,че от 6 съм станала от вълнение за проект,който трябва да поспишем днес.Всичко е подготвено,но са нови и големи клиенти и чакаме днес да кацнат представителите им.

# 51 808
Хепи, честита рожденничка Simple Smile

Пийкок, научи се да не си слагаш на сърце такива селски спартакиади - кой говори с цели изречения на 12 м, кой е поръчал торта по 10 лв парчето за петдесетте най-близки роднини и приятели и т.н.
А е най-добре да потърсиш 1-2 майки, с които да сте на един акъл за тези неща.

# 51 809
Благодаря
Оплаквам се от ексфолиращите чорапи балеа. В неделя ползвах, до сега нищо не се случва. Явно няма и да се случи. А седях цял час, както пише на опаковката. Много разочароващо.
Чакай още малко и ще видиш резултати. Аз така ползвах едни други и мислех, че няма ефект ама като почна едно белене..олеле мале

Общи условия

Активация на акаунт